Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ananas w UK

19stki i 20stki z ponad 70 kg w dół!

Polecane posty

Czesc dziewczynki! U mnie nic ciekawego! Waga raczej stoi itd! Jutro sie zwaze! Jeszcze jeden dzien i weekend! Nie moge sie doczekac! Witam nowo przybylych :) Pozdrawiam wszystkich! Macie jakies pomysly na odchudzanie? Ja narazie pije ocet jablkowy.... Moja znajoma jadla normalnie i codziennie pila ocet W dwa tygodnie schudla 1 kg........ heh ... moze to nic ale..... jak mam diete i pije ocet? zobaczymy :)

NO Marika miala sie przylaczyc a potem czytalam tylko ze bylo rano no i hmm... chyba sie jeszcze nie obudzilam~! To nic zostaniemy we dwie na placu broni! ehheheh Co slychac?

We trzy:) A nestee? :) U mnie tak sobie. Dziś rano na wadze znów 69,0 więc się cieszę wmiare (chociaż te moje wymażone 66...) i muszę się bardzo postarać by już nigdy nie było więcej. Ciekawe co przyniesie jutro...

no to we trzy sobie poiszemy :) ja narazie zobacze jak to bedzie z tym octem! uwazam co jem ale... raczej ostatnio nie chudne :( Milego weekendu wszystkim!

Ja dopiero teraz czesc dziewczynki kurcze normalnie waga stoi 3 dni ale nie poddam sie czekam na okres i to moze przez to?nie mam pojecia te 6kg dodalo mi motywacji i teraz tak latwo sie nie poddam a ja dzisiaj zjadlam jablko i slatke warzywna ok 200kcal?powiem wam ze glodna nie jestem i czuje sie swietnie moj zoladek sie skurczyl i nie mam potrzeby jesc tak duzooo a co tam u was.....

Czy Ty zzjadłąś dziś kolo 250kcal jedynie? TO ŹLE! Zapewne po okresie minie. (ja mam zastuj od ponad tygodnia i licze że jednak ruszyłam znów z kopyta, ale to się okaże) U mnie włąśnei zbliża się najgorsza pora więc napisze co i jak jak minie \"kryzysowy czas\":D

Ale ja naprawde glodna niie chodze zoldek sie skkurcyl i jest ok jak schudne do wymarzonej wagi to pozniej bede dodawac po 100kcal natydzien nie wiecej

jaki naciągacz? Ale 250kalori to serio nic dobrego... Zrobisz jak uważasz, ale myśle że 800 to minimum... Tak tak czytalam wypowiedzi na topiku 500-600kcal mity czy jakos tak

Zglosilam jego post do usuniecia i chyba usuneli oferowal jakies ziola za 85 zl ze niby odchudza szybko

Aha! No i bardzo dobrze! Kazdy ma inny organizm i to ze komus udalo sie schudnac na tych ziolach to nie znaczy ze nam tez sie uda nie? No! Pozdrawiam! Milego weekendu! Dobranoc!

Dziewczyny tak dawno mnie nie bylo, ze to az wstyd:( mialam ostatnio straszne dni latalam od szkoly do szpitala potem podroze autobusami i tak gdy wychodzilam o 6 z domu to o 23 wracalam. W ciagu dnia nie jadlam prawie nic i chociaz sie nie wazylam to widze po ciuchach ze waga spadla chociaz to stres tez zrobil swoje... wiem ze pewnie sporo tego wroci juz teraz gdy zycie mi sie uspokoilo ale mam nadzieje ze nie wszystko;) gdy tylko bede u siebie w domu to sie musze zwazyc... mam nadzieje ze do 12 marca to moje 69 wymarzone zobacze:) Pozdrawiam Was i cały czas o Was pamietam postaram sie nadrobic swoje zaleglosci i czesciej pisac;) dobranoc🌻

Cześć wam a ja dzisiaj głodóweczka i jest naprawde ok nic mnie nie boli planuje jeszcze 13 dni zobaczymy plus wychodzenie

Hej Ananasku:Pja wczoraj zakonczylam stwierdzam ze i tak chudne na 500kcal i sie nie mecze wiec po cholere glodowka :)pomyslaam w koncu

Nie bo ja chudne dopiero jak osiagne swoj cel bede po woli dodawac do max 1500 nie wiecej dzisiaj zjadlam troche muesli z jogurtem natural ok 160kcal woda woda obiad twarozek ze szczypiorkiem plus cebulka mniam 290 kcal i jablko 50 kcal wiec sie udalo na rownych 500 i nie jestem glodna jest super

Wyniszczasz swój organizm. Rób co chcesz ale anemi, wypadanie wlosow, lamanie paznokci, plamy na skurze... Miło będzie...

Ja znów miałam zamieszanie z uczelnią i zajęciami i zapomniałam coś skrobnąć. Jutro wyjeżdżam do Pragi na 3 dni, a tak w związku z dietą to ostatnio nie idzie za szybko, przez ostatni tydzień czy nawet więcej miałam problemy z przemianą materii, na szczęście się skończyły. Dziś rano jak się zważyłam to wkoczyło mi 64, 2 więc zawsze do przodu.

No to mnie Ananas pocieszyłaś:(fuck mam nadzieje że nic mi nie beddzie

nestee Ja Cie nie chę straszyć, to poprostu jest bardzo częste. missblige jaką dietę stosujes? Ja też chcę taki wynik!

Ananas jak mysliz ile jescze schudne przez 2 miesiace okolo13kg??

Moja waga stoi a miaŁa spaść do 64, a stanela na 69. Więc nieiwem. Ale myślę że Twoj organizm też się przyzwyczai... Radze Ci zwiększyć kaloryczność (nie tłŁuszcz a mięśnie będziesz spalała) i zacząć ćwiczyć jeśli tego nei robisz...

Cwicze troche a poza tym organuizm sam spala dziennie kcal na procesy zyciowwe wiec wagaa nnie bedzie wiecznie stac

Ja to rozumiem ale nie weirze zeby nie chudnac jak je sie 300-500kcal

ALE TO NIE ZDROWE! BOZE ILE MASZ LAT? przeciesz masz jakiś rozum... Nie mogę Cie pojąć. Ok możesz myśleć, że Ci zazdoszcze, albo ze jestem wredna. Tylko żebys kiedyś nie płakała, że nei możesz mieć dzieć czy że kości Ci się łąmią. Tosą przykłady skrajne, ale jednak takie tez bywają.