Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

4pory roku termin JESIEN 2009! kto ze mna?

Polecane posty

Gość asiok78
straszna nuda ale mnie dziś nawet wesoło:) a jutro wolne i wypad na narty :)

Gość asiok78
Ale pomyśl sobie w niedzielę już jest marzec a to już jedną nogą jesteśmy bliżej wiosny.:) Dla mnie luty to najgorszy miesiąc

Gość asiok78
Wiesz co ja z tym wiesiołkiem to tak różnie jak mi się przypomni to łykam Na dzień dzisiejszy nie wiem jeszcze ale dziś strasznie mnie suszy i pije herbatę na okrągło ale czy to od clo czy od przeziębienia to nie wiem. Raczej myślę że to od clo.

ja biore od 5dc do 10dc.Ty juz asiok w czwartek idziesz do gin,ja w poniedzialek.Trzymam kciuki:)

Gość asiok78
zobaczymy :)myślę że mi powie że jest jajeczko i jak to mówi ten lekarz: "trzeba kochać męża" A reszta to już należy do nas i naszych starań a to już nie jest takie proste;)

MAM prośbe mogla by ktoras z Pań wejśc na strone http://www.kraina.hipp.pl/ i w wyszukiwarce drzewek poszukać GABRIELA AMELIA JANECZKO PRZEMYŚL - TO MOJA CÓRECZKA W ZIELONEJ BLUZECZCE. TAKIE BIAŁE DRZEWKO I SKOMENTOWAĆ NIE TRZEBA SIE REJESTROWAĆ bARDZO BYM PROSIŁA Z GÓRY DZIĘKUJE

Gość asiok78
a do czego służy i jaki ma być cel wchodzenia na tą stronę

Gość asiok78
paczus11 wchodziłaś tam o co chodzi Ja wlazłam na naszą klasę i się zaczytałam tam trochę. No nic idę się myć i spać :)

gdzie Wy sie dziewczyny podziewacie?chyba wszystkie sie przytulacie z mezusiami:)

Gość asiok78
ja nie wiem co się dzieję z resztą ja co wieczór tu zaglądam bo co mam robić dzieci śpią więc ja harcuję

Gość asiok78
No miłej nocki :) hihi miałam iść a jeszcze się plątam może jutro się pokarze reszta towarzystwa

Gość madziaczek
czesc dziewczyny wczoraj nawet nie mialam sily tu zagladac takiego miałam doła przez ten test, tyle że nadal nic nie wiem bo @ nie ma sama nie wiem co o tym myslec na razie czekam czy ten wczorajszy test mógł sie mylic? to był 29 dc a ja okres mam zawsze 28-29 dc wiec dlatego zrobiłam test myslę ze nie było chyba za wczesnie napiszcie cos prosze bo nadal mi przykro przez to wszystko i brak ochoty do zycia

madziaczku kochana niech nie bedzie ci smutno:( madziaczku a mierzylas temp.??a czujesz cos ze ma nadejsc@?? w sumie bez znaczenia bo nawet jakbys zaszla to brzuszek bedzie cie bolal jak na @...a moze powtorz test np jutro a ajk sie niecierpliwisz to dzisiaj??? madziaczku ja mam tzn mialam 30 dniowe i zrobilam test w 32 dniu i bialam bladziutka druga kreske dopiero jak za nastepne trzy dni zrobilam test to wyszly juz dwie grube...i pewnie jak bym robila w dzien kiedy mialam dostac@ to pewnie by nie wyszla ta druga kreska dlatego lepiej poczekac od spodziewanej @ ze trzy dni:)a jakiej firmy test zrobilas??

Gość madziaczek
czesc karmelku dobrze ze jestes naprawde musze sie chociaz wygadac test robiłam quick vue z porannego moczu, brzuch mni troszke boli tak jak przed @ ale nie za mocno takie lekkie pobolewanie temp miałam do niedzieli 37 od pon do dzis 36,8 cały czas miałam takie przeczucie ze sie udalo a ten test wczoraj mnie dobił z reguły okres mam w 29 dc czasem w 28 wczoraj był własnie 29 dziewczyny pisza czasem ze robia kilka dni przed terminem i wychodza im 2 krechy wiec myslalam ze wczoraj mi też wyjdą a tu klapa czyli ty karmelku robiłas dw dni po?

madziaczku tak ja robilam test dwa dni po i mam do tej pory ten test tak na pamiatke i ja mialam bladziutka kreske a teraz juz jej w ogole nie widac ...a drugi liczac zrbilam 5 czy 6 dni po i byly juz dwie kreski ale mimo to ta druga kreska nie byla taka mocno jak ta standardowa...wiec madziaczku moze jak @ nie przyjdzie to radze tobie powtorzyc test...i zycze tobie zeby byly dwie kreseczki...madziaczku kazda kobieta ma inaczej ja na innym topiku czytalam ze kobietka dopiero po 1,5 tyg po spodziewanej @ wyszly jej dwie kreseczki...druga kobietka zrobi jeszcze przed i tak samo jej wyjda dwie...i na to nie ma reguly madziaczku, a moze tobie sie owulka przesunela???roznie bywa:) nie chce kochana dawac ogromnych nadzieji ze moze sie udalo ale z calego serduszka tobie ci zycze i naprawde nie martw sie tym pierwszym testem:)

Gość madziaczek
karmelku czy ty w terminie @ miałaś jakieś bóle? poczekam jeszcze jakieś 2 dni i zobaczymya ty jaki robiłaś test?właśnie ta nadzieja jest w tym wypadku najgorsza cały czas sie łudzę a może jednak sie udało

madziaczku wiem co to znaczy 9 miesiecy co miesiac to przezywalam:( madziaczku a na jakies stronie opisywalam jakie ja mialam dolegliwosci ale napisze tobie bo mi tez by sie nie chcialo czytac topik od samego poczatku:) ja chorowalam 2,5 tygodnia wiec kiedy mi sie spoznaial miesiaczka myslalam ze to przez przeziebnienie...ale moja intuicja podpowiadala mi ze raczej nie:) ze chyba sie udalo:) w styczniu kiedy spodziewalam sie @ czulam sie tak samo jakbym miala dostac ...bol podbrzusza no i zle samopoczucie ale do tego mialam klucia w jajnikach ale to akurat mi towarzyszyly zaraz po owulce.w dzien kiedy mialam dostac @ nie moglam siedziec w pracy co 5 minut latalam do lazienki bo myslalam ze dostalam. i tak mam do tej pory. jak dlugo stoje na nogach to brzuch mnie zaraz boli tak jak na @ ale moze dlatego ze ja mam zagrozona ciąże:( no i jeszcze ten krwiak:( madziaczku ja sama nie moge sie doczekac wyniku drugiego twojego testu:)

Gość madziaczek
dzieki karmelku poczekam kilka dni jesli @ nie nadejdzie ja niestety tez latam do lazienki caly czas i sprawdzam akurat jestem wyjatkowo w domu wiec mam ta mozliwosc karmelku pamietasz jaki test robiłas?ja tez miałąm w zeszłym tyg takie objawy jak ty piasalas bol jajnikow i okropne kłucia i skurcze to tez mi narobiło nadziei ze moze ale juz sie nie uzalam nad soba dzieki jeszcze raz za wsparcie

madziaczku ja robilam test "pink" to byl ten pierwszy a drugi to pre-test. madziaczku nie uzalasz sie nad soba bo ja to miesiac temu to samo przezywalam ciagle czytalam jakies topiki dotyczace np testo kiedy kobietki robily i wyszly im dwie kreski ...o objawach ciązy idt i tak jak wczesniej pisalam co 5 min latalam do lazienki zobaczyc czy dostalam i chyba weszlo mi to w nawyk i jak ide do lazienki to boje sie zebym nie zobaczyla krwi :( ale to juz chyba kazda kobieta tego sie boi. mam nadziieje ze nie dlugo wpiszesz sie na ta druga tabletke tam gdzie ja:)

Hejka:) Madziaczku bardzo bym chciala zeby Ci sie udalo:) Jak sie czuje karmelek? Asiok Ty juz jutro do gin.lecisz!:)Ja po clo czuje sie rewelka:)

Gość mamis
dziewczyny gdzie wy sie podziewacie?straszna cisza dzis

halo kobitki ostatnio to naprawde tutak cisza zapada:) paczusiu ja sie dobrze czuje ...jutro do lekarza mam nadzieje ze bedzie dobrze wszystko. jutro rowno konczy mi sie 9 tydzien :):) ...paczusiu a ja juz niepamietam ty dostalas w koncu ta @ czy nie???