Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka84

SALA WESELNA NA ŚLĄSKU Mikołów, Tychy, Gliwice, Ruda Śląska i okolice

Polecane posty

Gość gość
a czy to prawda,ze miesa ktore zostaja z pierwszego dnia to sa podawane na drugi i tylko i wylacznie te?

Gość gość
na drugi dzień są robione świerze mięsa,ja jak byłam to na drugi dzień jedliśmy zupełnie coś innego,

Gość gość
to nie ma co sie martwic,ze braknie mięsa czy innego jedzenia

Gość gość
casamento jest oblegane,n a dzień dzisiejszy to miesiące wakacyjne tylko na 2016 rok są wolne,my tez tam chcieliśmy mieć,my byśmy chcieli 2015,w pobliżu są jeszcze 2 inne lokale,Pod Arkadami też w Sierotach i Pod Różą w Wojsce.Pod Akrkadami to bardziej taki ludowy styl ale Pod Różą to też taki elegancki

Gość gość
Ja mam wlasnie rezerwacja na 2015 w casamento ..tylko troszke sie balam o jedzenie i musialam sie dowiedziec czy mam sie martwic..

Gość gość
pozostało ci tylko sie cieszyć,a zespół masz ?

Gość gość
jeszcze nie..ale jak znasz jakis fajny to poprosze o nazwe

Gość gość
ja znam właściwie 3 z******te ,,Karaluchy ,,z Żywca i ,,Party Brothers,,z Katowic,a ostatnio byłam na weselu Pod Różą i tam grał zespół Sektor 4,grali super,wszyscy tańczyli

Gość Kori88
a ja potrzebuje info na temat restauracji Rajcula za mikołowem i tej nowej sali weselnej. będę wdzięczna za komentarze, jest ich kilka w internecie ale tylko sprzed kilku lat. Sala wybudowała się w maju a ani jednej opinii na jej temat

Gość gość
format z mikołowa, jeden z wokalistów jest świetny:D tylko że demko na stronie zmienili i ciezko teraz ich ocenić nie mając wczesniej porównania

Gość pelas
Czy ktoś mi może napisać coś na temat sali w Pławniowicach?? Chodzi mi o salę ELEFANT?

Gość gość
Elefant jest fany na małe przyjęcia,można połączyć kilka sal i wychodzi jedna taka długa ale to zalezy co kto lubi,mi nie podobał się taki układ,ogólnie maja bardzo elegancko i bardzo dobre jedzenie,na urodziny ,chrzciny czy komunię to naprawdę super lokal ale na wesele to jakoś mi się nie podoba

Gość pelas
A cos jeszcze w pobliżu Gliwic? szukam sali na około 80 osób na 2015 rok na weekend, dwa dni i powiem że jest już bardzooo cięzko;/

Gość gość
zobacz ,,pod różą,, Wojska

Gość DJ DRAGON
Witam serdecznie, polecam Oprawę muzyczną DJ DRAGON z Katowic 10 godz. 1100zł - informacja tel. 518-953-464 Naprawdę godna polecenia,dużo sprzętu w tym oświetlenia.

Gość gość
Witam, odstąpię salę weselną w Zajeździe Jajosty koło Bierunia. Termin 14.06.2014r. Maksymalna ilość gości :80 osób, możliwość noclegu.Kontakt mailowy: anetkaanecia@interia.pl

Gość worek kartofli
też bym oddała,teraz prawie wszyscy daja noclegi gratis

Gość Ela Rafał
Polecam sale Irys w Tychach. Dwa tygodnie temu mieliśmy w Irysie przyjecie weselne z którego jesteśmy bardzo zadowoleni bo szefowa naprawdę stanęła na wysokości zadania i zapięła wszystko na ostatni guzik. Jedzenia było mnóstwo, stoły były wypchane po same brzegi a mimo to kelnerki dalej donosiły nowe potrawy. Normalnie nie dało się tego przejeść a wszystko co zostało dostaliśmy ładnie zapakowane do domu. Sala ładne przystrojona, obsługa wzorowa, restauracja godna polecenia. A sama szefowa to bardzo miła i uczciwa osoba.

Gość Śląski Poradnik Ślubny
To bardzo ciekawe swoją drogą, że są sale weselne, które za osobę liczą sobie nawet 250 złotych i jednocześnie mają zarezerwowane terminy nawet na kilka lat do przodu. A są i takie, w których cena nie przekracza 150 zł za osobę i nie maja klientów. To by chyba oznaczało, że podczas ślubu i wesela liczy się przede wszystkim jakość. http://www.slubny-poradnik.pl - tutaj przedstawiamy Państwu sale weselne i domy przyjęć ze Śląska.

Gość gość
Zgadzam się że tak jest i fajnie że jest taki poradnik. To nie cena i nie sala jest najważniejsza ale przede wszystkim dobre jedzenie. Jest mało sal na śląsku gdzie serwuje się dobre jedzenie, są sale które serwują dobrze wyglądające menu i na tym się kończy.Należy zawsze pytać kto w danym miejscu i gotuje i jak długo to bardzo ważne by już na początku wiedzieć czego możemy się spodziewać.

Gość gość
Sala bankietowa constantin miedzy bytomiem,ruda sl a zabrzem.jesli ktos szuka w tych rejonach to ciekawe miejsce,nie na zadupiu,ani nie w centrum.bo w rudzie z salami kiepsko.ja zastanawialam sie nad parkowa w bielszowicach.ale jak czytam niektore typy to sie dziwie.Niken?przy drodze szybkiego ruchu yyy.Wy tylko o tym jedzeniu.przecierz nie idziecie sie tam chyba tylko najesc.Uwazam,ze od menu wazniejsza jest lokalizacja i wizualnosc sali,a czy Ty bedziesz miec rosol czy krem z groszkiem ptysiowym na obiad to nie wazne, goscie za miesiac zapomna.

Gość gość
Jak nie zależy ci na jedzeniu to zamów sobie wesele w ŻAGLU nad jeziorem pławniowickim, mają piękną sale i sliczne otoczenie. Jest cicho i piękny widok nad jezioro, polecam. Tylko nie przejmuj się jedzeniem goście i tak zapomną co jedli i jak to smakowało.

Gość gość
sala Constantin ma niestety nieciekawe otoczenie,jedzenie dobre ale mały wybór,Niken to jeżeli chodzi o ten co był właścicielem w Amaro to stary oszust

Gość gość
constantin nieciekawe otoczenie hehe to co Twoim zdaniem jest ciekawym otoczeniem.Wisniowy sad-cmetarz.niken-auchan i droga,waldi-droga przelotowa,adria-dworzec pkp.Stara drukarnia-szpital hehe itd constatin moze nie lezy nad mozem,albo w kotlinie gorskiej ale obok osiedle domkow i dzialek i nikt z ulcy lazic mi nie bedzie jak np w Beskidzie czy Galerii w Dabrowce

Gość gość
na tych działkach koło Constantina kręcą sie nieciekawe ludzie,lepsze sąsiedztwo szpitala niż menela,a dworzec kolejowy to całkiem super sprawa ,nie trzeba martwić się o transport gości,Niken to słyszałam złe opinie jako o byłym właścicielu Amaro z Orzesza,skoro w Amaro okradali to w Nikenie robią to samo

Gość gość
Mówicie coś o Żaglu w Niewieszy? Ja słyszałam że już nie działa przerobili na dom mieszkalny ale na pewno są noclegi więc jak ktoś ich szuka to może popytać bo otoczenie jest bardzo fajne. W okolicy jest hotel Laguna i na pewno tam organizują wesela.

Gość gość
Do goscia z16.29-fajno bida u ciebie jak od razu gosci z wesela na dworzec wyrzucasz,co nie stac cie na noclegi i autokar to nazbieraj jeszcze pare zl do skarbonki.

Gość gość
A ja bronie constantina,bo wlasnie na tym dworcu wieksze menele przebywaja niz na tych ogrodkach.

Gość gość
fajny jest Constantin,mi jedynie nie podobały sie kamienie na ścianach,co do jedzenia to zależy co młodzi sobie zamówią,byłam na weselu to jedzenie było w porządku,jedynie tort mi mi nie smakował,był taki suchy ale to często spotykane ze torty weselne są piękne lecz niesmaczne,śmierdzą margaryna albo są suche

Gość gość
na tym forum sam jad bojący się o swój byt pseldo kucharze wypisują bzdury na konkurencje aby odebrać mu klienta a wesela to nie wszystko