dula 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Kruszynka ja na Twoim miejscu do jutra bym nie wytrzymała:) Do wczoraj jakoś o tym nie myślałam a od wczoraj wkręciłam sobie, że pewnie @ przyjdzie, zastanawiałam się kiedy najwcześniej mogę testować itd...zwariować można! Aniu!!! Kochana trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 im bliżej @ tym bardziej zaczynam świrować. dałam na luz i całuy miesiąc umiem wytrzymać , ale końcówka...masakryczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 kruszynka>trzymam kciuki za testciora:)I tak jestes cierpliwa bo ja to bym zapewne juz kilka tych testow zrobila:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 no to co dziewczyny może wszystkie testujemy jutro i przepisujemy sie do tabelkii brzusiowe mamy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Dziewczyny życze wam oczywiście dwóch kresek, testujcie testujcie !!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 o ja z chęcią! Ale do testowanie chyba będzie jak dla mnie troszkę za wcześnie. Chyba, że akurat dzisiaj jak będe szła do sklepu wejdę do apteki, wtedy już będzie korciło na całego:D Jutro i w piątek idę do pracy, więc musiałabym robić przed. Echh mam to samo, przed @ świruję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Wiecie własnie tak sobie przeglądałam jak wasze zapiski od pczątku i znalazłam jedną pocieszająca wypowiedź NINAM, napisała że była u lekarza i powiedział jej że nie jajeczkuje a ona zaszła w ciążę :), jejku jak ja bym tak chciała zajść :( Doła mam jakiegos strasznego i do tego brzuch mnie pobolewa a to dziwne bo do @ jeszcze tydzień . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 i to ponad tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 edith nie pękaj mnie tez w poprzednim cyklu 2 tyg przed @ podbrzusze napieprzało... już myślałam że to ciąża...ale jak widac nie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Esiu ale biorąc pod uwage teorię dwa tygodnie przed to miałaś może owulacje więc brzuch miał prawo cię napierniczac a u mnie skoro ona nie wsytępuje przynajmnie w tym miesiacu to ja może jakaś chora jestem na co, wiem że pierdole bez sensu ale normalnie juz psychicznie nie wyrabim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Może to jakies przesilenie bo handre mam zajebistą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 W sklepie byłam ale od kupna testu się powstrzymałam. Mam jeszcze czas. Zauwazyłam, że jak zaczęłam myśleć o tym wszystkim to nawet brzuch mnie zaczął pobolewać...podejrzewam,że to moja psychika.Ale skomplikowane jesteśmy:)Postaram się dac sobie na wstrzymanie, choć nie wiem jak to w praktyce wyjdzie. Biorę się za gotowanie bo się do kolacji nie wyrobię:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 powiem szczerze ze jak tak dzisiaj o tym bardzo mysle to też mnie brzuch boli :) dziewczyny dzisiaj jest dzień chłopaka, więc należą się życzenia dla naszych M :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Tak nasi mają dzisiaj święto. Już rano składałam życzenia bo prezent był wcześniej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 ja myśle,że my kierujemy same soba nieświaqdomie , hasło w domyśle " jestem w ciąży" i odrazu każda ma objawy albo na odwrót. to straszne..!!!nie można ufać sobie samej!? taaak.. a ja jestem taka kochająca żona ,że przed chwilką się dowiedziałam o dniu chłopaka ;/ zacofaniec... i dałam mężowi mojego lizaka , którego wczoraj dostałam.. pfff..beznadzieja. dzisiaj serwuję kapuśniak na obiadek....mam smaka... ale do obiadku jeszcze 2 godziny musze czekac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 kochane.. do teog nie chce mi sie czekac do @!!!! chciałabym żeby cykle były krótsze.. niema nic gorszego niż katować się co miesiąc i myśleć udało się , lub nie... pfff ide do sklepu po snikersa..na depresje polecany bez recepty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 EsiaSmH juz nie musisz długo czeką, to tylko 4 dni :) zawsze możesz test zrobić wcześniej dla świętego spokoju :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Wiem , ale poki nie pojawi sie @ to nawet negatywny test nie jest dla mnie wiarygodny... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 Esia ja mam tak samo:) Czuła jak samopoczucie?? Majeczko a Ty cały dzien dzisiaj w pracy? buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 30, 2009 dula w pracy byłam do 15 :P wpadłam się tylko przywitać i lecę do męża:) papapa buziaki!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Październik 1, 2009 Cześć dziewczynki:) u was tez tak zimno, bo noralnie jakaś zima idzie:) Trzeba sobie kawkę gorąca zapodać, komu kawka i herbatka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 1, 2009 Tak u mnie też zimno...brrr. A ja dzisiaj mam w pracy zajeć a zajęc. Czas wystawiania faktur nadszedł:) W nocy mi się śniło, że test robiłam i był pozytywny. Tak właśnie mam,że jak sobie czyms głowę nabiję to potem mi się nawet w nocy śni. kawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 1, 2009 Kruszynka jak test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 1, 2009 Witajncie ! Kruszynka jak test ? opowiadaj.!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 1, 2009 cześć :) No więc sama nie wiem jak test :) wyszły mi 2 kreseczki, ale ta druga tak troche słaba ..... więc sama niewiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 1, 2009 osz kurrrde !!!!! kochana... słaba sobie moż być ale gratulacj e!!!!!!!cdownie... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 1, 2009 cały dzień będę to przeżywała :) gratulacje jestes mamą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Październik 1, 2009 Melduję się w dwupaku!!! Kruszynka dobre wieści z rana!!! A nawet super zajebiaszcze :D Dula mi też się sniło, że zrobiłam test--- pozytywny, a potem zrobiłam w realu i lada dzień na świecie przywitamy Malinkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 1, 2009 mam nadzieje :) tak bardzo bym chciała :) Jak ją zobaczyłam to myślałam że padne ze szczęścia :) Powiedzcie mi kiedy powtórzyć ten test żeby potwierdzić?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 1, 2009 oj kochana... rób codziennie :) hihi... idź na bete zamiast kupować testy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach