Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

Gość anczur
ammd03@wp.pl Dula ja tez chce zobaczyc :)

Gość anczur
witam witam

czesc! ja swoj dzien tez wspominam do dzis jako jeden z naj naj :)

Ja to dziś się czuję okropnie :-( Brzuch mnie boli okropnie brrrr Idę zaraz się wykąpać i zakończę ten dzień pod kołderką :-p Pozdrawiam, pa.

Gość smieska1
Czesc kochane dziewczynki ;* Dula ja tez chce zobaczyc :) moj @smieska1@wp.pl :)))))Tez ci zazdroszcze ze juz a miesiac wychodzisz za maz, ja dopiero 17go pazdziernika ;) wiec troche czasu zostalo mam nadzieje ze pojde do slubu juz zabruszona ;P hehe ajj i wtorek kolejny dzien, a ja mam takiego mega lenia ze poprostu koniec, i tlumacze sobie : byle do weekendu :P pogoda nie zbyt fajna, wkurza mnie juz ta pogoda, niech na dobre sie juz lato zrobi ajjj.... buziaki kochane ;*

Hej:) smieska to tak jak u mnie leń na maksa!! pogoda beznadziejna wczoraj była taka burza ,że już myślałam \"koniec świata\" w momencie się zrobiło ciemno za oknem:( i teraz też poranek paskudny no i jak nam ma się cokolwiek chcieć ;) Dula ma śliczna tą suknie piękny gorset i ogólnie jest piękna zobaczycie i przyznacie mi rację:):) Piję kawke komu zrobic???

Gość smieska1
no no ciekawa wlasnie jestem sukni duli ;))) jaa ale mi sie do roboty nie chce isc ;/ blee ;) ja kawusie poprosze na obudzenie sie z mleczkiem i cukrem ;)))

Gość smieska1
kiedys faktycznie na kawusie sie spotkamy wszystkie ;)) majka... jak to jest, 20go kwietnia mialam miesiaczke, to teoretycznie dni plodne wypadaja mi od 13go ??? do ktorego ??? kurcze ja to juz glupieje kiedy te dni plodne mam...

teoretycznie jesli masz 28 dniowe cykle to płodne powinny byc okolo 30,04 do 06,05 ale to tylko teoretycznie.Organiz jest organizmem i różne figle nam robi:)

Gość smieska1
nie robilam testow i temp nie mierze wlasciwie...moze od jutra bede mierzyc i zobacze czy mi sie podnosi tempka, zaczynam miec czeste sluze, gin mi powiedzial ze najbardziej plodne dni mam od dzis do czwartku cholera go tam wie czy faktycznie tak jest

Chyba coś źle zrozumiałam jak możesz mieć płodne od dziś do czwartku jak to chyba 23 dc?

Aniu może tamten tydzień miał gin na myśli?Bo wtedy to by sie mogło zgadzać:) Myje włosy i spadam do sklepu, muszę coś na obiad kupić bleee :///

Gość smieska1
łeeesorki to ja blad zrobilam, @ mialam 30go kwietnia ... nio teraz sie zgadza

Gość smieska1
no wlasnie dzis sie zabieramy do roboty jak z pracy wroce czyi po 21 .. hehe ok ja tez uciekam do roboty pomalu, milego dnia |:***** buziaki i do jutra

Gość Koniczzna30
czesc dzieczynki:) witam po dłuższej przerwie. Po akcji ze szpitalem omdlenia i zawroty glowy sie uspokoily. Mam nadzieje ze wszystko ok, leci teraz 10 tydzien ciazy wiec aktualizuje tabelke. Jutro ide do gina i wszystko sie wyjasni. Mam nadzieje ze dzidzius urusl i jest ok, trzymajcie za nas kciuki! Dam znac po wizycie:) STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI................@ basia29................ 29..................4........................05.05.09 online-79...............30..................2........... ............09.05.09 anczur.................20..................3............ ........... 08.05.09 Ania_29.................29.................4............ ...........12.05.09 labudka82.............26..................11............ ..........17.05.09 karla 83 ...............25..................6........................ 21.05.09 smieska1...............23..................3............ .......... .24.05.09 Iwona77................32.................4............. ...........24.05.09 majka242............. 29..................24........................04.06.09 dula.....................26..................4.......... ..............08.06.09 Brzusiowe mamy nick.............wiek....ilość starań....tydzień....poród.......imię Frezyjka.........29...........1...............19 .......29.09.09....? czuła.............25...........1...............19. .......3.10.09....? chce dzidzie... 25..........1.................12.......24.11.09....? Klapaucius26....26.........6.................10........2 8 .11.09....? Koniczyna30....30.........7.................10.........14. 12.09....? szoja..............29..........3................8....... ...21.12.2009

Gość anczur
Witam was dziewczyny nie pisalam bo sie boje zapeszyc @ nadal nie ma w czwartek chyba bede robic test zreszta zalez boje sie jak cholera najlepeij to bym spala zeby ne myslec chociaz i tak zajmuje sie wszystkim innym zaraz ma przyjsc gosc do nas jakis kolega P ale mnie sie niechce nic nawet pozmywac wiec chyba wyjde z domu hehe pozdrawiam do do uslyszenia Dula wyslalas zdjecie sukni?

Cześć dziewczyny! padam na twarz...wczoraj przywieźli mojej mamie meble. Skręcaliśmy je do 24...Dzisiaj ledwo wstałam, tak mnie wszystko bolało...umyłam okno i dalej pojechałam skończyć u mamy...Wróciłam niedawno i nie mam na nic siły...masakra normalnie:) p.s. fotki wysłane pozdrawiam

Gość anczur
dziewczyny kiedy lekarz oze mi potwierdzic ciaze ?

anczur lekarz to chyba gdzies z 2-3tyg.po temninie @ ale nie wiem...

czesc dziewczyny! dopadło mnie, z dnia na dzien czuje sie coraz gorzej:( mowie wam porazka:( dzis i wczoraj zaliczyłam juz nawet pierwsze ciazowe \"sensacje zoladkowe\". jedno pocieszenie ze od dzis mam urlop i jutro jade do domu:):) wiec przez jakis dłuzszy czas nie bedzie mnie na forum. mam nadzieje, ze jak wroce to w tabelce beda diametralne zmiany:)