Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

Ja odkąd się staramy o dzidzię to sobie już wymysliłam że jak tylko będe miała dla męża radosną nowinę to wyciągne go na jakąs wycieczkę na łono natury i wręcze mu prezencik w postaci małych slicznych bucików, ale idzie zima więc bede musiała zmienić mój plan bo w plener w zimie to jakos tak mało fajnie no chyba że w górach:) no chyba że jakimś cudem mi się uda przed zimą:) tak wlasnie czytałam wcześniejsze posty i historia Klapaucius, mnie zaciekawiła, gdyż też stwiedzony brak owulacji wszystkie badania i nagle trach ciach i bobas, też bym tak chciała:)

kruszynko.. spokojnie. na kazdym tescie pisze ze nawet jesli jest slaba kreska mozeona oznaczac ciaze.. wiec pokojnie. potwierdz sobie jutro z rannego moczu :)

edith.. a mi sie jakas taka nadzieja wlączyła dzisiaj przez wiadomość kruszynki.... kurcze chce już termin @..chce wiedziec...!!! wrrr...boje sie ze znow bedzie mi smutno...

Esia ja mam to samo. Dobrze, że mam troszkę pracy to nie mam za bardzo czasu myśleć bo chyba bym oszalała.

Wy możecie przynajmniej na co liczyc ja w ogóle porażka ale życze wam dwóch byczych kresek:) Kruszynka oczywiście jak się juz mężowi pochwalich to oczywiście opowiedz nam reakcję:)

Edith no właśnie szczerze to ja nie mam na co zabardzo liczyć.... ... w tym cyklu kochalam sie z mezem 3 razy ! w tym tylko 2 stosunki moglby cos dać.. ale cyz sie wstrzelilm . owulka chyba byla.. alejakas taka bezobjawowa... do tego za 2 dni @ a ja zero objawow...co jest dziwne u mnie

dziewczyny trzymam kciuki żeby te okropne @ nie przyszły :) Ja jeszcze jutro zrobie jeden test i jeśli wyjdzie znowu pozytywny to powiem dopiero M w piątek wieczorem, ale oczywiście relacja będzie zdana :)

Kruszynka gratuluję!!!!!!!! oby było nas więcej ;) ja też palę, co prawda nie wypalam nawet całej paczki dziennie, ale jestem już uzależniona na maksa. bratowa jak zaszła w ciążę to lekarz kazał jej stopniowo rzucać, żeby dziecko nie dostało jakiegoś szoku. a znowu koleżanka paliła całą ciążę i dziecko urodziło się zdrowiutkie.

Kruszynko moje gratulajcje:):):)Intensywnoscia drugiej kreski sie nie przejmuj.U mnie tydzien po terminie @ byla druga kreska dopiero taka wyrazna:) Takie wiesci z rana od razu sie przyjemnie czyta:)

wróciłam właśnie do domku. Zakupiłam test po drodze, nie mogłam się powstrzymać!Ale nie wiem czy rano odważe się zrobić bo aż sie boję...

ja to bym mogła zaraz zrobic tyle, ze jestem przed terminem @ wiec zrobienie testu nie z porannego moczu nie ma chyba sensu prawda?

dziewczyny ja Was pozabijam:D Zrobiłam test....Wygląda na to, że ta druga kreska jest...Tyle, że taka blada, że mało widoczna.I ja już nie wiem, czy Ona jest naprawdę czy wyobrażnia płąta mi figle.A jak robie zdjecie to nie chce wyjść... Matko ale mam stresa...

NIe będę jeszcze za wcześnie gratulować ale tak mocno trzymam DULA za ciebie kciuki że juz mnie pale bola:) Ale dzisiaj owocny dzień normalnie aż mi się micha cieszy z waszego szczęscia

Dula>Ja zrobilam test na 3 dni przed terminem @.Kreseczki prawie wcale nie bylo widac.Dopiero po wyschnieciu byla widoczna pod swiatlo.Do terminu @ robilam potem chyba jeszcze z 3 testy hehe i tez ciagle byl taki bladzioch ze szok.Wiec kochana nie zapeszajac rowniez gratuluje:):):) Kupilam pierwszy zestaw ciuszkow na allegro.Za sztuke nawet 10zl nie wyszlo wiec chyba warto bylo:) http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=747857319

Kurde Dula !!! ale mam schize przez Ciebie teraz !!!!!co ja mam zrobić?!?!? zaraz bede plakać ... tak to sie niepamietam kiedy czułam...

na mnie sie skończy pewnie... ten miesia raczej na straty... musze cwiczyc moja cierpliwosc... poczekam jeszcze.. no chyba...ze... eh...

Esia>poki cykl sie nie skonczyl zawsze jest nadzieja:)Wiec nie spisuj go na straty jeszcze.Zawsze trzeba miec nadzieje.Wszystko sie moze jeszcze zdarzyc:):):)

no bo teraz mam wątpliwości co do wszystkiego... za 2 dni @ a mniewyjatkowo nic nie boli.. mam chyba przeziebiony peherz bo latam siku jak powalona.i wyszly mi 2 pryszcze.. to wszystko... a gdzi clay PMS i wogole?!

Esia też zatestuj. Trzymam za Nas wszystkie mocno kciuki! Powiem Wam, ze trzymając ten test nie wiedziałam już czy widzę tą kreskę czy nie więc zadzwoniłąm do siostry i pojechałam do Niej do pracy czy Ona też zobaczy.No i powiedziała, ze jest tylko bardzo blada. Staram się nie napalać bo różnie to bywa ale mam tak ogromną nadzieję jakiej nigdy jeszcze nie miałam. Tak stwierdziłyśmy z siostrą że dzisiaj popołudniu zrobię jeszcze jeden z innej firmy i jutro z rana kolejny. Jestem w takim amoku, ze nic mi się nie chce robić najchętniej to juz bym chciała kolejny dzień. Dziewczyny trzymajcie kciuki. Oby się udało. Bo przeciez istenieje taka mozliwość, ze to tylko trefny test.

oj dula, ale mnie rozbawilaś z tą jazdą do siostry hahaha :) No ale ja jak bym miała do kogo jechać to chyba tez bym tak zrobiła dla pewności ;) No to co jutro rano powtórka z rozrywki i jeszcze raz testujemy??

Mnie bolą piersi przy szybszym chodzeniu i dotykaniu ( ale tak czasem przed @ miałam) i kręgosłup mnie boli, ale z tym kręgośłupem to ja coś mam bo często mnie w krzyżu boli. A od dwóch dni to tak mnie boli, ze mam problem nawet ze schylaniem. Ja to dzisiaj chyba nie zasnę...Tak tu będe siedzieć i Wam marudzić...