Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alutos_80

Topik przyjaznych Mamusiek

Polecane posty

Jakajaana robilas test ??? Ja chyba wczoraj mialam owulke, jajniki (na zmiane?) prawie mi wyszly na wierzch :) Nie celowalismy, ale moze "robaczki" przezyly do wczoraj ? :)

Czyzby- kochana no normalnie wiesz co?kupilam wczoraj tes,zrobilam,wyszeld negatywny,a dzaisiaj rano dostalam @. przewaznie moj cykl trwa 26di a tym razem 32.no coz.dolka nie mam przez brak ciąży,ale tak mi brzuch rpzsadza ze umieram!!! chyba przez to opozienie. Co do |Ciebie,moze akurat,,,zawsze jest nadzieja:)my w tym mieisac tez bedziemy na luzie,ale oczywiscie bez zabespieczenia hehe.ciekawe ktora z nas pierwsza.... Klade sie bo nap[rawde taaaaaaaaaaaaaak boli:(

Jakajaana no to moze nastepnym razem ??? Nie wiem o co chodzi, moj poprzednicykl tez byl wyjatkowo dlugi i kilka moich kolezanek tez tak mialo ... epidemia jakas, czy co ? :) No, a ja teraz czekam jeszcze tydzien i zobaczymy co wyniknie ...

Czyzby - ja mysle,ze to moze byc wina wakacji... Nie jedne raz się poszło póżno spać,alkohol-napewno w większej ilości i częściej niż w ciągu roku heh. Poza tmy to moje pierwsze wakacje w polsce od 5 lat,więc tymbardziej imaczej,siostry,znajomi,ciągle gdzieś... heh.chyba to TO:-) Teraz zaczyna się jesień,czyli monotonia i wsyztsko zapewne wróci do normy. Daj znać czy @ jest czy nie:-)

Wzetko, serdeczne gratulacje!!! Super. :) Ja też bym chciała już drugiego dzidziusia, ale z kilku powodów na razie nie mogę. :) Spoko, synek jeszcze jest mały, więc mamy czas. :)

Czyzby - i jak tam?? milczysz,a ja sie zastabawiam czy udalo Wam się:) Mi w tym miesiącu @ znowuy fisuje,nie wiem co sie dzieje z moim dotąd idelanie pracujacym oragnizmem:/ Klempa - no drugie dzieciatko,wspaniała sprawa! tez mam powody,prze które nie powinnam narazie miec drugiuego dziecka,ale jelsi będzie,to bedzie cudownie! Calusy dziewczyny! aaa,Was też łapie ten jesienny samutek? ja nie mogę uwierzec ze juz powakacjach.....:-(

Witajcie Kobietki! Cos Wa snie widać.Ja chciłam się tylko podzielić szczęśliwą nowiną:-) Przedwczoraj zrobiłam test i były dwie kreseczki,więc drugie maleństwo w drodze:-) Na dniach wybieram się do lekarza,muszę tylko uregulować sprawy z ubespieczeniem. A właśnie! może któraś z Was wie czy jak mój mężuś jest zarejestrowany w UP to czy może mnie pod swoje ubesoieczenie podpiąć? buziaki:-)

Jakajaana, serdecznie gratuluję!!! Super!!! :) Ach, jak ja bym chciała drugiego dzidziusia. Niestety teraz kategorycznie odpada. Tak, mąż będąc zarejestrowanym w UP może Cię ubezpieczyć na swoje ubezpieczenie. :) Musi tylko iść i Cię zgłosić do ubezpieczenia. :)

Jakajaana ogromne gratulacje !!! U nas poki co nic... dzisiaj jest 28dc, wiec za 2-3 dni tesciora zrobie i zobaczymy. Klempa przeciez Ty "dopiero" urodzilas i juz bys chciala znowu ? :) chorobsko jakies okropne mnie meczy, koszmarnie sie czuje... Buziaki i milego weekendu :)

Dziękuję kochane:-) Tak jak z moim synusiem ,udało sie za drugim "lużnym" podejściem:-) Czyżby,kuruj się,żebyś silny organimz w tych staraniach miała:-) Pozdraiwam kochane!

No, chciałabym znów i to strasznie. Ale nie mogę z kilku powodów. Po pierwsze po cesarce to za wcześnie, a po drugie najpierw muszę się ustawić z pracą, a potem dopiero myśleć o kolejnym dziecku. :) Wiecie, strasznie chciałabym wiedzieć co się dzieje u dziewczyn z naszego dawnego topicu. Jak się każdej poukładało itp.

Dziewczyny... mam 2 kreski !!! w sumie to 3 podejscie, ale 2 takie powiedzmy powazne :) Termin mam na 16-19 czerwca, no i jestem w 4-5 tyg. Ale adrenalina :) :) :)

Czyzby-0 gratulejszyn!!!Bedziemy orawie razem rodzic!!ale jaja!!hahahaha:-) super!zdrowka i meldowac nsie tu:-)

Czyżby, serdecznie gratuluję!!! Ale super. :) Boże Dziewczyny, ależ Wam zazdroszczę. :) Niby mam "świeżego" dzidziusia, ale już nie mogę się doczekać przeżywania tego wszystkiego poraz drugi. :) Ależ mam sentyment do czasu ciąży i wszystkiego co z nią związane. :) A moja mała larwa zaczyna już pomału raczkować. Obniżyliśmy mu też dziś łóżeczko, bo zaczął się już podnosić rączkami za szczebelki. :) Lepiej dmuchać na zimne. :)

Jakajaana, Czyzby GRATULACJE !!!!!!!!!!! Klempa dziękuję za gratulacje. Pamiętaj wszystko w swoim czasie i ani się obejrzysz będziesz już pod sercem nosiła swoją drugą Kruszynkę. Życzę Ci tego z całego serducha :)

Mam taką nadzieję Wzetko. :) Ale z drugiej strony to oczywiście baaaaaardzo cieszę się z tego mojego synusia. W końcu tyle lat na niego czekałam. :) A i powiem Ci, że daliście synkowi ładne imię. Ja też chciałam Damiana, ale mąż się uparł na Szymona. Odpuściłam więc. :)

hej Dziewuszki! W czwartek byłam u lekarza,dzidzia jest malutka ,ale rośnie,ma 9 tyg,Serduszko bije jak dzon:-) Wstępny termin mam na 7 czerwca.czuje się bardzo mdobrze,zrio mdłości,czegokolwiek... Teraz jedyny problem,to czekanie do konca 1 trymestru,zebym bolącego ząbkamogła wyrwać ze znieczuleniem:-( Za 2 tyg mam kolejną wizyte,dzidzia będzie większa i coś więcej się dowiemy. Czyżby,ajak u Ciebie?? jak sie czujesz??

Hej. Matko jak mnie dlugo nie bylo. Ile nowych wiadomosci! Serdecznie gratuluje wszystkim nowo upieczonym mauskom i fasolkom w brzuchach! Tez bym chciala ale moj maz niestety nie chce... pozdrawiam!!!

Klempa- ja czuję sie dość dobrze.Brzuszek już mwidać. Tylko jestem nerwowai niestety w tej ciąży uroda mi nie dopisuje:( Będąc w ciąży z synkiem miałam piekne lśniące włosy,ladną gładką skóre,a teraz...włosy beznadziejnena buzi ciągle cos wyskakuje.... Pociesza mnie myśl ,ze moze to zmiany na coreczke hehe. Mieć parkę to super sprawa:) Ciekawe jak tam Czyżby...

Jakajaana ja w ciazy wygladalam super. Wlosy mialam tez lsniace, grube. Tyle tylko ze przytylam strasznie... Ale moze U Ciebie to dziewczynka sie szykuje. Ktory miesiac?

Gość mama malej Nikol
Hej dziewczyny czy mige do was dolaczyc :) Jeslem przyjazna mamuska ehehe

alotus- jestem kochana w 14tc. Jeśli córcia mnie czeka,to super,bardzo bęę się cieszyła! mama małej... - Witaj kochana na forum! Może zwiększy sie tu wkoncu ruch:-)

mamuska nie staruszka- ja mam 2 letniego synka a teraz jestem w kolejnej ciazy. Kochana my poznalysmy sie na innym forum starajac sie jeszcze o nasze pierwszepociechy,potem stwozylysmy to forum-dzieciackzijuz mamay i wciąż sie rozmnazamy hehe/ZAPRASZAMY!

Hej Kochane, wpadam powiedziec, ze zyje, mam juz za soba 13 tygodni, z czego kilka pierwszych to byl koszmar jesli chodzi o samopoczucie :( zupelnie inaczej niz w pierwszej ciazy, ale juz sie czuje lepiej. Gdzies po cichu tez licze na coreczke, ale pewnie bedzie drugi synus - tak, czy owak bede sie baaaaardzo cieszyc. Buziaki dla Was !!!

Czyżby- super,ze juz lepiej sie czujesz! ja z wyjatkiem nerwów też czuje sie dobrze.czasem mnie cos tam zakluje itp ale to tak bywa:) POczulam jakis czas temu pierwsze ruchy z lewej strony,maluszek sie przesuwal i to takie cudowne,ale niestety od tego czasu spokoj. jutro jade do lekarza.zobacze moje malenstwo w koncu.jeszczcze jakieś max 3 tyg i poiwinnam znać płeć:-) Mimo tych naszych ciąż słaby tu ruch.

Kobietki!!gdzie sie podziewacie?? coi u Was?? Czyżby jak sie czujesz??który to już tydzien??u mnie konieć 20. wczoraj byłam u lekarza,malenstwo rozwija sie idealnie:-))))Snilo mi sie 2 razy już,ze to chlopczyk,wiec moze tym razm nosze w brzuskzu dziowczynke hehe:) Odezwijcie sie!!clausy!