Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Fajnie dziś moja dziewczyna podsumowała inne dziewczyny

Polecane posty

Gość Mściciel z doliny muminków
A czego się spodziewacie po wieprzu :D

Gość a idźcie wy już spac
mściciel - medal za dowcip :D :D :D

Gość .hmmmmmmmm.
no bo to prawda.. po co miałby caały dzień siedzieć na babskim forum jak w tym czasie mógłby spędzać czas se swoją dziewczyną.. hmm.. np. w teatrze? :D

Siedzi, bo dostał darmowy internet na 7 dni i korzysta póki może :P

Gość .hmmmmmmmm.
:D

Gość .hmmmmmmmm.
Ejj.. a skoro masz tyle kasy to weź mi daj tak z 10tyś ( to chyba nie dużo?) na moje konto w banku, co? ;)

Gość wy macie cos z glowa
bawi was odpisywanie jakiemus lalusiowi co sie nudzi od tylu godzin...:O a Wy tak siedzicie tu i odpisujecie mu na wszystko co on powie....a autor pewnie siedzi i ma niezla zlewke z Was :O

nasz dArtagnan zamilł coś, to ja wrzucę dowcip jako przerywnik: Idą dwa koty przez pustynię, idą...idą...idą i nagle jeden mówi do drugiego : stary nie ogarniam tej kuwety. Tak się zastanawiam, czy koty i autor topiku lubią MAKARON ZE SEREM!!!!!

Gość .hmmmmmmmm.
no to niech wita w klubie bo za to ja mam niezłą polewke z niego ;)

Gość m.a.i.a.m.i.
Autorze... żałosny jesteś.. ja rozumiem, ze musiałeś się pochwalić swoim luksusem i bogactwem, ale dziewczyny to CI naprawdę nie zazdroszczę! Uważaj żeby z takim tekstem nie wypaliła w Twoich kręgach, bo się spalisz ze wstydu... a co do restauracji... mój mąż też jest prawnikiem ma własną kancelarię, zarabia bardzo dobrze, ma znajomych wśród prawników i bankowców, a nawet kontakty zagraniczne, ale jkoś mu to nie przeszkadza latać mopem po podłodze w sobotę czy stać w kuchni i gotować... szkoda mi Ciebie bo uważasz, że jesteś jakąś unikalną śmietanką, a tak nie jest...

Gość .hmmmmmmmm.
jakie masz na siebie ubezpieczenie?.. bo to pewnie jedna z wazniejszych spraw :)

Niektórzy mają ten dar się rozśmieszają świadomie innych, a inny są po prostu naturalnie nieświadomie dowcipni. Wiadomo, do jakiego gatunku należy nasz imć :D

* nie się, tylko ",że" Pardon ;)

Gość .hmmmmmmmm.
:O czemu nie zafundujesz dziewczynie operacji zmniejszenia nosa jak ci się tak nie podoba????

Nie wklejajcie tego, bo mi samokontrola zwieraczy puści :D

Gość .hmmmmmmmm.
Dopiero teraz doczytałam do końca.. to ty codziennie inne laski masz? To napewno ta cię aż tak kocha??

wowww - no to nasz autor ma pozamiatane to ja idę sobie ugotować ten makaron ze serem :P

Gość .hmmmmmmmm.
Co ty tak wszystkie kobiety musisz miec podporządkowane?? Daj im żyć chłopie! I jeżeli spotykają się z kims takim jak ty to na 100 chodzi o kase.. mów co chcesz

Zazdrośnicy aż z was para leci :o chłopak pisze szczerze i bez napinki a wy nie możecie wytrzymać :o ŻAL.RU

Gość to głupi chłopczyk
" 22:45 [zgłoś do usunięcia] dArtagnan To wlaśnie mnie wkurza, że siedzi jakiś pasztet przed monitorem i pewnie poczuł sie urażony więc pisze se "Prowokacja" bo dureń nie umie nic innego za to powinni dawać bana Odpowiadam na pytanie tam wyżej "jaki jestem" można powiedziec ze jestem człowiekiem bardzo niezwykłym, niektórzy nazywaja mnie erudyta a niektórzy inteligentem, jestem także sportowcem, uczę się na dziennych studiach na bardzo dobrym wydziale o kierunku ścisłym. Lubie wiele rzeczy, ale sądze że z większościa z was nie znajde wspólnych tematów bo nie ta league, no ale może sie myle.." Cytat z dArtagnana :D coś się nie zgadza bahahahaha

Gość .hmmmmmmmm.
bo mi akurat kasy brakuje ;) zazdroszcze jak chole*a

Gość fcvb
a tutaj mówił ze tylko taxi asie porusza..a w innym topiku napisał tak; [zgłoś do usunięcia] dArtagnan A matko ten prymityw Venezuela przylazł to za mna Słodzutka nie umawiam sie z marginesem, z którego pochodzisz powiem więcej nie mam z nim stycznosci, poza chwilami kiedy np. jadę autobusem lub tramwajem

Gość .hmmmmmmmm.
po takim odejściu na margines (autobus itd) to musi naprawdę źle się czuć.. a może wynajmuje cały dla siebie?

Gość fcvb
aha i pisze o sobie ze jest kims na poziomie..a w innych topikach pisze tak... [zgłoś do usunięcia] dArtagnan Modelki to straszne łachy ale nieraz fajne d**y. Jestes fajna dupka?

Szynszylka, jesteś jego alter ego ? :o

Gość wielbicielka piotrusia
tiaa nasz autor pewnie ma na myśli ,że obraca się w kręgach zbożowych hihi :P ...sorry jak odbiegłam od tematu ale aż mnie jęzor zaświerzbiał...

Jak nikt ci tego dobitnie nie powie prosto face to face to ja to ci powiem!!!Dartagnan ty od 4 godzin kurwa wałkujesz ten temat i az jest nudny !!!!!:/ Jaki to ty jestes ohh i ahh i w ogole the best i kogo ty nie znasz ...w ogole co ty chcesz sobie poprawic moze nastroj czy jak z tymi przechwałkami ..Kogo ty jeszcze znasz moze Billa Gatesa!? Powiem krótko gowno nawet jak jest w zlotym papierku to jedzie ...!Masz zryty beret łacznie z zorana psychiką !!!! Sory ze pisze tak po wsiowemu (specjalnie dla ciebie ) bo moze zrozumiesz!!! Tylko chyba ta twoja dama cie zaniedbuje dosyc bo siedzisz i wpieprzasz spagetti ? KTOS TAM CIE NIEZLE PODSUMOWAL Z CHUSTECZKAMI VELEVET I WINEM Z BIEDRONKI ORAZ POSCIELA Z PRZECENY jezeli sie nie myle !!! A to PO PROSTU KELNERKA jest widac bardzo powazna osobą ktora zabrała glos na forum a ty sie oczerniasz przed wszystkimi i nie tylko jak widac siebie ale i swoja dziewczyne tez !!! I tak cie juz wszyscy zlinczowali !!! :P i pewnie P.Ania ktora jest włascicielka lokalu zadba juz o to bys jadl kolacje z belvedera przed wejsciem na wycieraczce z resztek dla psow oraz zatrudni lepsza ochrone przed takimi bezmózgami jak TY! i nawet cie toyota z lexusem w gajerze Armaniego nie uratuje ! I zamilcz juz wielki bogaty MAŁY CZŁOWIECZKU!