Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietynka

zaczynam ochudzanie kto ze mna 10 kg plus

Polecane posty

moje menu na dzis sniadanko-juz po- 3 chrupkie z gotowanym kurczakiem(resztka od wczoraj) II sniadanie-mala activia z ziarnami zboz obiad-ryba na parze+kapusta kiszona kolacja-miseczka kapusniaczka Zaraz steper i aerobik-sprobuje ok godzinki wieczorem-brzuch, talia, cycuszki i twister

Gość dietetynka
o moj zestaw na dzis s 2 ryzowe plus 1 szkl kubusia 2 s jogurt naturalny o zuba barsxz plus warzywka na parze k jablko pomarancza steper maseczka plus depilacja :)

Gość dietetynka
jak sie robi peeling kawowy?

najprostsza wersja-kawe sypana(3 lyzki)zalewasz mala iloscia wrzatku-zaparzasz, odcedzasz, dodajesz troche zelu pod prysznic i pilingujesz cialko-splukujesz ciepla woda a potem zimna(ja uzywam letniej) potem balsam EFEKTY-lazienka cala zapaprana, mieciutka skora,pomaga na celulitis mozna tez do pilingu dofawac olejek cynamonowy ale niektorych uczula

Gość dietetynka
zaraz zrobie ile to mam zapazac ?

tak jak zwykla kawe pare minutek-jesli pijesz kawe sypana to wykorzystaj fusy ale nie po takiej z mlekiem bo mleko neutralizuje dzialanie kofeiny

Gość dietetynka
peelin zostal zostawiony na wieczor :)

no ja dopijam czerwona herbatke i zaraz ide pocwiczyc gorzej bedzie od jutra bo wracam do pracy i nie bedzie tyle czasu na cwiczenia, nie wspomne o wszystkich kusicielach naokolo z pysznosciami wtykanymi mi pod nos

Gość dietetynka
Jutro dzien babaci i dzien dziadka i tez pysznosci co by tu wymyslec zeby nie jesc azeby sie nie gniewali n aciebie?

ja nie mam tego problemu bo moi rodzice zostali w Polsce wiec tylko telefon od wnuczka ich czeka mnie jakos do slodyczy wcale nie ciagnie a to olbrzymi sukces bo byla uzalezniona do niedawna

Gość dietetynka
nie mieszkasz w polsce ? a gdzie jezeli moge spytac ?

Gość Amazonitka
Cześc dziewczyny:) też się do was przyłączam, moim celem jest waga 10 kg w dół i mam zamiar tego dokonac, wiem że na początku nie będzie łatwo, ale razem chyba sobie poradzimy

Gość dietetynka
Pewnie zapraszamy Jaka diete bedziesz stosowac ?

Gość dietetynka
jak zrobic zebym byla czarna ?

no dobra-jestem po cwiczeniach 20min aerobic i 20min steper-moglo byc gorzej No nie mieszkam w Polsce, od 4 lat prawie mieszkam z synem w UK Amazonitka-witaj i napisz cos wiecej o sobie zapraszamy zapraszamy w kupie razniej ;) dietetynka musisz sie zarejestrowac tzn swoj nick

menu zostalo zmodyfikowane-jakos nie chcialo mi sie gotowac wiec na obiad byl kapusniak a na kolacje 2 jablka z cwiczen dzis twister i biust, brzuszki odpadaja bo nadszedl ten comiesieczny dzien :(

Niestety dzis do pracy-byle tylko nie dac sie na nic skusic....bede dzielna! jak tam reszta Chudzinek?

Gość soki z warzywne
czesc Wszystim :) maggietka ten caly piling z kawy to rewelacja po tym nakladam krem ROC no zobaczymy jak to bedzie pozdrawiam i zycze milego dnia :)

Ale tu pusto....co zapal do odchudzania minal? u mnie dietkowo ok snadanie pol kromki chleba z bialym serkiem light II sniadanie-activia z ziarnami zboz obiad sushi fish pack podwieczorek jablko kolacja bialy ser ze szczypiorkiem Z cwiczen (zaraz planuje zaczac) steper 20 min,twister 20min, biust, 20min aerobiku soki warzywne-...no peeling kawowy fajna rzecz dzis planuje...zeby jeszcze celulitis szybko znikal

no i znowu pisze sama ze soba...gdzie sie podzialyscie? dieta utrzymana-jak mnie jeszcze przycisnie to zjem jablko cwiczenia wykonane teraz kapiel relaksacyjna z peelingiem kawowym :)

no hej dziewczyny co tam u Was ??ja wczoraj popelnilam straszne wykroczenie - zjadlam tosta ktorego przygotowal S. ale ok :) nie stresuje sie tym dzis to musze spalic a co do diety to naprawde musze sie ograniczac bo juz czekam na lato z upragnieniem :) jestem w pracy tak wiec maggietka pozdrawiam i zycze milego dnia :) (P.S. soki warzywne to ja - Pepita82) zerkne pozniej pa

Gość pivonka
dziewczynki chcecie zajebiste cwiczonka na szybsza przemiane materii?? juz po tygodniu sa jakies efekty:D a wiec wyglada to tak : cwiczymy tylko 10 min dziennie!!!!!!!!!!!!!! przez pierwsze 4 min biegamy ale uwaga 30 sek szybko 30 wolniej i tak na zmiane az mina 4 minuty nastepne 3 minuty podnosimy hantelki lub butelki z woda przez kolejne 2 min cwiczymy brzuszki i nozyce na koniec przez 1 minute robimy przysiady i sklony powodzenia mnie pomoglo bynajmniej juz w tydzien schudlam 1 kg mam jeszcze 5 kg do zrzucenia zycze wam powodzenia!!!!

Melduje sie i ja-wlasnie wrocilam z pracy sniadanko -mali sushi snack pack II sniadanko surowka z plastrem szynki na obiad bedzie gotowana piers kurczaka z jakas surowka potem jablko i kolacja bialy serek Dzis odpuszczam cwiczenia bo wczoraj przekombinowalam a ze wzgledu na chorobe kobieca ;) dzis nie jest najlepiej Pepita82-tost dobra rzecz i zadna tragedia-najlepiej planuj sobie dzien wczesniej co bedziesz jadla wtedy latwiej jest przestrzegac diety, przynajmniej w moim przypadku ;) Oj do lata to my bedziemy laski jak ta lala-tez juz mam dosyc tego zimna-u nas ciagle pada i wieje-ja juz chce wiosny!!!

hej maggieta ja juz biegne do domu z pracy co do pogody to u mnie tez jest zimno i pada wrrr tesknie za sloncem - pozdrawiam :) i dzisiaj obiecuje sie nie dac sie skusic na tosta ahhahah ;)

Mialam problemy z kompem ale juz ok a Was nadal nie widac-czyzbym zostala sama na polu walki? Dieta utrzymuje, wczoraj pocwiczylam na steperze i z hantlami-dzis tez trening w planach Jutro rano wazenie wiec zobaczymy czy cos spadlo-mam nadzieje ;)

Poranne wazenie 73,4 czyli zgodnie z planem ok 1 kg na tydzien-za to mam wrazenie ze wiecej schudlam ale dzieki temu ze ubywa centymetrow w obwodach a to dzieki cwiczeniom :)

cwiczenia zaliczone 30min steper, brzuszki, biust,twister 15min Na dzis wystarczy, teraz przyjemny prysznic i zadbanie o skore Dzisiejsze menu sniadanie-1 suchary II sniadanie jablko obiad mala puszka makreli w sosie wlasnym i buraczki gotowana kolacja 2 wazy z chuda szynka Zgrzeszylam tylko dwoma lyzkami fasolki po meksykansku( bardzo kaloryczne danie) ale musialam sprobowaczanim podalam synowi ;) Jest dobrze i oby tak dalej :)

No dobra koncze to pisanie bo widze ze cala reszta wymiekla-ja nadal na diecie, nadal zamierzam cwiczyc-zostalo 10kg ale jak zejdzie 7 tez bede bardzo zadowolona-wiem ze schudne-na diecie dobrze sie czuje i z kazdym dniem jestem szczuplejsza. Zycze calej reszcie powodzenia :)