Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Fajnie dziś moja dziewczyna podsumowała inne dziewczyny

Polecane posty

Gość Czesio ojojoj
Czy to możliwe ,że tacy debile rodzą się w naturalny sposób ?? Czy ten cwel to wynik nieudanych badań mających na celu stworzenie istoty rozumnej z buraka pastewnego ???

Gość verita veritatis
"moi dziadkowie pochodzili z Kresów Wschodnich" -i przybyli wprowadzać dyktaturę ludu pracującego w mwykonaniu Moskwy.:-) Im więcej piszesz, tym więcej mówisz o sobie. Honoru to ty nie masz, a Pawlakom i Kargulom przykro, że takie nasienie miedzy nimi wyrosło.

:D taksowka? A gdzie prywatny szofer dla naszego panicza??? Oj, sloma z butow ci wylazi...

Gość Boriana
dArtagnan a krewkę masz błękitną? Niezła prowokacja LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Richelieu
Ale się Wam temat rozbuchał! hahahah....... dArtagnan...taksówka...??? Ja myślałam, że konnym zaprzęgiem pojedziecie do tej restauracji...zawiodłeś mnie...nie mówiąc już o Portosie i Aramisie...konie osiodłane!

"marco polo" - mylisz się :) w moich kręgach nikt nie głosuje na PO :) w ogóle wśród moich znajomych to byłby straszny obciach, zagłosować na PO... PO to straszni nuworysze... Ja i moje kręgi głosujemy zawsze na osoby związane z naszym środowiskiem, kulturalne, prezentujące poziom taki przedwojenny :) czyli na Prawo i Sprawiedliwość :) Moi rodzice znają Jarosława Kaczyńskiego osobiście, Lecha także :) nawet byliśmy kiedyś dwa razy na obiedzie w jego willi na Żoliborzu :) to przemili, bardzo inteligentni ludzie, zupełnie różni od tego obrazu w który wierzy młodzież.... zresztą kto w to wierzy, emigranci i absolwenci "wyższych szkół gotowania na parze" LOL :D:D także pudło jak widzisz...

Nie jedziemy samochodem bo nie mam prawa jazdy :) Ale nie przeszkadza mi to.. i tak poruszam się taksówkami jak trzeba gdzieś pojechać...

Gość SCIEMAMAMA
LUDZIE PROWOKACJA:) KTO GŁOSUJE NA PIS?????

Gość Richelieu
także pudło jak widzisz... Panie Wyzsze Sfery! Wykształcony człowieku na tzw. poziomie... Akurat w tym zdaniu "tak że" powinno być napisane osobno! Ludzie o przedwojennej kulturze...mówisz...? To chyba studia gdzieś w podziemiach kończyłes, co?

DArtagnan idz lepiej z tą swoją dzunią na to krakowskie przedmiescie glosić te swoje filozofie w swoich kregach jaki to ty jesteś znawca artystyczny i społeczny bo chyba w innym swiecie zyjesz ...znawca sztuki sie znlazł (dobre sobie ...)wiesz nie sekret byc kobietą na salonach ktora nic nie umie sama w domu zrobic...jak bedziesz zdychał na wrzody po cateringowym zarciu to ci zamiast lekarza zawoła moze muzyka albo malarza od 6 bolesci ;Pi ci poda homary zamist rosołu ,ah zapomniałam pewnie nie jadasz polskich potraw;P A swoją droga ta twoja kobieta serca ,chyba nie zna sie na modzie w układaniu włosow skoro potrzebuje pomocy domowej do tego ...moze jej mopa do podłogi wyczaruje na tej glowie czy cos takiego .A jak wiesz mój drogi czym mniej w ubiorze i makijarzu tym lepiej ...;D Chyba ze wolisz wampira ze sperma w ustach ;] No a na koniec mozesz obejrzec ze swoja dama z przedmiescia ;Dupior w operze hehe ..Było by zabwanie mop - i krakowskie przedmieście..

Gość Richelieu
hahahaha...prawo jazdy w Twoich kręgach tez jest passe?

Gość ARAMISp
kurcze ty a ta twoja piczka to jakis stwór musi byc skoro spedza pół dnia w łazience

Nie mam prawa jazdy bo w sumie nie potrzebuję... w razie potrzeby poruszam się taksówką... dziś coś dziwnego, muszę czekać pół godziny... ale może to dlatego że nie dzwoniłem na korporację do której mam złotą kartę... tylko na jakąś inną... ale numer do tamtej mam w innym telefonie którego zapomniałem z drugiego mieszkania. No trudno poczekam... nic sie nie stanie, dziś jest sobota, mam czas. Moja dziewczyna już się wyszykowała, teraz ogląda sobie jakiś album ze zdjęciami :)

Gość aramissss
dwa auta no prosze cie stary:P mam znajomych prawników i wiem ile sie zarabia tuz po studiach. A aproppo aplikacja zaliczona ?

Dawaj dalej! Jestem ciekawa co jeszcze ci podpowie twoja szalona wyobraznia! :D:D:D

Gość Richelieu
Rano nie chciało im się wstac a teraz jada na obiad!!! O tej porze? Juz dawno bym z głodu umarł...

mimo zes piczka to ladnie i trafnie to napisales zaraz samanta cie zaatakuje ale taka jest prawda dArtagnan "marco polo" - mylisz się w moich kręgach nikt nie głosuje na PO w ogóle wśród moich znajomych to byłby straszny obciach, zagłosować na PO... PO to straszni nuworysze... Ja i moje kręgi głosujemy zawsze na osoby związane z naszym środowiskiem, kulturalne, prezentujące poziom taki przedwojenny czyli na Prawo i Sprawiedliwość Moi rodzice znają Jarosława Kaczyńskiego osobiście, Lecha także nawet byliśmy kiedyś dwa razy na obiedzie w jego willi na Żoliborzu to przemili, bardzo inteligentni ludzie, zupełnie różni od tego obrazu w który wierzy młodzież.... zresztą kto w to wierzy, emigranci i absolwenci "wyższych szkół gotowania na parze" LOL także pudło jak widzisz... emigranci i absolwenci "wyższych szkół gotowania na parze" LOL hehe dobre

Gość Dziewczyna dArtagnana
Ach ten mój Muszkieter! Co on nawyprawiał w czasie gdy byłam w łazience ;-). Taki z niego żartowniś. Przecież my nie mamy pomocy domowej. A teraz czekamy na tramwaj :-).

W ogóle z tym prawem jazdy to śmieszna sprawa... zauważyłem że fizyczni się tym chwalą... dla nich zrobić prawko to jest coś... szybko go potrzebują żeby wozić towary samochodem w moich kręgach życie biegnie spokojniej... nie potrzebuję prawka od razu... ale w tym roku muszę zrobić, bo dostanę służbowy samochód. Miałem dostać w pod koniec zeszłego, ale firma nie wywiązała się z kontraktu - miały być Toyoty Prius... w sumie to może i lepiej bo przyszedł nowy prezes i stwierdził, że Priusy wyglądają za mało reprezentacyjnie, teraz mają zamawiać chyba Lancie albo Lexusy... nie wiem dokładnie... w sumie chodzi mi o jedno żeby skrzynia była w automacie i żeby był duży bagażnik :)

:D gratuluje autorowi poczucia humoru i determinacji - czarny nick zakladac na taka prowokacje, mnie by sie nie chcialo 🖐️

Gość verita veritatis
Oj, zdaje mi się, że ty z tych co nazwisko od Państwa Wielmożnych odziedziczyli, gdy rejestry gminne zaczęli wprowadzać, a urzędnikom carskim kończyły się pomysły jak chamstwo nazywać. I tak ci panie u nas tych Radziwiłłow i Czartoryskich się namnozyło, choć w większości pospolita, to znaczy chamska krew w nich płynie. Zamawiaj taksówke i spadaj na kolację, bo lala się grzeje i na nowo malować się będzie musiała.

16:54 [zgłoś do usunięcia] marco polo lajt. mimo zes piczka to ladnie i trafnie to napisales zaraz samanta cie zaatakuje ale taka jest prawda] za co ? :D:D:D dArtagnan > masz talent bajkopisarzu :D

Gość Boriana
Super prowokacja :-). dArtagnan, a czym dla Ciebie jest klasa? Kim dla Ciebie człowiek z klasą?

Tak upior w operze mozesz obejrzec ze swoja lafirynda ...;D ty zasuwasz po wawie taxówka ???? Blahaha ; D nie masz wlasnego szofera ? Nie stac cie na niego widocznie jeszcze daleko ci do bogadztwa ? No wiesz co? Myslałam ze ty taki swiatowy obeznany tu i tam chodzący limuzyne ma na własność!!! ;D Tak a co do PiSu to pewnie masz takie samo podejscie jak L. i J.Kaczyński ...a wieczorami przed zasnieciem ze swoja księżniczka słuchacie radia maryja bo to wkoncu z pisem trzyma...a potem sie bzdygolicie ... Ahh jestes bardzo roztargniony skoro zapominasz 2 telefonu z apartamentu (pewnie mieszkasz w penthausie! Lol -jeśli wiesz co to znaczy???) z taksowka z korporacji widocznie twoja dama moze poczekac na starego poloneza caro-TaXI juz przyjechałoo- ba podjechało ....zenada z twoim podejsciem do zycia .. p.s .Jak wiesz ludzie ktorzy wiele maja sie tym nie chwala bo nie maja takich niskich potrzeb jak ty ...tak wiec zawijaj wrotki i nie zanudzaj ludzi swoim "luksusowym" zyciem jakie prowadzisz,,,bo chyba ci sie wydaje ze prowadzisz a nigdy takiego nie bedziesz prowadził bo są wazniejsze sprawy niz twoja marna egzystencja _ nara chłopczyku

"Borana" to nie jest żadna prowokacja... ja czasami wypowiadam się na tym forum to nie jest mój pierwszy temat... Czym dla mnie jest klasa? Zależy kogo - kobiety czy mężczyzny Napisze może o kobiecie bo tu jest większość kobiet a jak trafia się facet to i tak jakiś fizyczny więc nie zrozumie Kobieta z klasą to kobieta świadoma swojej kobiecości.. TZN swoich ograniczeń... żadna kobieta z klasą nie będzie się starała wykonywać prac męskich... kobieta z klasą spełnia sie w realizowaniu swojej kobiecej roli... Poza tym - ale to jest oczywiste - kultura osobista, wykształcenie wyższe, najlepiej humanistyczne... no i przede wszystkim porządna rodzina.. większość wzorców wynosi sie z domu. Musi również mieć dobry gust, umieć się ubrać, potrafić się zachować w towarzystwie. Wiedzieć co mówić do kogo i kiedy mówić w ogóle... No i uważam że niezbędne są takie cechy jak związane z kobiecością - dobroć, czułość, lojalność... wierność oczywiście także. Kobieta niewierna to nie jest kobieta... prawdziwa kobieta nie zdradza. To tak w wielkim skrócie.