Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka84

SALA WESELNA NA ŚLĄSKU Mikołów, Tychy, Gliwice, Ruda Śląska i okolice

Polecane posty

Gość gocha gość
reasumując: jeśli ktoś wyrazi opinię negatywną - szkaluje go właściciel lokalu posuwając się wręcz do form gróźb , jeśli ktoś napisze opinię pozytywną - następuje natychmiastowa reakcja "anonimowej i obiektywnej " konkurencji, bo przecież jak ktoś napisał, że było dużo jedzenia - to trzeba zripostować, że było mało - śmiechu warte !

Gość karoliczka
przepraszam ,ale ja nie napisałam w jakim lokalu było wesele,napisałam że po weselu to nie ma sensu mówić młodym co było złe na ich weselu bo i tak się tego nie zmieni,a młodym będzie przykro

Gość Jaroz
A ja zdecydowanie polecam wszystkim sale weselną w Żorach. Dom Przyjeć Europejski - jesteśmy z Mikołowa ale dopiero w zorach znaleźliśmy sensowny lokal na naszą imprezę weselną. Właścicielka od samego początku wydawała się być bardzo przyjaźnie nastawioną. Niczego nam nie zabraniała a wręcz otrzymaliśmy wiele w tak zwanym gratisie. Jedzenie przepyszne i goście weselni jeszcze przez 2 dni konsumwali to co nam zostało. Sala jest pięknie urządzona, dlatego z czystym sercem polecam z Anią ten właśnie lokal. strona internetowa to ww.domprzyjeceuropejski.eu/

Gość straooonika
no może i ładna ta sala ,ale maja tak brzydkie zdjęcia na swojej stronie,jakieś krzywe ,nie mają podanego menu ani ceny,powinni bardziej popracować nad stronką

Gość natishang
Sen się spełnił jak napisano na początku. Szkoda, że sala na którą postawiliśmy nie spełniła tego co obiecywano tzn Żagiel w Niewieszy. Nie bedę pisała bo szkoda słów. Nie polecam, cena nie czyni cudów. Od obsługi, ilości jedzenia, jego smaku - Wszytko źle. Goście bawili sie dobrze tylko dzięki naszej orkiestrze, która robiła wszytko aby ukryć braki i wady lokalu. Naprawdę nie polecam, nie dajcie się zwieść ładnej sali. 1,5 porcji na osobę przy obiedzie to za mało a 3 lub 4 rodzaje mięs, pięknie napisane i zapewnienia, że wystarczy, że nikt nie je wiecej. Polecam wszytko mieć napisane jasno i wyraźnie, abyście nie czuli sie rozczarowani.

Gość nina85
Ludzie którzy piszą negatywne opinie chcąc skompromitować lokal powinni mieć na tyle odwagi cywilnej żeby wpisać swoje prawdziwe dane osobowe, a nie jakiś pseudonim, piszą brednie , oczerniają restaurację itp. Najważniejszy dzień w życiu swoich bliskich zamieniają w jakiś koszmar bo z natury są malkontentami i nikt nie jest w stanie ich zadowolić.ŻAŁOSNE!!!

Gość worek kartofli
masz rację nina 85,niech swoje zdjęcia pokażą

Gość Agata U
Witam , mieliśmy wesele w Hotelu-restauracji Żagiel w Niewieszy dn. 15 września 2012r.-czyli jesteśmy na świeżo :) Nie bardzo rozumiem opinię powyżej-gdyż moje wesele było wyjątkowo-powtarzam wyjątkowo udane. Wystrój sali-bardzo ładny, jedzenie świeże, ilość-wystarczająca(a to, co zostało zapakowano nam do domu, więc nie bardzo rozumiem jak komuś mogło zabraknąć??!!). Ważne info nasze wesele było na 95 osób-wiec nie jest to mała ilość gości-a nikt nie narzekał,że brakuje,po prostu trzeba było ruszyć 4litery i sobie nałożyć. Jak brakło klusek od razu kelnerki donosiły, to samo z mięsem, czy sałatkami. Przekąski również smaczne-jeśli ktoś ma wątpliwości można przecież podjechać i sobie skosztować. My wybraliśmy ten lokal z polecenia(moja koleżanka miała tam wesele rok temu, ktoś inny był gościem)-wszyscy chwalili. Drugi dzień upłynął pod znakiem obiadu dla gości, którzy spali w hotelu(ok. 35os.), wspomiany obiad również smaczny, beż żadnej wpadki ze strony obsługi,czy organizacji. Polecam tą restaurację z czystym sumieniem. A kieroniczka jest po prostu do rany przyłóż-wszystko da się załatwić, zawsze chętna do pomocy. Pozdrawiam czytających. :)

Gość Daniela27
Witajcie Szukam opini na temat ENERGETYKA w Dzierżnie, miejsce urokliwe, sala bardzo ładna, ale nie duża. Chcemy zorganizować tam wesele może, ktoś z was może mi napisac na temat jedzenia i przebiegu całego wesela???

Gość worek kartofli
agata,jak mam ci uwierzyć ,nie pokazałaś zdjęć

Gość Roma86
Mieliśmy wesele 13.10.2012 w Hotelu Laguna w Niewieszy - Gliwice. Organizacja, jakość i ilość jedzenia, obsługa, wystrój sali zgodna z naszymi oczekiwaniami i uzgodnieniami. Co do niektórych opini, że goście nie mówia prawdy, pewnie tak, ale w 100% każdemu dogodzic się nie da, dla mnie ważna jest opinia rodziców, siostry i kilku prawdziwych przyjaciół, którzy potrafią oceniać obiektywnie. Nasze wesele było na 108 osób i bawiliśmi się do 4 rano. 100% POLECAM LAGUNĘ WSZYTKIM WYMAGAJĄCYM I SZUKAJACYM ORGINALNEGO MIEJSCA I SALI NA WYSOKIM POZIOMIE.

Gość gość nowy
Byłam gościem na weselu w Mirabelle w Tychach.Polecam.Bardzo fajnie.

Gość Jola P
Byłiśmy z meżem ostatnio w hotelu żagiel w Niewieszy nad zalewem pławniowickim.Czytając kiedyś opinie chciałam sama sprawdzić.Powiem to co sie dowiedziałam, w tej chwili w karcie są tylko dania mrożone jeżeli ktoś to lubi polecam.Nie ma kto gotować więc kuchnia nie czynna.Nie wiem czy warto ryzykować przyjęcie wselne na dużą ilość osób gdzie dania będą z MacDonalda lub pizzy hat.Radze szukać cos innego niż ryzykować,nie warto.Wyszliśmy głodni i zniesmaczeni.

Gość TOPKA
polecam ELITE w Tychach na ul Nowej 8 :) peikna sala piekny ogord, super jedzonko mila obsluga :) u nas grała tez Taryfa Nocna tez z tychów :):)

Gość smutna frania83
jola ale ty pierdolisz od rzeczy,ja byłam na weselu i było wszystko świerze

Gość paula J
smutna frania83- świeże to było chyba powietrze.żagiel się już topi i nic go nie uratuje, bez kuchni nie da sie zrobić dobrego przyjęcia byłam i żałuje bo nie było co jeść a jak już to nie dobre fuuuj

Gość Lidzia99
Za pieniądze które teraz chce zapłacić klient to nawet piccy nie będzie.Ceny idą do góry a ceny w lokalach idą na dól.To czego się spodziewliście?

Gość worek kartofli
do góry to idzie kiełbasa a jaja idą w dół

Chcielibyście ,żeby Żagiel zatonął - możecie tylko pomarzyć! Każdy człowiek który ma trochę wyobrażni wie, że dania na wesele są gotowane na świeżo i pod klienta. JOLI P i PAULI J życzę powodzenia w doznaniach smakowych w Sharatonie lub w Mariocie, tam będzie wszystko nie mrożone , świeże, oczywiście nie z MC Donaldsa i Pizzy Hut. Jest tylko jeden minus - tam będziecie mieli doznania jedynie węchowe, bo na smakowe was nie stać. Pozdrawiam wszystkich, którym Żagiel w Niewieszy jest solą w oku ,te chore, stronnicze komentarze piszą osoby, które nie mają zielonego pojęcia o prowadzeniu gastronomii a jedynie szukają sensacji nie u siebie, tylko u kogoś. Pozdro

Witam:) czy ktoś z Was organizował lub był może na weselu w "Sylvii" w Sośnicowicach? Podobno zmienił się właściciel i od tej pory nie znalazłam żadnej opinii... Same nieaktualne. Proszę o opinie:)

Gość straooonika
byłam we wrześniu na weselu w hotelu Sylwia,jedzenie pyszne,nawet nie wiedziałam ze zmienił się właściciel,wesele było na tej pięknej sali balowej,kluski sląskie z ziołami normalnie pycha,pasztet przepyszny [radzę zamówić więcej],łosoś w cieście pychotka,na koniec obsługa wszystko spakowała,nawet ziemiaki i kluski i oddali do domu,poprawin miało nie być ale że było nawet sporo jedzienia to na drugi dzień ciocia dzwoniła i zapraszała na poprawiny,aha zapomniałam że wszystkie pokoje hotelowe były gratis bo wesele było na 130 osób

Do Straoonika: Dzięki wielkie za tak szybka odpowiedź. Właśnie się zastanawiamy z narzeczonym nad wyborem tej sali- bo balowa robi wrażenie. Obawy były tylko z powodu samych nieaktualnych opinii, więc Twoja jest bardzo pomocna. Co do noclegów to już nam powiedziano, że 70zł os a tez będzie trochę ponad 100 os. A powiedz jest tam jakiś plac zabaw czy coś tego typu dla dzieci? Bo obejście i taras robi wrażenie:)

A czy może ktoś jeszcze może polecić jakąś dobrą salę na wesele w okolicach Gliwic, Żor, Rybnika i Mikołowa. Zależy mi na dobrym jedzeniu i w miarę jasnych wnętrzach:p Przydatne też będą opinie na temat Restauracji Zodiak w Czerwionce-Leszczynach, Dworku u Biesa w Żorach, Domu Przyjęć Europejskich w Żorach i Koronie w Rybniku Ochojcu. Dzięki z góry za pomoc:) Pozdrawiam

Gość straooonika
Nie wiem czy jest jakiś plac zabaw dla dzieci,nie zwróciłam uwagi bo sama nie mam dzieci.Co do sal w okolicy Rybnika to mogę polecić ww.iwona.rybnik.pl śliczna sala dobre jedzenie,piękne obejście,http://www.arkajankowice.pl/,też piękna sala ,bardzo dobre jedzenie,dalej za Gliwicami są wspaniałe sale http://podroza-domweselny.pl/ i jeszcze http://restauracja-casamento.pl/o-nas,tylko że w Casamento ciężko o terminy

Gość straooonika
Nie wiem czy jest jakiś plac zabaw dla dzieci,nie zwróciłam uwagi bo sama nie mam dzieci.Co do sal w okolicy Rybnika to mogę polecić ww.iwona.rybnik.pl śliczna sala dobre jedzenie,piękne obejście,http://www.arkajankowice.pl/,też piękna sala ,bardzo dobre jedzenie,dalej za Gliwicami są wspaniałe sale http://podroza-domweselny.pl/ i jeszcze http://restauracja-casamento.pl/o-nas,tylko że w Casamento ciężko o terminy

Wszędzie ciężko o terminy...Casamento słyszałam właśnie dobre opinie ale brak terminów, Iwona ta sama historia. dla mnie to trochę śmieszne żeby tyle czasu wcześniej zamawiać wesele.. no ale cóż... Wielkie dzięki za pomoc;)

Gość blevvee
po Twoim pierwszym wpisie widać, ze nie masz ochoty w ogóle na ten ślub, współczucia :)

Gość Czarn@
Witajcie Szukam opinii na temat Domu Restauracyjnego Pod Kasztanami w Bystrej. Chcę zorganizować tam wesele może, ktoś z Was może mi napisać na temat jedzenia, przebiegu całego wesela i przede wszystkim czy da się wytrzymać bez klimatyzacji?

Gość gość weselny
Ty worek kartofli to jesteś tylko jednak worek kartofli.No pomarańczki z ciebie nikt nie zrobi.