Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Fajnie dziś moja dziewczyna podsumowała inne dziewczyny

Polecane posty

Taxowka nie przyjechała no popatrz jaki pech ! Mozesz sie smakiem objeść w domu swinia z kawiorem ...:D chyba nie jestes tak powazany głęboko i szeroko w elicie ... i nie brylujesz nigdzie ....chyba ze na kafe :D Przywiozzą naszemu dArtagnan resztki z pierwszej lepszej kanjpy na rogu przy burdelu hehe -nie ma to jak domowe jedzenie robione samemu a ty teraz musisz czekac na obiad ???? pewnie ci burczy w rzoładku hehe Stałym kientem jestes chyba knajpy u chinczyka z sajgonkami :D

Nie zauważyłem :) zresztą ja mam tam wstęp zawsze - jak mówiłem poznałem kiedyś p. Staraka, który jest właścicielem :) A może mówisz o Hotelu Belwederskim? to nie to samo co restauracja Belvedere.... ona jest w Łazienkach....

Gość ja pier...
Jaka polewa na tym topiku buaaaha. Z takiego beznadziejnego tematu zrodziło się tyle zajeb!stych wypowiedzi, szok. Autor to kretyn - obiektywnie.

Gość fcvb
Belvedereo tej restauracji mówie...a powiedz jak sie nazywasz..ja jestem tam kelnerka i znam stałych klientów..a pozatym to p.Anną Woźniak-Starak jest włascicielka restauracji a nie p starak... wiec juz moze sie nie chwal ludzmi o których nic nie wiesz..

Gość ufff...
haha, 10/10, dzieki za poprawe humoru :D na przyszlosc radze przemyslec sobie strategie, ludzie na poziomie ni potrzebuja sie wywyzszac wsrod pospolstwa kogo to nie znaja i co to nie robia, bo znaja swoja wartosc po prostu :D :D :D

Gość hiacynta bukiet ryszardowa
ci wspaniali , inteligentni z wyższych swer, bogaci i znajacy jeszcze bogatszych , czym się różnicie od tzw zwykłego człowieka? pewnie nie sracie? nie pierdzicie? a po was nie zostanie taka sama kupa kości jak po tych biednych? za parędziesiąt lat nikt nie będzie pamiętał o waszej inteligencji ,wywyższacie sie puszycie bo macie szmal ,oceniacie ludzi po tym jaką kto furą jezdzi , a już nie mogę ścierpiec tych co na każdym kroku kogoś wyzywają od wieśniaków a sami mieszkają w mieście dopiero 5 lat , czytam na forach : wiesniackie to wieśniackie tamto , posłuchajcie siebie puste makówy

Gość Ups...........................
Ale jazda, extra temat poprawiłeś mi humor uśmiałam się że ho,ho pozdrawiam i życzę smacznego :-D

fcvb chyba żartujesz, jeśli myślisz że powiem jak się nazywam :) sorry ale nic z tego Ale mogę się opisać :) jestem dość wysokim (182 cm) brunetem, mam lekkie zakola, duże brązowe oczy... i lekko odstające uszy :) ubieram się zawsze tak sportowo-elegancko, marynarka, dżinsy... ale tego dnia byłem w swetrze tylko, tak nieoficjalnie ;) Siedzieliśmy przy stoliku niedaleko fortepianu - trzecim lub czwartym od niego. Tylko mogę ci powiedzieć, jeśli mnie kojarzysz to nie mów tutaj proszę, wariatów nie brakuje :) Aha i opisz siebie to następnym razem poproszę żebyś mnie obsługiwała i dam napiwek

Gość o ludu...
zapomniałeś dodać, że masz mocno zadarty nos

Gość cdscvsd
ej lalus a tonbie taksowka przypadkiem nie spierdala??

Gość fcvb
tak jak siebie opisałes to wyglada 8na 10 naszych klientów... wiec daj spokój..a poza tym nie powiem jak wyglądam..bo nie polubiłam cie i twój napiwek jest nic nie wart dla mnie.. ale jak cie skojarze..to zobaczymy co powie pani ania o tobie..

Gość Panna z niedobrego domu
chyba sie za Ciebie pomodle :D

Pochwal się co zamówiłeś by sperma smakowała Twojej kobiecie bo jak rozumiem Ty jesz obiad a Ona twoją spermę, bo obiad i sperma to by było za dużo kalorii. :-D :-D :-D

Gość LalkaNieduża
dArtagnan - proszę, zlituj się !! Lalusiu.

Ojej jaki wielki bład ortograficzny! Obraza Majestatu dla naszego dartagnan...!Wbacz nie jestem prymitywna ! Wiesz co jebie mnie to czy przez ż czy rz bo wole matematyke od polskiego ...:D :P no tak ale ty taki znawca literatury i sztuki jestes zapomniałam ..Mam swoje zdanie a to ze ty nie potrafisz sie obronic to nie moja wina ze cie polowa forum zlinczuje ...Chyba ci wyobrazni zabrakło do tworzenia historyji swego zyciorysu barwno-realnego...

Gość fcvb
sorry ale to nie jest jej typ muzyki..wiec moze juz przestan sie osmieszac..

To jest taki żart który ona zrozumie... nie wiesz o co chodzi, nieważne... nie będę tłumaczył, to sprawy między nami, a właściwie między moimi rodzicami a nimi :) BTW mam nadzieję, że pracujesz tam dłużej niż 1.5 roku

Gość fcvb
mysle ze pracuje tam wiecej lat niz ty masz.. i nawet twói inicjał nic mi nie mówi skoro jestes taki bardzo związany z włascicielka to powinnam ci znac..a tak nie jest.

A z jakiej to racji kelnerka powinna wiedzieć o prywatnych sprawach właścicielki? A pytam o staż dlatego, że p. Starak opowiadał mojemu ojcu, że chyba w wakacje 20007... urządził ktoś wesele w Belvedere..... i ekipa restauracji buszowała w prezentach. Wstyd jak nie wiem. Powiedział że mało się pod ziemię nie zapadł. Kogoś tam chyba powywalał z pracy... nie pamiętam jak się skończyło... ale wolę zapytać, czy przypadkiem złodziejka mnie nie obsługuje...

Gość a idźcie wy już spac
a dowieźli już ten obiad :P

No pochwal się jakie danie da wyszukany smak twojej spermie.

Gość .hmmmmmmmm.
to ty biedaku zaraz z głodu padniesz. lepiej zatrudnij kucharke na ten jeden dzień

Trzeba było zamówić kolację a nie obiad już po 18-tej.

Gość .hmmmmmmmm.
Hah.. z jakiej to racji kelnerka o tym ma wiedzieć? Wiem, że pytanie nie do mnie, ale skąd wiesz, czy się z nimi nie przyjaźni? Albo od czasu do czasu z nimi nie gada? A może jej rodzice też ich znają? Co tylko ty tak możesz??

Nic niezwykłego nie zamówiliśmy... spaghetti carbonara, sałatki greckie w 3 rodzajach sosów, wino mam w domu, więc nie brałem :)

Gość a idźcie wy już spac
smak jego spermie zapewne nadaje żarło z Mc donalda :D