Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Oliwka2009

WERONIKA POTRZEBUJE POMOCY - AUTYZM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 karolinka...lok
ne wiem co teraz z ta dziewczynka, pewnie ze mnie to nteresuje. I chce wiedziec kto odpowiada za to czy szczepienia czy geny??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Wida膰, 偶e nie mia艂a艣 nigdy kontaktu z autystycznymi dzieciakami. Mo偶e zg艂o艣 si臋 gdzie艣 jako wolontariuszka i po prostu si臋 przekonasz o co kaman?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta niedobra pupaa
te objawy jak ko艂ysanie, nie musz膮 oznacza膰 autyzmu, ale r贸wnie dobrze padaczk臋 i inne choroby. Nikt ci nie odpwie tu na to pytanie bo na odleg艂o艣c nie stawia sie diagnoz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolinka...lok
no nie mia艂am. a co z nimi nie tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta niedobra pupaa
ja te偶. Chyba to jakis bachor sobie robi jaja, nikt nie jest a偶 tak t臋py....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolinka...lok
a czy mo偶na takie dziecko oddac? wiem ze sa rodzce kt贸rych nie stac na leczenie bez sensu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolinka...lok
heh dziewczyny jakie jaja, chyba jestescie nienormalne. A niby skad mam wiedziec jak to jest? nie musicie mnie uswiadamiac ani obrazac, swiadectwo same sobe wystawiacie, ja jestem bardzo wierzaca w Boga wierze w to ze za grzechy czasem musza nasze dzieci ponosi膰 kare. A jesli Wy jestescie takie proste to sie nie dziwie. Tylko wiara czyni cuda! Wy tej wiary nie macie , macie tylko jakas kafeterie. Proponuje poczyta膰 biblie uwierzyc w Boga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolinka...lok
jesli wmawiace ze dziecko ma autyzm to tak bedzie. Qrwa ostatnio oglada艂am diskovery chanel cz艂owiek kt贸ry wierzy艂 ze ma raka m贸zgu wmowiono mu potem ze zosta艂 zooperowany i ten guz wycieto, guz sie wch艂on膮艂, ....sam poniewa偶 umysl uwierzy艂 ze zosta艂zoperowany. NIe chce mi sie Wam t艂ymaczy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta niedobra pupaa
To mo偶e wm贸w sobie 偶e masz IQ powyzej 90? Przesta艂aby艣 pisa膰 takie pierdo艂y.... :(

Udost臋pnij ten post

Wierz臋 w Boga, czytam Bibli臋, nikogo nie zabi艂am( jeszcze), nie jestem grzesznic膮 ani jak膮艣 nie wiem kurw膮, pracuj臋, mam m臋偶a i 艣lub ko艣cielny, a TY DAJ JU呕 SPOK脫J, doczytaj sobie, wbij w google, i nie pisz bzdur.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolinka-haha
dziewczyny jestescie bardzo nie mi艂e, dla tego B贸g Was ukara艂! Nie wiem czemu si臋 nabijacie ze mnie i obrazacie? Przeciez nikogo nie obrazam a wesz艂am tu bo kocham dzieci i bardzo mi ich szkoda. A Wy niby takie doros艂e a takie ....nie musze sie zna膰 na tym ..a wy nie musicie odrazu mnie obrazac itd. Zegnam nie mi艂e Panie.

Udost臋pnij ten post

DO MAMY AUTIKA DETOKSYKACJE MAMY METOD膭 JOSEFA JOALISA MAMY 4 PREPARATY MINDREN,LYMFATIS,VEGETON,EMOCE CZY B臉D膭 JAKIE艢 ZMIANY ZOBACZYMY WPROWADZENIE BIETY PRZEWR脫CI艁 WSZYSTKO DOG脫RY NOGAMI WSZYSCY UCZYMY SI臉 WIKTOR NOWYCH SMAK脫W A JA INNEGO GOTOWANIA ALE MUSIMY DA膯 RADE. CO DO NIEJAKIEJ KAROLINY PO PRZECZYTANIU TWOICH WYPOWIEDZI ZAGOTOA艁AM DZIEWCZYNO ZAPRZECZASZ SAMA SOBIE TU M脫WISZ ZE JESTE艢 WIE呕膭CA A MY JESTE艢MY Z艁E I SPOTKA艁A NAS KARA A W JEDNEJ WYPOWIEDZI ZADAJESZ PYTANIE CZY MOZNA ODDA膯 ;;TAKIE;; DZIECI KOBIETO ZASTAN脫W SIE CO PISZESZ.A MOZE NAJLEPIEJ NIE WYPOWIADAJ SIE NA TAMET BOGA ,KARY I GRZECH脫W BO NAM PRZYNAJMIEJ B脫G DA艁 M脫ZGI DO MY艢LENIA A TOBIE CHYBA NIEKONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!!!!A JAK CZEGO艢 NIE WIEM TO CZYTAM !!!!!!

Udost臋pnij ten post

MAMO AUTIKA ODEZWIJ SI臉 ZAM脫WI艁AM DMGB-15 KWAS PANGAMOWY.CHWYTAM SI臉 WSZYSTKIEGO DIETA CHYBA PRZYNOSI EFEKTY M脫J SYN PIERWSZY RAZ ZAINTERESOWA艁 SI臉 CO GOTUJE NA OBIAD I DOBIRA艁 ZE MN膭 PRZYPRAWY MOZE TO G艁UPI E ALE 艁EZKA W OKU MI SI臉 ZAKR臉CI艁A.POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Super. Ciesz臋 si臋 bardzo:) Koniecznie napisz, jak ten 艣rodek zadzia艂a艂 na dzieciaczka.

Udost臋pnij ten post

WITAM POWIEM SZCZERZE ZE CZASEM SI臉 ZASTANAWIAM ILE WIKTOR MUSI NA SZYSKO PRACOWA膯 I JESZCZ MATKA PSYCHOPATKA KT脫RA CHCE DOBRZE DOWIEDZIA艁AM SI臉 ZE KWAS PANGAMOWY JE艢LI MA PRZYNO艢I膯 EFEKTY S膭 ONE WIDOCZNE PO TYGODNIU STOSOWANIA JEST CANGAM ROSYJSKIA W STANACH JEST MN脫STWO FIRM PRODUKUJ膭CYCH DMG B15 KWAS PANGAMOWY URUCHOMI艁AM CO SI臉 DA艁O I SPROWADZI艁AM NA POCZ膭TEK 100 TAB.BA艁AM SI臉 KUPI膯 NA ALLEGRO.JE艢LI B臉DZIE EFEKT MOZNA DOKUPI膯 A JAK NIE TO ZU呕YJEM DO KO艃CA I NIE B臉DZI臉 TO JAKIS OGRNY WYDATEK.POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Te偶 zam贸wi艂am, ale DMG 125, to jest tzw "witamina autyst贸w", bardzo dobrze przyswajalna i poprawiaj膮ca( podobno) funkcjonowanie i zachowania spo艂eczne. C贸偶, koszt te偶 nie wyg贸rowany jak za 100 kapsu艂ek i ju偶 si臋 nie mog臋 doczeka膰, a偶 zaczn臋 to ma艂emu podawa膰:)

Udost臋pnij ten post

Z ka偶dym nowym suplementem jest jaka艣 nadzieja we mnie, 偶e b臋dzie lepiej. I jak o tym my艣l臋, to mam gdzie艣 kas臋, liczy si臋 rezultat:)

Udost臋pnij ten post

MAMO AUTIKA ZGADZAM SI臉 Z TOB膭 ZE WE WSZYSTKIM JEST NADZIEJA WIKTOR ZAINTERESOWA艁 SI臉 W PONIEDZIA艁EG GOTOWANIEM ZE MN膭 ZUPY A JA MA艁O SI臉 NIE ROZP艁AKA艁AM NIE WIEM CZY TO DIETA CZY DETOKSYKACJA CZY PO PROSTU MIA艁 DOBRY DZIE艃 ALE DLA TAKICH MA艁YCH POST臉P脫W WARTO ROBI膯 WSZYSTKO A PIENI膭DZE RZECZ NABYTA DZI艢 S膭 JUTRO NIE MA MU艢IMY DA膯 RADE I KONIEC KTO POMOZE NASZYM DZIECI膭 JAK NIE MY.POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Wiesz Klaudio, my艣l臋, 偶e Tw贸j ma艂y po prostu si臋 otwiera na 艣wiat, to dobrze, bardzo dobrze i ciesz臋 si臋 z post臋p贸w ka偶dego autika, bo dla mnie osobi艣cie to dow贸d na to, 偶e ten cholerny autyzm jest uleczalny, tylko trzeba czasu i dobrej metody:) I kasy:(

Udost臋pnij ten post

a m贸j synek bawi sie z m艂odszym szkudnikiem i gada jakby go kto艣 nakr臋ci艂 :)))))

Udost臋pnij ten post

Wiesz Klaudia28 to nie jest tak 偶e zawsze gada jak naj臋ty.Dzisiaj np by艂am z nim w ko艣ciele wiecie treraz w szkole rekolekcje i cholerka jak on si臋 m臋czy艂 w tym ko艣ciele:((kr臋ci艂,buja艂 sie ,ziewa艂 o cholibka chyba ca艂y zestaw min przy okazji zrobi艂.Dobrz e ze ju 偶 koniec.A w szkole zaczeni na kompie pisac 偶eby nauczyciele wiedzieli co tam bazgroli:))

Udost臋pnij ten post

TO CHOCIA呕 NIECH CZASEM M脫WI BO JAK ZACZNIE PISA膯 TO JUZ NAPEWNO SI臉 NIE ZROZUMIEMY.DO KO艢CIO艁A NIE CHODZIMY BO MASAKRA RAZ TO DO KSI臉DZA ZA O艁TARZ POSZED艁 ZOBACZY膯 WI臉C ODP脫艢CI艁AM.ALE DZI艢 PIERWSZY RAZ U PANI PSYCHOLOG POKAZA艁 CO UMIE BO DO TEJ PORY SIEDZI艁ZA STOLIKIEM JAKBY NIC NIE UMIA艁 A WIEM ZE POTRAFI.

Udost臋pnij ten post

Klaudio 28 to jest tak jak ja wiem co m贸j syn umie a on ni eumie tego przekaza膰:((Wiesz jak pierwszy raz w szkole jak by艂 w zer贸wce poszed艂 na badamia psychologiczne to ja oczy otworzy艂am bo wiesz ja go znam a tam jakbym go widzia艂a pierwszy raz:(( Ja nie lubi臋 z nim chodzi膰 do ko艣cio艂a ze znajomych powod贸w ale wiesz m贸j m艂odszy syn do komuni idzie i kurcze musze a Kacper by艂 zmuszony i艣膰 z nami. Nasz dzieci s膮 m膮dre tylk ni ezawsze potrafi膮 si臋 na tyle otworzy膰 aby przekazac t膮 wiedz臋.

Udost臋pnij ten post

SILWIO 01 DOK艁ADNIE TAK WIKTOR WIELE RZECZY UMIE ALE NIE CHCE TEGO POKAZA膯 C脫Z ZROBI膯 TYLKO MIE膯 NADZIEJE ZE PRZYJDZIE TAKI CZAS ZE NASZE DZIECI B臉D膭 SAME OD SIEBIE WSZYSTKO POKAZYWAC I M脫WI膯,

Udost臋pnij ten post

Hej,Klaudio 28 oj masz racj臋 to moje najwi臋ksze marzenie nie zale偶y mi na dobrych ocenach tylko 偶eby w艂asnie robi艂 i pokazywa艂 to co umie i potrafi echhh ale jak wiem 偶e taki dzie艅 nadejdzie:))

Udost臋pnij ten post

Hm, najgorsze jest to , 偶e nie ma dw贸ch takich samych dni. Raz z g贸rki, raz pod g贸rk臋, jak z my艣leniem, tak i z zachowaniem. Czasami jest super, czasami r臋ce mi opadaj膮....

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰