Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Astree

Super zdjęcia a szara rzeczywistość...

Polecane posty

Gość Astree
Princessa - że tak z ciekawości zapytam... Skąd ta wredna osoba wie czy jaką masz sylwetkę? Nie doczytałam to czegoś czy to jakaś mącicielka? ;)

Gość princessa przeciz
a no wie:)

Gość princessa przeciez
hehe, princessa jest dość transparentna i cale swoje życie na forum komentuje.

tak napewno cale zycie. niewiem tlyko co . jedynie zakup dpmku. ale tow takim razie nie ja jedna. czep sie kogos innnego. jak ci nieweim zal dupe sciska to poszukaj czegos dobrego w swoim zyciu i juz. a jesli nie o to chodzi to moze daj sobie spokoj i zajmij sie czyms pozytecznym zamiast tak pisac bez sensu.

Gość gthjuykiu
princessa daj swoje fotki :)

Gość princessa przeciez
1. zakup domku/mieszkania 2. striptizerka na kawalerskim 3. kolor sukni 4. uwalone studia itp itp ps princessa już dała swoje zdjęcia:), no ale tak to jest jak się ciałem zarabia a nie głową

dlaczego ty mnie ponizasz? uparlas sie tak jak bym ci zalazla czyms za skore. masz widac straszne kompleksy. ale ludzie sie z tego lecza. wiec glowa do gory

a zdiecia dalam bo i reszta z mojego topicu dala. wiec sie nie udzielaj, bo sama pewnie wygladasz jak pasztet i w zyciu tez pewnie ci sie nie wiedzie to jedziesz po kims , ale niestety wykazujesz sie tym sammy swoim brakiem kultury.

Gość princessa przeciez
wow, jestem pod wrażeniem, cóż za psychoanaliza:) szkoda, że w 100% mija się z prawdą. A jak ty się uważasz za ładna i szczupła to ja jestem megaaaa ładna i megaaaa szczupła.

Gość princessa przeciez
No to pewnie jakbyś studia z psychologii robiła to też by Cię wylali...

Gość princessa przeciez
co za kultura.......

wiesz co. ty mi ie mow nic o kulturze bo . bo nie jest brakiem kultury powiedziec komus ze jest glupi jesli wszystko na to wskazuje . tlyko brakiem kultury jest gadac na kogos pierdoly typu zarabia cialem jak bym conajmniej do ckma sie wybierala. tylko ze wiesz czsami wysarczy zareklamowac ciuch ..i pach juz sie ma kafle. wiec daj se spokoj z glupim gadaniem bo widze masz duze problemy ze soba , facet cie moze zostawil niewiem , ale napewno nie wszystko jest w porzadku

Gość princessa przeciez
nie rozumiem skąd w Tobie tyle złości. Czy coś co napisałam było nieprawdą? Skąd ten pomysł, że masz siew ckmie rozbierać? przecież ja tylko napisałam, że zarabiasz ciałem... A zdanie na temat kultury mam zupełnie inne. powiedzieć głupkowi że jest głupi to nie tylko brak kultury ale też klasy.

brakiem klasy jest to co ty robisz. czepiasz sie choc nie masz powodow.wytykasz czlowiekowi sam fakt ze udziela sie na forum jak i wszystkie pozostale osoby. chyba tylko z braku jakiegokolwiek zajecia w domu. a zlosci w sobie nie mam . az sama sie dziwie ze ta glupia wymiane zdan sobie robie na spokojnie. wiec ja niewiem. ale zdaje mi sie ze to nie zmierza dokadkolwiek

Gość princessa przeciez
po prostu jesteś moją ulubioną foremką:) problemy w stylu: co ze zdjęciami jak będzie padać, kiedy plener bo wyjeżdżamy w podróż, rozpieszczona dziewczynka na weselu są słodziutko głupiutkie. Zawsze z zaciekawieniem czytam co napiszesz i zawsze poprawiasz mi humor.

bezsensu, ze na topik wkradł sie w calkowicie inny temat, moze zalozcie sobie swoj wlasny??? princessa nie przejmuj sie ;)

ciesze sie ze tak ci sie humorek poprawia :-/ ale wes no mi powiedz. co zlego w tym ze pytalam sie o zdiecia w plenerze skoro bylam na etapie szukania fotografa przeciez to calkiem normalne. :-/

heh ja sie nie przejmuje bo raczej nie ma czym.tylko nie potrafie zrozumiec o co chodzi tej pani.

Gość princessa przeciez
no złego to może nic nie ma, ale za mądrego raczej też nie........i wybacz ale ja Ci nic tłumaczyć nie będę. Współczuje przyszłemu mężowi.....chociaż może jemu wygodnie mieć taką rozgarniętą żonę?

Gość princessa przeciez
Bezpodstawnie? Obraża? A moze jakis konkretny przykład. Chyba nic z tego co napisałam nie mija sie z prawdą.

Gość princessa przeciez
wiele..niewiele........banały. A ja lubię konkrety. Dobranoc:)