Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cosmopola

TURBO ODCHUDZANIE!!!!!!! NOWE CIAŁO W 30 DNI!!!!

Polecane posty

Ja wlasnie wrocilam od fryzjera i wyjatkowo jestem zadowolona :) Rano kawka, w dordze bulka grahamka, pozniej 2 plasterki jakies poledwicy i teraz kawka....:) I uciekam do pracy bo juz spozniona jestem prawie godzine :)

A ja jutro ide do fryzjera ;-))) zrobię sobie nowe włoski mam ochotę na braz

Ja mam platynke z blondem i troche brazu :) Chcialam miec jasniejsze niz mialam, a wyszly ciemniejsze ale i tak zadowolona jestem ja dzisiaj zjadłam: -3 kawy -grahamka -3 plasterki jakiejs poledwicy -kalafiorek gotowany Za chwilke pije jeszcze jedna kawe... Ja faktycznie malo jem, ale w ogole nie chodze głodna. Jak wypije kawe to ona potrafi mnie zapchac na jakies 2 godziny... I jakos kawa na mnie nie dziala ale nie potrafie jej sobie odmowic :):)

zceść dziewczyny! U nas dziś taka pogoda była :D cudnie Chcieliśmy kupić renault thalia ale zrezygnowaliśmy bo facet nie chciał podjechać na stację diagnostyczną do sprawdzenia teraz mam na oku fiata brava. Tequilka z facetami tak jest przynajmniej niektórymi ja mam akurat dobrego męża przynajmniej tak mi się wydaje :D ale niewiele brakowało i związałabym się z totalnym h.... tak to jest w życiu odezwę się poźniej bo mi synek nie daje spokoju

Gość diet coke
Pozdrawiam, buziaki

wlasnie skonczylam moje 8minutowki:) ide pod prysznic i spac:) dzis 20min biegow i 40min hula hop, co do jedzenia to tak srednio,moglo byc mniej, teraz jak biegam to czesciej glodna jestem;/ dobranoc;*

cześć laski! co słychać? Ja piję kawusię z kostką cukru :D i idę zaraz biegać słonko świeci więc aż się chce. Z reguły biegam na czczo lepsze to niż tuż po posiłku a poza tym czytałam że wtedy organizm spala zapasy tłuszczowe bo nie ma nnego źródła tj pełnego żołądka :D jabłuszko to jest chyba info dla ciebie co? bo coś ostatnio pytałaś o to. Lecę chciałabym żeby dzisiejszy dzien był mniej nerwowy

Ja tez kawusie pije,,, I chyba pojde spac dalej :( U nas deszcz pada, slonka nie widac... Dzisiejszy dzien to bedzie porazka... Wieczorkiem czeka mnie impreza w pracy... Musze oblac moje zmiany :)

Mam nadzieje ze dam :):) W pracy na pulpicie mam zdjecie mojego autka wymarzonego... To mnie motywuje, jak mis ie juz tamnie chce siedziec to wystarczy ze popatrze na fotke i od razu chce mi sie pracowac:) Po wczorajszych brzuszkach kolo kosci ogonowej mam skore jakby zdarta,,, boli jak cholera:( Bo ja glupia robie te brzuszki na ziemi,na wykladzinie:( Od dzisiaj ciezko bedzie z cwiczeniami, ale jakos moze jakas chwilke chociaz na brzuszki znajde. Słoneczko wyszlo u nas:) Ide z pieskiem chwile pobiegac:) Milego dnia laseczki

Gdzie Wy sie podziewacie?? Pisze sobie co zjadlam dzisiaj zebym sie nie pogubila :P -3xkawa -serek wiejski -ok 150 gr gulaszu z kurczaka+ogorek konserwowy... -250 ml soczku z marchewki Ugotowalam sobie kasze gryczana, ale przesolilam i wyrzucilam cała... Tak samo z kalafiorem... :D:D:D

ja bylam na zakupach a wczesniej od rana na uczelni i dlatego nie pisalam. jestem juz po kalacji, lacznie zjadlam dzis ok 600kcal:) jest dzis tak fajnie na dworku ze mam ochote biegac cwiczyc itp:) mam takie pytanko... podobno po wysilku powinno sie zjesc bialko bo wtedy dluzej jest spalany tluscz... czyli po biegu moge sobie zjesc np maly serek wiejski??

Cześć dziewczyny! Jabłuszko to nieprawda co pioszesz o jedzeniu białka po posiłku. To absolutna bzdura. tłuszcz nie jest spalany dlatego że coś zjesz ale dlatego że po wysiłku utrzymuje się wyższe tempo metabolizmu, a jeżeli po wysiłku będziesz jadła białko to po prostu przyspieszysz regenerację włukien mięśniowych które są podczas wysiłku uszkadzane. Jedzenie większych ilości białka powoduje przyrost tk. mięśniowej. Ja dzisiejszy dzień bym zaliczyła do udanych... gdyby nie końcówka dnia :( rano 30 min biegów potem serek wiejski 3% potem activia z ziarnami obiad-mała bułka przenna :( (nie mogłam się powstrzymać) z pastellą i maluteńka biała princessa :D (pomyślałam że skoro tyle przebiegłam to mi nie zaszkodzi ale nie przewidziałam końcówki dnia :( ) podwieczorek activia :D (chyba za dużo białka zjadam) kolacja łyżka ziemniaków i jeden pulpecik i na koniec katastrofa!!!!!!! kremówka :( Tequilka dołanczam do ciebie :D

jabłuszko ja też wie;le bzdur wyczytałam w gazetach i to takich że wstyd to czytać a co dopiero publikować ale polecam dwie fachowe gazety 1/ Shape 2/ Runner's world albo fajną stronkę www.bieganie.pl

no przecież napisałam, czego nie rozumiesz? to zależy czy chcesz rozbudować mięśnie czy nie, ale na pewno jedzenie białka po wysiłku nie powoduje większego spalania tłuszczu

kurcze wszedzie inaczej o tym pisza;/ no ale nie jadlam jzu nic bo nawet nie mialam ochoty:) ide pocwiczyc jeszcze i spac:) dzien bardzo dietkowo udany;D dobranoc;*

Wczoraj wchlonelam multum kcalori -4xkawa -serek wiejski -ok 150 gr gulaszu z kurczaka+ogorek konserwowy... -250 ml soczku z marchewki -250 ml soku pomidorowego a do tego mala pepsi, wódke i.... o zgrozo! Ktos z piekarni przyniosl cieply chleb, taki chrupiacy... zjadlam cała skore z góry :) Wiecej grzechow nie pamietam :) Kaca na szczescie nie mam... Ale co mnie wqrwilo najbardziej... z tym moim juz nie jestem, napisalam mu to, a on wczoraj dzwoni, wiec wychodze przed knajpke a on sobie tam stoji,,, Hmm... najnormalniej w swiecie chcial mnie sprawdzic :) Brak mi słow....

cześć dziewczyny! ja zaraz idę biegać właśnie kończę kawkę :D Jabłuszko nie przejmuj się że pisza same bzdury. Tak było, tak jest i tak będzie :D podałam ci te sdwa tytuły gazet na nich można polegać moim zdaniem to są fachowcy. Tequilka dobrze zrobiłaś :D ten facet to jakiś przymuł wyobrażasz sobie życie z takim yhm... no nie chcę się wyrażać

Ja ostatnio mialam fajne linki do fajnych artykułow, ale moj nawyk mi zostal do kasowania histori przegladanych stron, jak znajde to podam... Ja brzuszkwo robic nie moge, bo tak mam du.. obtarta, na skakance tez nie bo cos mi sie z kolanem stało...Nie wyprostuje nogi do konca:( wiec mam po cwiczeniach... Wczoraj do 24 siedzialam w robocie, nawet tak strasznie nie bylo. Musze sie zaczac przyzwyczajac... Ide z piesem i biore sie za okna :)

Cosmopola ale on mysli ze wszytsko jest ok... Tak to działa-jak masz kogos gdzies to ta osoba za toba lata, a jak Ci na niej zalezy to ona ma Cie gdzies... i w tym moim przypadku jest tak samo... A najlepsze bylo pytanie :D:D:D "kiedy slub" :) Hehe,,, a ja ledwo w pazdzierniku sie rozwiodłam :)

HA :D to masz darmowy kabaret :D spróbuj te brzuszki na kocu robić Ja właśnie wróciłam z biegów i wskoczyłam na wagę no cóż bez rewelacji 55,3 no ale nie wiem czemu liczę na mniej po wczorajszej kremówce :D

Tequilka faceci czasem sa tak beznadziejni ze az brak do nich slow... ten co mnie zdenerwowal ostatnio juz przeprosil i skruche okazal:) dzieki Cosmopola za rady;* bieganie to super sprawa!bardzo wciaga, biegam teraz z kolezankami, biegamy juz 30min:) czuje sie po tym rewelacyjnie:) wlasnie pije pierwsza dzis kawusie, nie potrafie z niej calkowicie zrezygnowac ale pije tylko 1-2 dziennie wiec i tak sie ograniczylam:) swietna pogoda dzis u mnie a jak tam u was?milego dnia;*;)

Jabluszko ale ten \"moj\" to na prawde ewenement,,,, wczoraj pytal o slub, milutki i w ogole, rano pojechal i bylo wszytsko ok, gadalismy przez tele o pierdolach,,, minelo pol godz i mi pisze smsa ze teraz na powaznie ale chce byc sam i to jest koniec :D:D a za pare dni znowu bedzie kochaniutki itp. Kiedys sie tym przejmowalam i mialam doły a teraz splywa to po mnie... Ja dzisiaj: -3 kawy -serek wiejski -filet z kuraka gotowany z sałatka i tyle. Po tej sałatce mi nie dobrze jak cholera :( dzisiaj jeszcze w planach jedna kawusia :) i szparage sobie ugotuje... Cosmopola kupie sobie karimate czy jak to sie tam zwie, ale to dopiero jak mi sie ta dupa zagoi :) Kupilam dzisiaj puder w plynie i tym smaruje :)

Gość ja to sie tylko zastanawiam
kiedy ktoras z Was napisze, ze ma anoreksje :-0 przeciez to co Wy jecie przy takim wysilku to pierwszy krok do anoreksji... jak mozna miec do siebie rpetensje, ze zjadlo sie malutka princesse? Ja biegam co drugi dzien i chodze na masaz antycellulitowy ale jem wszystko w dowolnych ilosciach i tez chudne. Moja metoda to nielaczenie bialek z weglowodanami, waga leci w dol jak szalona. Nie przesadzajcie z tym liczeniem kalorii...600 na dzien to porazka i pierwszy krok do any... Bylam anorektyczka 13 lat temu... Uwazajcie..

Witajcie kochane! Nie odzywałam się bo byłam kilka dni u mamy a tam nie mam netu, tzn. wczoraj kupiłam bezprzewodowy i będę z Wami w kontakcie. Schudłam:D:D:D Ważę 56,7 wreszcie coś się ruszyło. Napiszę więcej wieczorem. Buziaki.

Tak sie zastanawiam czy jakbym zaczeła chodzić na siłownie 3 razy w tyg to by mi pomogło tracic wiecej kg?