Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żmija zygzakowata

udzielam porad , szybko i konkretnie

Polecane posty

Gość żmija zygzakowata

proszę o pytania ;) robię rozgrzewkę :D

Gość fdsfdsf
Spierdalaj

Gość lustereczko i lapmeczka
A w jakiej dziedzinie? :)

Gość hbnm m
mamy są i te współczesne za co chwała Bogu i te myślące starą datą. Niestety mam mame własnie tak rozumiejącą życie,ze seks po ślubie,chłopaka pierwszego moge miec,ale jak bede miala juz te 18lat. W tej chwili mam 17lat i dalej nie moge miec nikogo muusze czekac jeszcze rok.. czemu ona sie tak nade mną znęca?;O przeciez to jest nienormalne.. to,ze sama sobie znisczyła życie bo nie umiala sie postawic swoim rodzicom to nie moja wina.Dnia zakochania sie nie wybiera...jak sie zakochalam pół roku temu to chcialabym juz z nim móc przebywac w domu,być po prostu blisko niego.. tym bardziej,ze nie mam problemu z nauką nie jestem jakas wyjątkowo mądra,bo mam tez pare 3,ale reszta to 4 i 5.. no kurde w dodatku wie,ze jestem odpowiedzialna,wiem co czym grozi..ale ona wszystko przede mna ukrywa ..wszystko w domu co jest związane z uczuciami to temat tabu ,nawet przełącza film jak ktos sobie wyznaje miłosc no błagam.. ile ja mam lat?11? W dodatku robi ze mnie życiową łamaage..chcialam w wakacje pojechac zapracowac troszke zbierając truskawki,ale nie czemu? bo ja przeciez zemdleje na słońcu ja tam umre.. ;( co ja mam zrobic?

Gość moj facet wierzy od roku
slepo w boga,nie mowie ze to zle wierzycale nie wiem czy bede umiala z kims takim zyc kocham go i szanuje ale biblia nie jest dla mnie tak wazna jak dla niego co robic????

Gość żmija zygzakowata
fdsfds diagnozuję u ciebie problem z agresją :D rady na to nie mam, może czasem dla rozładowania napięcia pierdolnij se w gruszkę (taką do pomiaru siły ciosu) :classic_cool:

Gość żmija zygzakowata
porady są na każdy temat ;)

Gość fdsfdsf
bua haha

Gość fdsfdsf
Ja diagnozuję u ciebie próżność i lenistwo :)

do hbnm m postaw mame przed faktem dokonanym kup bilet spakuj sie i powiesz jej ze jedziesz,jeli cie kocha z domu cie nie wyrzuci i z testamentu nie wypisze... bedziesz do niej dzwonic dziennie zeby ja uspokojic

Gość żmija zygzakowata
hbnm m, matki nie zmienisz, za późno na nauke dla niej. Jej postrawa wynika z własnych doświadczeń, widac sama ma cos na sumieniu. Stawiaj na swoje cele i pamiętaj o gumce :classic_cool:

Gość hbnm m
żmijko kochana :D ja sie nie chce z nim ekhem.. bo go kocham :)) a jak juz to zrobimy to nie bede go tak kochać.. :D:D:D:D:D:D dałes mi rade kurcze;d

Gość żmija zygzakowata
moj facet wierzy od roku - Twój facet najwyraźniej ma potrzebę jakiegoś autorytetu , wzorca w swoim życiu. Daj mu szansę, ale jak zacznie Cię zmuszać do czegoś, albo jeździc po Tobie- dawaj w długą. niech sam rozwiąże swoje problemy najpierw. Moja rada: unikać ekstremum we wszystkim ;)

zmija sprytna bestja jestes

Gość żmija zygzakowata
:D

Gość fdsfdsf
Popieprzona, ale mimo tego bestia :)

Gość takajakasm.
ja mama pytanie xD Jak rozkochac w sobie faceta który juz dla zabawy rozkochał mnie w sobie? xD

Gość żmija zygzakowata
jesli chcesz osiągnąc taki efekt stosuj dokładnie jego metody. Tym lepiej sie to udaje im mniej Ci na kimś zależy, niestety.... Mam tez inny pomysł : umów się z innym chłopcem ;) albo... dwoma :D

Gość żmija zygzakowata
ups, nie o Szymborską mi chodziło :D hahahah (choć na poezję też można rwać :D ) lecz o to http://www.empik.com/szukaj?q=alchemia+uwodzenia&category=all&pl=on&start=1&formType=basic&qtype=form&_dyncharset=UTF-8

Gość żmija zygzakowata
przypełzłam dzisiaj znów :classic_cool:

Gość ssssssssssssssssssssss
sss :D