EsiaSmH 0 Napisano Październik 2, 2009 hih no ja napewno jak tampon w pi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 2, 2009 link do mojego profilu na nk:) http://nasza-klasa.pl/profile/23152238 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 2, 2009 Dula a boli Cie co?? kruszynka a Ciebie?? mnie kłuje prawy jajnik... jak dostane @ to wszystko się skończy...i znów się zacznie cała zabawa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 Iwona Linda to ja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 2, 2009 ok:)Niezla z Ciebie kobitka:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 Esia jaka @@@???????? no chyba, że za 9 miesięcy:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 z Ciebie też :) śliczny brzuszek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 2, 2009 oj tak rosnie teraz i to szybko:)dziewczyny ni myslcie o @:( Precz z nia.Niech idzie w cholere:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 widzę,że masz synka w wieku mojego:) 10 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 2, 2009 Ma 12 lat:)Szybko rosna te dzieci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 tak szybko......ach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 dula wracaj szybko:) czuła wybiera się malinka na swiat czy jeszcze nie????:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 2, 2009 a tutaj ja : http://nasza-klasa.pl/profile/810653 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwona77 0 Napisano Październik 2, 2009 Esia widze ze z Ciebie piosenkarka:)Super.Ja odwazylam sie zaspiewac dla swojego meza na slubie:)Plakal ze szczescia jak dziecko:)Na nk jest fotka gdzie probuje swoich sil spiewajac hehe:) NO nic trzeba troszke ogarnac w domku i wstawic jakis obiadek.Dzis mam ochote na rosolek.Milego dnia kochane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Październik 2, 2009 Pokaże wam i ja siebie potwora z LOCHNESS :) http://nasza-klasa.pl/profile/4143182 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 Esia wysłałam zaproszenie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 Edit Tobie też:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 jaki potwór?slicznie wyglądasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 miłego dnia Iwonko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 2, 2009 kurcze a ja w pracy mam zablokowana naszaklasę i nie nawet wejsc i was poogladac i pokazac swojej rodzinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 2, 2009 Boze co sie ze mna dzisiaj dzieje, chodzilo mi o to, że nie moge oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Październik 2, 2009 Majeczko dziękuję, ale ja mam straszne zdanie na temat mojego wyglądy. Wy za to przesliczne wyglądacie :) I dziękuję za zaproszenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 mala padaj linka to my Ciebie poogladamy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 2, 2009 już Was dziewczyny pozapraszam:) Edyta K z Dabrowy Górniczej to ja:) Mnie boli w krzyżu i piersi strasznie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 Edith ja na temat mojego wolę w ogóle nic nie mówić:( my kobiety juz chyba tak mamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 dula ach te objawy ciążowe:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 2, 2009 kurcze wlaśnie nie mogę bo musialabym wejsc na stronkę, ale zrobie to w weeckend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 2, 2009 hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 2, 2009 a jak z kawa dula nie masz wstrętu? u mnie pierwszym objawem był wstret do kawy. jeszcze n ie wiedzialam, ze jestem w ciazy a juz na nia patrzyc nie mogłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 2, 2009 smakuje mi nadal:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach