Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Fajnie dziś moja dziewczyna podsumowała inne dziewczyny

Polecane posty

Bedziesz jezdził jakąś Toyotka? Patrzcie ludzie taki bogaty 2 apartamenty ma kart zlote a wlasnego prawka i auta nie masz ? Jak byś dostał Lexusa albo Mercedesa to mozesz sobie przyszpanowac ale tym to ty przykozaczyc nie mozesz ....no sorry ...;P

Gość .hmmmmmmmm.
no fajnie, fajnie. Co jeszcze masz takiego? Czym jeszcze się nam tutaj pochwalisz?

Zuczku...pol godziny minely...zabieraj te swoje kregi i spadaj stad zjesc w koncu swoj obiadek... jak ci do niego nie napluja to bedziesz mial szczescie.... i wejdz jeszcze kiedys na forum, fajnie poczytac jak sie blaznisz :classic_cool:🖐️

Gość .hmmmmmmmm.
pewnie zapomniał, że dzisiaj zamówili pizze :D

[Kobieta z klasą to kobieta świadoma swojej kobiecości.. TZN swoich ograniczeń... żadna kobieta z klasą nie będzie się starała wykonywać prac męskich... kobieta z klasą spełnia sie w realizowaniu swojej kobiecej roli...] a prawo jazdy kobieta z klasa moze miec czy to jest tez passe ? :D:D

Taksi nie przyjechała... chyba sobie odpuścimy ten obiad, tzn zadzwonię do restauracji żeby nam dowieźli... nie chce mi się czekać na następną :) ale wiem już z jakiej korporacji nie zamawiać :) Merc Taxi - nie polecam

Gość Boriana
Definicja klasy udziwniona, a przy tym w ogóle jej nie stosujesz. Co to znaczy mężczyzna fizyczny? Pracujący fizycznie? A Ty myslisz, że wszystko funkcjonuje bez pracy, również bez fizycznej?

Ja znam naprawde bardzo zamoznych ludzi,dla ktorych zegarek Cartiera, buty Prady czy Lexus :D nie sa niczym nadzwyczajnym. Oni jakos nie czuja potrzeby wchodzenia na forum i opowiadania o tym wszem i wobec. Bo w ich ,,sferach,, to normalne i nie musze sie tym chwalic. I wyobraz sobie,ze ta kobieta codziennie gotuje :) A tyle pieniedzy co oni maja Ty nigdy nie zobaczysz na oczy :P

Gość choke
jeszcze nigdy się tak nie spłakałam czytając topiki na kafe :D :D :D

Gość och pozwól że zacytuję
Wiec prawdziwa kobieta nie będzie się zajmować męskimi pracami a jedynie "kobiecą rolą" - ale skoro nie gotowanie czy sprzątanie (bleh, te prace FIZYCZNE, to upokarzające i dobre dla proletariuszy!) to co dokładniej masz na myśli? Hmmm, czyżby połykanie spermy? ;)

Uwaga niedoswiadczeni!!!! W kregach elitarnych prowadzi sie nastepujace dialogi z klasa: "Ja na to, że może ich faceci się niedobrze odżywiają i śmierdzi im potem sperma w ustach i nie mogą.... na to ona (usmiałem się, uwaga ) że jakiego świnia sobie wieprza wybierze, takie prosiaki nosi nie znałem tego powaga " Prosze sobie zapamietac. Tak bowiem rozmawiaja prawdziwi arystokraci i potomkowie slynnych rodow oraz czlonkowie KREGOW.

Gdybym byla Twoja dziewczyna, to poczulabym sie bardzo urazona, ze role kobiety w zwiazku sprowadzasz tylko do ozdoby i polykacza spermy.

Ja tylko odpowiadam na pytania - nie chwalę się, bo także znam osobiście dużo osób bogatszych ode mnie. Moi rodzice znają np. Gudzowatego... poznałem też na jakimś raucie Jerzego Staraka, w jego restauracji Belvedere jedliśmy przedwczoraj obiad :) znam też M. Profusa... naprawdę wiem, że nie mam się póki co czym chwalić... Zresztą nie ważny jest majątek, tylko to co człowiek sobą reprezentuje. Znam kilka osób, które są dość ubogie, ale to wspaniali inteligentni ludzie.

Gość .hmmmmmmmm.
Powiedz mi.. twoja dzieczyna szykowała się 2 godz.. a taxi nie przyjechała? Praktycznie nigdy to się nie zdarza.. ale "O.K" A 5 minutek poczekac już na następną nie da rady? Biedactwo.

Gość .hmmmmmmmm.
dArtagnan - naprawdę????!?!?!?! Ubogi i mądry??? pierwsze słysze :)

I dlaczego Ci wspaniali i inteligetni ludzie chca sie zadawac z kims takim jak Ty? Ja jestem wspaniala i inteligetna i staranniej sobie dobieram towarzystwo. Nie zadaje sie z nadetymi bobkami :)

Gość .hmmmmmmmm.
dArtagnan - i tak każdy wie, że to kit. Nudzi ci się i tu piszesz.. a gdybyś obracał się w TAAAAAKICH kręgach to bys z nami wgl nie pisał ;)

Gość .hmmmmmmmm.
Ohh już się boje.. co taki ktoś jak ty o mnie sobie teraz pomyslał??

Gość ale biedny
ten temat :o

Gość .hmmmmmmmm.
cwaniaku.. a nie chcesz może pogadać z dziewczyną? Czy może nadal coś poprawia? Tylko zapomniales jej chyba powiedzieć, że przecież już postanowiłeś, że jedzenie wam przywiozą.

Gość Krakowskie Przedmieście
wziąłeś komputer na kolację, czy Pizza Hut, to znaczy przepraszam restauracja dostarczyła Ci obiad na stancję? :) To znaczy chciałam oczywiście powiedzieć do apartamentu...

Gość .hmmmmmmmm.
współczuje takim lalusiom naprawdę. powtarzam PASSE i tyle.

Nie nie, poszła porozmawiać z koleżanką do innego pokoju :) czekamy na jedzenie, pewnie przywiozą za jakąś godzine. Rzadko to robią ale ja jestem stałym klientem :)

A ja tez chodze z moim narzeczony do restauracji na kolacje i nigdy nie robilam z tego ,,big deal,, . Moze w Warszawie, w czasie kryzysu tylko nieliczni moga jadac poza domem :D

Gość fcvb
ciekawa jestem jak mogłes przedwczoraj jest obiad w Belvedere skoro była impreza zamknieta dla orbisu....sam sie wkopałes spadaj pedale na bambus..buhahahahahahaa

Gość .hmmmmmmmm.
co paliłeś??