Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monisiak757

Dieta od dziś = 15kg w dół! Przyłączcie się i pomagajmy sobie w mobilizacji!!

Polecane posty

Czesc dziewuszki :* I jak tam? Cos sie nie odzywacie :( Co bedziecie porabiac w ostatni weekend karnawalu? :D Ja chyba sie wybiore na balety zeby sie ta ostatnia nocke sporo poruszac i przetanczyc calaaaaa noc :)

Heeej :) Sory że się tal długo nieodzywałem ale nie mioałem czasu szkoła do 16 potem obiad lekcje ćwiczenia i już na nic nie miałem siły i czasu. Ale rodzynek się znalazł ;D Hmmm czy coś się umnie zmieniło ? TAK :) Ważę już 69,5 kg :D na tłusty czwartek zjadłem 3 pączki ale potem szybko to spaliłem na basenie :P Monia_2009 wspaniale, oby tak dalej ! A i wwszytkiego najlepszego dla ciebie i dla Goni :) aaa jeszcze wazna rzecz :) Kupiłem sobie rower stacjonarny :) Pozdrawiam

huuuuura! nasz kochany roszynek sie odnalazł :D:D:D:D:D Super, że sie odezwaleś! dzieki za dobre słowo przyjacielu w niedoli :D:D buziaki! jutro sie waze i dam wam znac jak mi poszło, czy jest powód do radosci czy nie ?! pozdrowionka 😘 M

No nareszcie odnalazl sie nasz kolega ;D a jak tam u was wogole? Jak minol ostatni weekend karnawalu? :) u mnie wszystko fajowo ale od wczoraj mnie cos bralo i chyba mam grype zoladkowa :(:(:(

Witam wszystkich serdecznie !!! U mnie po staremu ale mam małą lipę w pracy szykują się zwolnienia i dlatego muszę czegoś szukać ale na pewno jakoś to będzie ;) No widzę , że nasz rodzynek się odnalazł hehe a już myślałam, że zaginął w akcji hihi Ah ja już chcę wiosnę mam dosyć tej cholernej zimy ... O i tym optymistycznym akcentem kończę swoją wypowiedź heheheh Buziaki dla wszystkich

hejo:0 nie odzywam się z powodu braku czasu:( studia, dom, dzieci...ale trwam ostro przy diecie z małymi wyjątkami:) jakieś małe ciacho rano, ale to tylko czasem. waga powolutku idzie w dół. moja pokazuje rano , jak jestem na golasa 63,2 a na basenie taka elektroniczna co mierzy wzrost i wagę - 64.8 ale to było wieczorem i w ubraniu.Właśnie wcinam kus kus z warzywkami na patelnię:) rodzynku nasz ile robisz szerokości basenu jak pływasz? ja 40...i jakos mi się to mało wydaje...

No niestety chyba nam sie rozpada :( nic nie piszecie to sie nie odzywam...

Moniś jak dietka? ja ostatnio sobie pofolgowałam i nie za bardzo przykładałam sie do odchudzanka :) ale 5 zeszło i na tym koniec, obym tylko nie przytyła przy tej diecie :) a najgorsze że juz jest pózna godzina a mi sie chce jesc :/ kurka no...

Ja tez teraz w weekend sobie pozwolilam ale dzis normalnie wyruszylam na lodogryf i sie troche poruszalam bo dawno nie cwiczylam :P heheh smiesznie bylo :D ale od jutro trzeba troche przystopowac, narazie waga nie poszla w dol (na szczescie :)), ale jak stala tak stoi juz 2 lub 3 tydzien :/ ;((( kurcze to juz zaczyna byc wkurzajace... :/

ojj wkurzające i to bardzo :P zaraz sie zwaze i zobacze tą masakre :) dzisiaj cos nie za bardzo sie czuję, jakas taka ospała jestem, kurde kot nie daje mi w nocy spac, urzadza koncert zyczeń :\\ Nooo, chyba czas na jakieś śniadanko, bo jeszcze nic dzisiaj nie jadłam :) 🌻

Kurcze dzisiaj to bym jadla i jadla ale to wszystko ze zbliza sie @@@, a teraz to juz wogole sie nie bede wazyc bo przy tym jest zawsze wiecej :/ Jakos wytrzymalam, zjadlam dzis tylko troche zupki pomidorowej, a potem goracy kubek wiec dzis mozna tak powiedziec, ze zylam tylko na wodzie :D Ejjjj a gdzie reszta dziewczyn sie podziala? :(:(:( Cisza jak nigdy :(

Hej dziewczyny moge sie do was przyłaczyc ? Akurat pasuje mi do maja schudnac 15 kg ;) jestem na diecie 1000 kcal oprucz tego cwicze na skakance codziennie staram sie 20 minut nie jem po 18 unikam slodyczy 0 pieczywa bialego smazonego oraz makaronow ;) :D to tak po krutce moj plan ;)

czesc poprostu_karolono :):) jasne, że możesz sie sprzyłączyc, czuj sie juz w gronie odchudzaczek :P ja tez do maja powinnam sporo zrzucic :) jakies 12-15 kilosków... bo w maju mam miare do sukni ślubnej :) wiec trzeba wyglądac, nie?! :D Mamy tabelke gdzieś na jakiejs stronie w tym topiku wiec jak chcesz to mozesz sie wpisac :) Buziaki odchudzaczki 😘

Dziekuje za przyjecie ;) ja wkoncu chce wyjsc w biikini ;) Do listy jak najchetniej sie zapisze ale jutro bo teraz zmykam spac :D straaasznie mnie ssie w zoładkuu

słuchajcie ja dzisiaj jestem na głodówce. Sama woda niegazowana, nic więcej. Jutro juz delikatna dietka.. cieżko mi strasznie, ale zależy mi na wynikach pozytywnych wiec postaram sie nie napasc lodówki :) Mam motywacje! ale strasznie mi!! Chce sie oczyscic, przegłodzic zeby był wkoncu jakis efekt. Nawet dla zdrowia jeden dzien głodu nikomu jeszcze nie zaszkodził ;P Ale nie wiem czy wytrzymam

pseudo....................wiek......wzrost.....startujęo d....mójcel.......1.02 Gonia1987.................22........172cm......70kg..... ....57kg ...... ...66kg sweet 13..................25........162cm......75kg.........55kg.. 66kg(29.12.) k______a ................14 ........169cm.....73,2kg.......50kg........72kg Monia_2009..............24.........175cm.....83kg....... ..62kg........77,9kg Monis757.................19.........172cm......75kg..... ....60kg.........71kg meaaa.....................26..........178cm......79kg... ......65kg........79kg CiepłaPłomieniem.......20..........159...........82kg... .....64kg........82kg Średniogrubawa........33..........172cm.......75kg...... .60kg........74,5kg YUKI_ISA................30...........164cm.......75kg... ......59kg........74,5kg Kessi_27................28...........172cm........80kg.. ......65kg.........74kg nestee..................21...........164cm........81kg.. ......55kg......75,7kg

zmieniłam wstep tabelki, bo te daty tylko sie mieszały nam... tak mi sie wydaje :P pseudo....................wiek......wzrost.....startuję od....mójcel.......tyle kg teraz Gonia1987.................22........172cm......70kg..... ....57kg ...... ...66kg sweet 13..................25........162cm......75kg.........55kg.. 66kg(29.12.) k______a ................14 ........169cm.....73,2kg.......50kg........72kg Monia_2009..............24.........175cm.....83kg....... ..62kg........77,9kg Monis757.................19.........172cm......75kg..... ....60kg.........71kg meaaa.....................26..........178cm......79kg... ......65kg........79kg CiepłaPłomieniem.......20..........159...........82kg... .....64kg........82kg Średniogrubawa........33..........172cm.......75kg...... .60kg........74,5kg YUKI_ISA................30...........164cm.......75kg... ......59kg........74,5kg Kessi_27................28...........172cm........80kg.. ......65kg.........74kg nestee..................21...........164cm........81kg.. ......55kg......75,7kg

witam kobitki :) mozna sie przylaczyc? :D Jestem w tej chwili na diecie kopenhaskiej juz drugi dzien..dzisiaj jakis glod mni napadl..zjadlam juz wsyzstkie posilki przewidziane na dzis :( no ale nadal mam nadzieje ze wytrzymam do jutrzejszego lunchu :)

pseudo....................wiek......wzrost.....startuję od....mójcel.......tyle kg teraz Gonia1987.................22........172cm......70kg..... ....57kg ...... ...66kg sweet 13..................25........162cm......75kg.........55kg.. 66kg(29.12.) k______a ................14 ........169cm.....73,2kg.......50kg........72kg Monia_2009..............24.........175cm.....83kg....... ..62kg........77,9kg Monis757.................19.........172cm......75kg..... ....60kg.........71kg meaaa.....................26..........178cm......79kg... ......65kg........79kg CiepłaPłomieniem.......20..........159...........82kg... .....64kg........82kg Średniogrubawa........33..........172cm.......75kg...... .60kg........74,5kg YUKI_ISA................30...........164cm.......75kg... ......59kg........74,5kg Kessi_27................28...........172cm........80kg.. ......65kg.........74kg nestee..................21...........164cm........81kg.. ......55kg......75,7kg poprostu_karolina....18...........165 cm ......74 kg........55 kg........74?kg

Dopisałam sie do tabeeelki ;) hi ja jestem na diecie 1000 kcal i wszystkim ja polecam ;) jakos przez to cieplo mam w sobie tyle energi ze moze pojde dzis pobiegac ;) dzis zjem jeszcze jablko i 3 wasy z czyms lekkim ;) i na dzis bedzie koniec ale do 18 jeszcze ponad 2 godziny tylko wiec spookojnie wogule sie nie boje ;) tymbardziej ze mam sporo zajec jeszcze na dzis ;)

Gość zona slawka
hey dziewczyny jak wam tam dietka idzie? dawno mnie tu nie bylo bo jakos sie kruszylo na topicu. ja schudlam nie wiem ile kg ale w cm poszlo:D odchudzam sie dalej teraz juz na 800kcal czasem mniej i cwicze 2 godzinki dziennie 1h cwiczenia i 1h hula hoop no to jak tam u was?malo cos dziewczyn zostalo...ale widze jakies nowe:)witam:)

Gość betka525
cześć:) Ja też bardzo chętnie się do Was przyłączę. Ważę 73kg przy wzroście 176. Moim marzeniem jest schudnąć max 15kg. Od poniedziałku zaczęłam dietę, której podstawowym składnikiem jest białko...no i idzie mi całkiem nieźle, ale biorąc pod uwagę, że mija trzeci dzień, może być różnie..:) Poza tym zaczynam drugi miesiąc na siłowni, trzy razy w tygodniu..Ćwiczenia głównie na dolne partie bo góra wydaje się być ok.. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny wymęczone ćwiczeniami i dietami, życzę jak największych sukcesów..trzymam za Was kciuki..

Gość betka525
pseudo....................wiek......wzrost.....startuję od....mójcel.......tyle kg teraz Gonia1987.................22........172cm......70kg..... ....57kg ...... ...66kg sweet 13..................25........162cm......75kg.........55kg.. 66kg(29.12.) k______a ................14 ........169cm.....73,2kg.......50kg........72kg Monia_2009..............24.........175cm.....83kg....... ..62kg........77,9kg Monis757.................19.........172cm......75kg..... ....60kg.........71kg meaaa.....................26..........178cm......79kg... ......65kg........79kg CiepłaPłomieniem.......20..........159...........82kg... .....64kg........82kg Średniogrubawa........33..........172cm.......75kg...... .60kg........74,5kg YUKI_ISA................30...........164cm.......75kg... ......59kg........74,5kg Kessi_27................28...........172cm........80kg.. ......65kg.........74kg nestee..................21...........164cm........81kg.. ......55kg......75,7kg poprostu_karolina....18...........165 cm ......74 kg........55 kg........74?kg betka525...............27...........176cm.......73kg..........58kg...........73kg

Gość betka525
tak sobie patrzę co pisałyście wcześniej i widzę, że ...Monia_2009...to samo mnie mobilizuje do działania:) również mam w maju pierwszą przymiarkę:) już się nie mogę doczekać:))

witam nowe dziewczynki:) wiecie co głodówka to jest cos okropnego, nie moge sie na niczym innym skupic jak tylko i wyłącznie na żarciu :( stan prawie depresyjny juz od około 13-stej godziny! masakra! chyba zjem jakąś lekką sałatke bo zaraz coś rozwale z nerwów!! wszystko mnie nagle rozbolało ;P Od stawów po cebulki włosów!

Noooo wkoncu nas sie zrobilo wieciej :) witam wszystkie nowe dziewczynki :* Ja dzis postanowilam troszke przystopowac i to bardzo, rano kanapka z ogorkiem, obiad to kiefir a o 18 jogurcik naturalny :) jutro zrobie tak samo zeby ta waga wkoncu zaczela spadac a nie stoi w miejscu. No i pije duuuzo wody zeby zaspokoic glod i tylko sie ja napelniam. Kurcze w koncu niedlugo wiossnnaaa :D i trzeba jakos wyglad doprowadzic do porzdku :) Busssska :*** i 3mac sie :)

Monis mamy prawie taka sama wage ile masz cm wzrostu ? Ja do maja musze schudnac 10 kg ! i koniec kroOpeczka ;) a teraz ide na roMans ze skakanką ;) ;* napisze jeszcze potem CooŚik