Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daria_daria

2 tygodnie SOUTH BEACH - 23 luty do 9 marca - kto ze mną?

Polecane posty

Jestem, jestem, ale ten tydzień mam tak szalony i zalatany, że nie mam czasu usiąść i coś więcej napisać. Może w weekend będzie więcej czasu - to wtedy więcej napiszę i opowiem co u mnie po tych dwóch tygodniach i co teraz w drugiej fazie. A na razie POZDRAWIAM WSZYSTKIE PLAŻOWICZKI! Dziewczyny - piszcie, co już osiągnęłyście i jak wam dalej idzie! Buziaki! :)

Gość majmon
ja jutro ostatni dzien na 1 fazie, sie zwaze rano to napisze co i jak, ale wydaje mi sie ze wiecej niz 2 kg niestety nie bedzie.....

Nioo wlasnie ja w sumie na pierwszej fazie stracilam kolo3-4 kg .. czyli u mnie np cos kolo 1 rozmiaru ;]ale za jakis tydzien jak nie bedzie dalszych postepoow to biore sie od nowa za 1 faze z tym ze juz restrykcyjnie ;] nie tak jak do tej pory ;]

Gość ccxwwcwcqs
nie wchodzi sie co chwila na 1 faze bo to rozreguluje przemiane materii najperw ksiazke radze poczytac

Wiesz no.. ksiazke czytalam na SB tez nie jestem 1 raz wiec wiem jak reaguje moj organizm ;] poza tym nie wchodze co chwila na 1 faze;] takze spokojna głowa ;]

Gość majmon
3kg mniej.... :)

Gość upuppp

hej dziewczyny :) co się dzieje ? topic zanika ? no nic ja może coś tu napisze:) więc ostatnie dwa tygodnie nie zaowocowały żadną utratą kg , chyba że w porywach ok 1 , spóźniał mi się teraz okres , ale wczoraj w końcu dostałam i może teraz sie coś ruszy , jestem teraz chora , chodze do pracy i jestem wykończona, ale jak tylko się wykuruje włączam do diety ćwiczenia, najbardziej mi się marzy aerobik i dodatkowo sauna, ale narazie z braku czasu - nierealne, myśle że jak dołącze ćwiczonka to waga zacznie dalej spadać , mój kolejny cel , bo taki sobie musze założyć - do konca kwietnia 10 kg mniej :) musze to zrealizować :) mam ponad mc

hej dziewczynki :) widze że pisze sama ze sobą , ale moze w końcu ktoś inny napisze ? :) dzis się zważyłam i kilogramek mniej :):):):):):):):) jestem przeszczęsliwa :) super :)