Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lokatorka

dwudziestolatki do boju! 10-15kg w dół

Polecane posty

a nie ogladalam tego filmu:) ja dzisiaj tez kolo 12 zrobie jakies notatki przez 2 -3h a potem jade do kolezanek i sie bedziemy uzupelniac!:) ale mi sie tak nie chce:(

kurwa:( wiedziałam że tak będzie ... ale jak to możliwe 68 !!!!!!!!!!!!!!!!! :( załamałam się ... jem mniej niż1000 kcal ... codziennie ćwiczę ... i co? przytyłam :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Mała Mi ajj, to irytujące musi być. Nie poddawaj się :) wrócisz spowrotem do niższej wagi raz, dwa. Dlatego nie zważę się w poniedziałek, bo w chwili obecnej czuje się jak nadmuchany balonik.

a moze to powod @ sie zblizajacej- spokojnie..:* zjadłam juz: 4 krazki ryzowe naturalne ze szprotka w sosie pomidrowym potem 7 krazkow ryzowych o smaku kokosa i banana na obiad kolo 14 zjem warzywa na patelnie 250 kcal a na kolacje kolo 18 jogurt 200kcal czyli to tej pory mam max 500 kcal czyli nie przekrocze 1000.. moze gdzies jablko jeszcze wcisne bo to za malo:/ ide cwiczyc na orbitreku!

nie... bo mam zawsze w 1 połowie miesiąca ... koło 14-stego .............. ;/ dość:(((((

hej laseczki :) na śniadanko zjadlam dziesiaj 2 kromi z serkiem wiejskim i miodziem, na obiad bedzie 1 kluseczka i mięsko, ale wczoraj mój chłop zafundował nam kolacje w restauracji i nie mogłam odmówic no ale trzeba sie pilonowac bo w sobote znowu na wage

perełka mojego chłopaka --> ty masz niedowagę... to co Ty chcesz zrzucac;/

moze sie zle czuje ze swoja waga, ale ja mam takie same zdanie jak Ty:) ale mimo wszytsko, jesli chce cos zmienic niech zmienia:) mała Mi- koniec tragedii bierzemy sie porzadnie za siebie- to moze byc po prostu zastoj nie przejmuj sie tak!😘

ide z facetem do biedronki na zakupy spacerkiem:) wiec jakas 1h ruchu zalicze:D 3majcie sie cieplo:) p.s. czuje sie dzisiaj okropnie gruba, brzydka itd... nie lubie takich dni:D

a mój facet oczywiście cały weekend na uczelni, troszkę wam zazdroszczę. My się przez te nasze studia ledwie co widujemy, bo zawsze coś. Naczytałam się juz troszkę, teraz chwilka przerwy a po obiedzie ruszam pełną parą z nauką na czwartkowe koło z całego zeszłego semstru. Ddam, ze absolutnie nic nie umiem. Będzie to bardzo wesoły tydzień;p A i przez @ też czuje się ociężała, gruba i wogóle brzydka.

hello:) ja juz dzisiaj naliczylam 1000 kcal, a na kolacje zjem cos o wartości ok 200 kcal wiec sie ładnie zmieszcze:) kupiłam galaretke tropikalna i teraz sie robi w lodowce, taka alternatywa na słodkie:D hehe to bede jesc jako podwieczorek np:D dzisiaj bylo 35 minut orbitreka i mały spacer:) ale wieczorem tez pocwicze:) całuje was:) 😘

postanowilam pic 3 razy dziennie czerwona herbate do wspomagania, czytałam, ze bardzo wielu dziewczynom pomogła!:)

Ja piję od lat tylko czerwoną herbatę, bo tylko taka mi smakuje;] Myślę o wprowadzeniu zielonej lub białej ( biała ma ponoć fantastyczny wpływ na zachowanie młodosci, wygląd itd.). Właśnie wróciłam z godzinnego spacerku, teraz już tylko płyny, zero jedzenia:)

znalazlam w rossmanie- pu-erh roznego smaku sypane za 4-5 zl cos boskiego np karmel z pomarancza taki mialy zapach boski! jutro kupuje! kupilam pu-erh cytrynowa z bio-active:) i bede pic, tak jak viss:D i jutro kupie tez jakies 2 inne smaki i bede pic zawsze taka na jaka bede miec ochote:) minimum 2-3 szklanki dziennie na poczatek. nigdy nie lubialam i nie pilam herbat wiec moze w moim przypadku cos pomoga:)

viss powiedz mi to mam normalnie wsypac herbate do filizanki, dac 1 lyzeczke herbaty, zalac i czekac? tak? nigdy nie parzyłam:O:D

ooooooooo Kasiu, jutro będę w rossmanie po zdjęcia to w herbatki się zaopatrzę;* karmelowa ... mmmm;d

no ja patrzylam tylko na pu-erh ale jest mnostwo innych- truskawki w smietanie, pina colada, czekoladowa, no cos pieknego:D

lokatrka taak, tylko nie szalej z ilością herbaty, zwłaszcza jeśli to Twoja pierwsza filiżanka a herbatka w dodatku świeżutko otwarta. Niektórym nie podchodzi od razu. Najlepeij by było gdybyś zagotowaną wodę odstawiła na jakieś 30 sekund, ale tak powinno robic się z każdą herbatą. Ja mam teraz owocowe herbatki z ...lidla. Kosztują grosze a smakują naprawdę dobrze. Pozatym bardzo lubię wsyztskie herbaty ze skalepów z herbatami świata, swego czasu miałam znajomego, który pracował w takowym przybytku i zawsze miałam po trochę niższych cenach. Ale zmienił miejsce zatrudniena na sklep z zegarkami i się skończyło uhh ;] Generalnie kocham herbaty, no i oczywiście kawkę rozpuszczalną z mlekiem, tóra nie działa na mnie jak kawa czyli nie pobudza, ale lubie jej zapach. Wogóle ten moment keidy sobie siadam z kubeczkiem, taka moja chwila niczym z reklamy :)

ja jutro na peno kupie sobie ta pomaranczowa z karmelem:D mmm:) viss dziekuje za pomoc!:) własnie wypilam szklaneczke:)

ja zaprzestaje na tydzień ćwiczeń... zobaczę co z moją wagą się stanie ... dieta nadal 1000 kcal

a ja z racji tego ze dzisiaj niedziele to chyba tylko zostane przy porannych cwiczeniach, jeszcze zobacze, moze chociaz chwilke pojezdze:P

kurde martwie sie bo naprawde mi sie wydaje ze ani kg mi nie ubyl:( a tyle cwiczylam, tak sie staralam, ladnie jadlam:( no, ale nic zobacze w przyszła niedziele rano i od razu napisze:P

ja na szczęście aż tak bardzo się nie załamałam, żeby zaraz się obrzerać ... dziś zjadłam na śniadanie placek z ( 2 łyżki płatków owsianych, pół łyzki mąki i jajko ) + dżemik własnej roboty / berliso / i u znajomego mego chłopaka zupki troszeczke i ryż z mieskiem i sosem ( nie moglam odmowic ) ale doła mam ;/ ze nic nie idzie w dól .. temu idę do dietetyka!

a moze w cm spada? przestan mi tu o dietetykach, kase wywalisz a uslyszysz to co wiesz!

a nie ma darmowych? jakbym poszla do mego rodzinnego i poprosila o skierowanie...