Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ann Amith

Czy sa jeszcze ludzie, ktorzy studiuja tylko jeden kierunek?

Polecane posty

Gość Ann Amith

Przewaznie ludzie lacza 2 kierunku albo nawet trzy

jak ma kto ich utrzymywać to pewnie że studiują; ale przy medycynie trochę ciężko

Gość ja koncze jeden
na razie nie mysle o innym moze ew podyplomowe

Gość goodies
ja studiuję jeden, bo z drugim bym się chyba zajebała :o

Gość daria z poznania
ja wczoraj zrezynowalam z drugiego i odebralam dokumenty. Ale od października zaczynam drugi, juz ten co chcialam.

Gość Ann Amith
daria co ztudiujesz?

Gość ty mawronka nie bądź taka
mądra, bo mnie nikt nie utrzymuje a studiuje dwa kierunki dziennie

Ja tam studiuje jeden i nie chce zadnego 2 kierunku, jak ten skoncze to ide na magisterke a studiuje Zarzadzanie Transportem I logistyka Inzynierskie

Gość co wy kurna studiujecie
bo ja na polibudzie miałem tylko jednego przygłupa, co jeszcze matematykę studiował, drętwy i nudny koleś jak flaki z olejem....

Gość weta
ja studiuje jeden, przy drugim rowniez bym sie zajebala -weterynaria

Gość magari20
ja studiuje jeden i jest mi z tym bardzo dobrze :)

Gość moromania
studiuję jeden i ani mi się śni brać drugi.

Gość sadbhhbkbhbhkb
a ja waham się czy nie zacząć trzeciego ale rodzice mówią, że bez sensu że lepiej podyplomowe, czy doktorat

Gość ale nudyy
jeden, po co mi 2?

ja narazie jestem tylko na logistyce... myślałam nad tym zeby zaocznie zrobić jeszcze technika spedycji ale tosie zobaczy jeszcze...:P

Gość itza20
ja studiuje 5 kierunkow i nie spalam chyba od kilku dniu, nie wyrabiam codziennie mam egzamin, z jednego kierunku to napewno wylece mysle ze 4 zostana i dobrze, bo na 5 to cieeezko

Nie idzie sie w ilosc, ale jakosc. Lepiej skonczyc jeden dobry kierunek, niz trzy slabe.

Gość ja nie mam żadnych
wygórowanych ambicji, a studiuję dwa bo pierwszy który zaczęłam byl bez perspektyw na znalezienie dobrej pracy, więc na 3 roku wzielam drugi. Wcale mi się nie chciało ale w końcu gdzieś pracować będę musiała.

a to nie lepiej zastanowic sieporzadnie co sie chce w zyciu robic, i czy ten kierunek jakakolwiek przyszlosc.... naprawde trzeba dobrze wybrac zeby nie zalowac i nie meczyc sie potem na jakims beznadzijenym kierunku

Gość ja nie mam żadnych
Pewnie, że lepiej, ale nie miałam wyjścia i chcąc iść na studia wtedy popełniłam błąd, ale wiadomo jak to jest zaliczy się rok to szkoda rzucać, potem drugi i to samo no i tak brnę w to dalej. Dlatego wzięłam drugi kierunek

Gość tray
Za granica kazdy normalny inteligentny czlowiek studiuje jeden kierunek i po studiach I stopnia idzie do pracy zdobywajac to co najbardziej sie liczy: DOSWIADCZENIE ZAWODOWOWE. Tylko w Polsce ludzie mysla, ze po 2 kierunkach sa wiecej warci na rynku pracy niz osoba z doswiadczeniem:D

ja u wazam ze lepiej swoj wolny czas wykorzystac na praktyki staze... a nei poniewieranie po kilku kierunkach. im wiecej doswiadczenia tym lepie:classic_cool: wszedzie w ofertach:"2 lata praktyki":O Ja rozgladam sie za jakas ciekawa miejscowka na praktyki na wakacje:)

Gość koralowiec złocisty
ja studiuję 2 kierunki i wcale nie uważam że jestem więcej warta na rynku pracy to znaczy pewnie i jestem, ale tu dochodzą inne rzeczy jak doświadczenie, układy etc. a 2 kierunek studiuję z zamiłowania, chciałam zrobić coś dla siebie, chciałam tak po prostu wiedzieć więcej i uczę się, bo ja nie traktuję studiów jako trampoliny do wielkiej kasy a jako okazji, żeby mieć lepszą, większą, mocniejszą... wiedzę :)