Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie kumam

czy na tym forum sa normalne i prawdziwe kobiety?

Polecane posty

Gość Celtycka Bogini
normalnych kobiet trochę by się znalazło ,gorzej z facetami..

Gość bez odbioru
" nie kumam: pytam o kobiety. takie, ktore znajduja rownowage pomiedzy spelnianiem swoich potrzeb a dostrzeganiem potrzeb partnera. takie, ktore nie maja w ustach smietnika i popielniczki. takie, ktore samym spojrzeniem sa zdolne powstrzymac mezczyzne przed popelnieniem glupoty. takie, przy ktorych dom jest domem a nie miejscem do mieszkania. takie, ktore daja cieplo, milosc... przy ktorych mozna poczuc sie mezczyzna. mieszanine dzieciecej slodyczy i dojrzalej zmyslowosci. a przede wszystkim takiej kobiety, ktora potrafi kierowac mezczyzna w ten sposob, ze on nie zdaje sobie z tego sprawy, ze jest kierowany. a wymiary? wszystko to, co jest materialne i namacalne, ulega przemianie. gruby moze schudnac, chudy - przytyc. chcialbym taka kobiete, przy ktorej bede zasypial i budzil sie z usmiechem, ktorej zaparze kawe lub herbate i od ktorej uslysze: jestes mi potrzebny." Nie kumam, pięknie napisane. ALE... Jestem jaka jestem, tak jest i już. Miałam jednego męża. Wydawało mi się, że jestem dla niego taką "prawdziwą" kobietą. Okazało się, że nie byłam. Teraz jestem z kimś, kto mówi o mnie niemal dokładnie to, co zacytowałam wyżej. Mam takie same poglądy jak kiedyś, taką samą pracę, gotuję te same potrawy, mam te same pragnienia i marzenia, mieszkam w tym samym miejscu, mam tych samych znajomych, tak samo się ubieram. Dlaczego więc dla jednego jestem "prawdziwa", a dla drugiego nie? Może jest tak, że kobieta jest "prawdziwa" dla mężczyzny, który dla niej jest "prawdziwy"?

Żeby być taką kobietą trzeba mieć odpowiedniego faceta

Gość *Sami* w pomarańczach
nawet definicja prawdziwości i normalności kobiet u każdego faceta jest inna;) jeden lubi typowo rozkobieciałe kobiety,a drugi mocno stąpające po ziemi;) tak jak dla nas prawdziwy mężczyzna nie zawsze znaczy to samo

Gość odkopywacze stare temate
:classic_cool:

Gość daje dupy sasiadowi
ja jestem w porzo :classic_cool: ale rzadko jestem na kafe :P

Gość fsdfadsf
wiekszosc to pustaki ale pare jest fajnych przynajmniej sprawia wrazenie