Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

4pory roku termin JESIEN 2009! kto ze mna?

Polecane posty

antoninko bardzo tobie dziekuje.....wiesz moze sie wydawac glupie co napisze ale dalas mi do myslenia:):) i troche mi te slowa pomogly.... ja mam ta nadzieje i dlatego bede walczyc by w moim serduszku te cztery swieczki sie palily:):) mam nadzieje ze i u was:*:*:*:*

Alez to wcale nie wydaje się głupie. Ja tak przynajmniej nie myślę :) mam nadzieję że inne kobietki z naszego topiku też podniosą się troche na duchu :)

Heeejka:) Dzisiaj rano wzielam pierwsza tabletke clo.W tym miesiacu wczesniej zaczynam:)Wczoraj bylam u lekarza po recepte i troche sie zmartwilam:(Powiedzial mi ze czekamy do lipca i jak mi sie nie uda zajsc w ciaze to robimy badania na droznosc jajowodow.Nastepnie inseminacja.Kurcze mam nadzieje ze nie bedzie mi potrzebna.Mamy jeszcze 4 miesiaczki.Dziewczyny wyrzucam termometr przez okno,nie wsluchuje sie w zadne objawy!!W tamtym cyklu mialam klucie jajnikow,bobolewal mnie brzuch i tylko sie napalalam:)hihi!koniec!moze rzeczywiscie trzeba wyluzowac...ciezko bedzie ale bede sie starac:) Karmelku @ dostalam 24.03:(Anntonina super tekst.Nie poddam sie:) Co tam u Was kobiety kochane?:)

Witam kobietki! Kiedy będzie wiosna??? Już nie mogę patrzeć na ten śnieg :o Chyba trzeba będzie przypomnieć tablekę i wprowadzić nowe dane... Paczus a ja w tym miesiącu wróciłam do mierzenia tempki he he Kupiłam dzisiaj wiesiołek w kapsułkach. Pisze zeby brac 3xdziennie po 1-2. A jak wy brałyście?

hejka moje kochaniutkie:):) paczusiu kurcze oby wam sie udalo w ciagu tych czterech miesiecy...paczusiu bylas u lekarza a robil tobie usg??? bo jeszcze @ nie dostalas tak?? antoninko ja sie nie poddam, i wy tez sie nie poddawajcie:) antoniko u mnie to juz prawie wiosna, sniegu tylko troche, tam gdzie jest cien to jeszcze nie stopnial...jest na dworzu tak cieplutko ze sie nie chce siedziec w domku:) calusie :*:*

Gość justyna177
witam dziewczyny! ja po raz pierwszy na tym topiku, termin mam na koniec wrzesnia poczatek padziernika- chyba sie lapie?:) powiem wam ze od poczatku ciazy mialam mieszane uczuciai przede wszystkim mnooooostwo obaw, szczegolnie jak sie czlowiek naczyta o chorobach, nieprawidlowosciach nieszczesciach i takich tam...ale mysle ze bedzie dobrze i trzymam kciuki za wszystkie z WAs ktore sie staracie o malenstwa:)na pewno sie uda!:) a co do wiosny-to moglaby wreszcie przyjsc:( musze siedziec w domu i byloby milo gdyby choc slonce na zewnatrz swiecilo:)

Karmelku dostalam @ 2 dni temu:( hejka Justyna:):)i gratuluje:) Lece do miasta:)buzka

Gość justyna177
karmelek amada: dzisiaj zaczynamy 13 tydzien wedle obliczen:) czuje sie roznie, ogolnie ciaza jest zagrozona bo bylo plamienie na poczatku i musialam lezec.teraz troche leze troche krzatam sie po domu ale niestety spacer dluzszy niz 1,5h to nie dla mnie:( na poczatku dolegliwosci typowo ciazowe, teraz juz jest lepiej. tyle tylko ze brzuch mnie pobolewa, ale na to mam luteine i zalecane lezenie:)

justynko to dbaj o siebie . i zycze tobie zdrowej dzidzi i mile spedzonych tych 9 m-cy( teraz juz chyba krocej:)) tutaj narzie sa same staraczki. ja niestety bede staraczka za 4 m-ce jak bedzie swszystko ok. rowno dwa tyodnie temu mialam zabieg lyzeczkowania .( ciaza obumarla 11 tydzien:(:( ) od samego poczatku ciazy byla zagrozona i tez bralam luteine. od 7 tyg. plamilam bo mialam krwaiaka. a pozniej po ostatnim USG wyszlo ze tez mialam polipa. za tyydzien ide na odbior wynikow. Justynko a ty nie obawiaj sie bo twoja dzidzia napewno mniewa sie dobrze a jak sie obawiasz to ona sie smuci:( teraz to najwazniejsze zebys duzo odpoczywala i sie nie wysilala....:):))

Gość justyna177
dzieki za slowa otuchy:) a Ty sie nie martw, na pewno sie doczekasz malucha. mam nadzieje ze sie wtedy pochwalisz:) trzymajcie sie cieplo wszystkie dziewczynki:)-bedzie dobrze:))

Gość justyna177
no to teraz bede rodzynkiem swiecacym przykladem:) nie martw sie, bedzie dobrze. grunt to wierzyc:)

Gość madziaczek
czesc dziewczyny nie wytrzymalam do soboty i zrobilam dzis rano test po dwoch minutach wyszla druga blada kreska chyba sie udalo

Gość justyna177
GRATULACJE!!!rodzynkow coraz wiecej...:))))))

Gość madziaczek
dzieki dziewczyny ale ja caly czas w to nie wierze nie wiem ale wydaje mi sie to nierealne caly czas biegam do lazienki i sprawdzam czy @ nie nadszedl chyba dopiero wizyta u gin mnier uspokoi ale zadzwonie dopiero w przyszlym tyg

hejka:) niooom!w koncu sie udalo!:)Teraz mamy dwa rodzyneczki:)Gratuluje Madziaczku:) buziaki :*****

Hello! Co za piękna wiosna za oknem! Aż się żyć chce :) Paczuś jak z tym wiesiołkiem? Ile razy dziennie go brałaś??? Wczoraj słyszałam fajny kawał i pomyślałam że wam teraz napiszę, żeby was trochę rozweselić. A więc... Jak zwykle, po ślubie kończy się sielanka, a zaczynają się problemy. Pewnego dnia przychodzi mąż z pracy, a kran w domu cieknie. Żona pyta: - Może byś naprawił kran? Mąż mówi: - A co ja, hydraulik? Na drugi dzień ogródek jest nie skopany. Żona znowu się pyta: - Może byś skopał ogródek? - A co ja, ogrodnik? Na trzeci dzień mąż przychodzi i krany nie ciekną i ogródek jest skopany. Mąż się pyta żony: - Kto wszystko zrobił? A żona: - Sąsiad powiedział, że zrobi to wszystko za ciebie, jeśli upiekę mu jakieś pyszne ciasto, albo się z nim prześpię. - No i co mu upiekłaś? A żona: - A co ja, cukiernik?

witam witam:):):D antoninko hehe fajny kawal:) i mas zracje piekna wiosna do nasz przyszla:) nie chce sie siedziec w domku:) zaraz kece na zakupki bo znajomi przychodza do nas...kurcze nie mam pomyslu jakie tu zrobic przekaski dla nich moze macie jakies pomysly??? jak tam madziaczku sie czujesz ??? kurcze ale bym chciala zeby juz kazda z nas miala tego swojego wymarzonego bobaska w domciu:) caluje was i milego dzionka zycze:):):*:*

Gość madziaczek
karmelku ja wlasciwie czuje sie bez zmian tzn czasem zaboli mnie brzuch albo takich dziwnych skurczy jelit dostaje ale poza tym nic nie obserwuje w przyszlym tyg chce pojsc do lekarza pewnie nic jeszcze nie bedzie widac ale nich mnie zbada bede sie lepiej czula milego weekendu

Gość Anntoninka
Hello!No i jak wam idą starania? Madziaczku, byłaś u lekarza?

Hello!:) ja jeszcze przed staraniami:)Dopiero w sobote ide na usg:) a jak tam u Ciebie Anntonina?:)A reszta kobiet?:)

Gość asiok78
A ja maaaaaaaaaaam doła giganta ....:(:( Dziś byłam u gina i co .... jest po jajeczkowaniu bez starań i znowu mies. w plecy :(:(:( Ach do bani to wszystko mam wszystkiego serdecznie dość i co z tego że wiosna się zaczyna :( W poczekalni dziś albo z brzuchami gigant albo plaskie które trzymają kartę ciąży załamka:(

Cześć! Asiok tak mi przykro... też zawsze mam doła jak sobie pomyślę że znów cały miesiąc trzeba czekać. Ale nie możesz się poddawać! Zobaczysz że jak już zajdziesz to będziesz miała super dzidziusia!! Życzę ci tego z całego serca! Kiedyś Jan Kochanowski napisał \"Nie porzucaj nadzieje, jakoć się kolwiek dzieje\". :) Zapamiętałam sobie bo mi się podobało. Paczus zbieraj siły na staranka :) Ja to juz nie wiem kiedy owulacja. Cykl raz 26 raz 32 i bądź tu mądra! Dziś mam 36.6 temp wczoraj 36.2 , a przed wczoraj 36.6. Ale dopiero dziś jest 10 dzień cyklu. No to chyba nie możliwe żeby już była owulacja??? Jak myślicie???

Gość mamis
dziewczyny u mnie niestety straszne wiesci dzis rano zaczelam krwawic prawdopodobnie to okres niestety wszystko przepadlo i ciazy juz nie ma czuje sie bardzo zle to ja madziaczek teraz bede pisac po tym pseudo bo zapomnialam hasla

Helllo:) Madziaczku test wyszedl negatywny???:( Asiok chodzisz na monitoring?mi lekarz kazal robic testy owul.i oczywiscie chodze na usg tak z dwa,trzy razy w miesiacu(12dc i 14 i po owul.)Asiok szybko zleci ten miesiac.Wiem ze to czekanie dobija...To bedzie moj 10 cykl... Karmelku co tam u Ciebie?:) Anntonina ach trzeba zbierac sily:):)hi! Dziewczyny mi jak sie nie uda zClo do lipca to czeka nas inseminacja. Buziak