mała_81 0 Napisano Październik 2, 2009 hehe poczekaj, poczekaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 2, 2009 mam nadzieję, ze do przyszłego miesiaca wszystkie zajdziemy. i bedziemy musialy zmienić nazwe topiku. heheheheh prawda maja? my nastepne w kolejce i esiah oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 mała ale ja tępa jestem no jak masz dac linka jak nie możesz wejść na stronę:( och ide płakać:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 2, 2009 a ja narazie nie mam żadnych objawów :) nie wiem czy to dobrze czy nie?? tzn czsami mnie kuja jajniki :) No pooglądałam was troche Agata S :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 u mnie ten miesiąc odpada bo jak pisałam mój mąż jest chory i niestety nici z bzykania:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 a ja Ciebie nie pooglądam bo jak?linka nie ma:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 2, 2009 maja nie szkodzi, hehehehheeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 2, 2009 kruszynka, nawet te objawy jak są bardzo dokuczliwe to czlowiek i tak je sobie tak potrafi wytłumaczyć, że znosi je z pokorą, bo wie ,że przybliżają to wypragnionego i wyczekanego celu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 2, 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/5079804 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 2, 2009 http://nasza-klasa.pl/profile/5079804 a to ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 śliczne zdjęcia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 2, 2009 a ja Was wszystkie pozaprasząłam ale niestety na oglądanie zdjęć nie mam teraz czasu...Nadrobie w domku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 2, 2009 dula miałyśmy tego samego dnia ślub :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 2, 2009 no widzisz jaka ta 1 stka szczęsliwa?:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Październik 2, 2009 jak znajde dziś troche czasu to posiedze nad waszymi profilami i poogladam .. fajne laski z was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 2, 2009 13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura33 0 Napisano Październik 2, 2009 Co ja tu wyczytuję!!!!!!!! Gratulacje moje kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dula Kruszynka Esia Nareszcie !!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę dziewczyny waszym szczęściem Oby dobra passa trwała nadal!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 laura co u Ciebie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura33 0 Napisano Październik 2, 2009 U mnie starania w toku :) Ale mąż zaczyna się buntować - nie chce się starać na rozkaz:) to ja: http://nasza-klasa.pl/profile/3257501 (Ewa) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 ja juz to z moim przerabiałam i doszłam do wniosku, że ma rację, nic na siłę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura33 0 Napisano Październik 2, 2009 oczywiście, że tak, ja go rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 2, 2009 Ja nie miałam ze swoim M problemu, ponieważ on nie zdąrzył sie dowiedzieć kiedy są dni płodne itd więc jak miałam to po prostu myślał że mam taką ochote ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura33 0 Napisano Październik 2, 2009 sprytne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 Basiu a Ty gdzie się podziewasz? nie dołować nam się:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Październik 2, 2009 Ja mam o tyle z mężem dobrze że on jeszcze bardziej chyba pragnuie tego dziecka niz ja więc molestuje mnie kiedy tylko może:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 2, 2009 a mój po prostu może to robic 24 godz na dobę i dlatego nie mam problemu. no chyba, że leci siatkówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 no to ja nie mam tak jak Wy:P mój jak przyjdzie padniety z pracy to nic go nie rusza:P a do tego przez chora tarczyce wiecznie jest spiacy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura33 0 Napisano Październik 2, 2009 u nas siatkówkę to oglądam ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 2, 2009 kurde..leniwiec:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach