Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny .....

Wlasnie uzmyslowilem sobie ze przegralem zycie ...

Polecane posty

mysle,ze to sobie wmówiłeś,nieśmiały chyba nie jestes skoro otworzyłes sie tutaj i tak samo rozmawia sie w realnym życiu w niczym sie to nie różni,po za tym każde z nas chciało by miec kogos kogo pokocha i komu zaufa i na kogo bedzie czekało,do kogo zadzwoni czy się wyryczy to normalne stany emocjonalne człowieka,czy Ty masz przyjaciół,kolegów znajomych?założe się,ze masz, to,ze tu jestes świadczy o Tym,ze wiesz czego chcesz i do tego dąż, na tych forach są tematy kobiet samotnych,proponuje zajżec,wtedy zobaczysz,że one mają taki sam problem

Gość samotny .....
Czyli jak jestem normalny to jakis opozniony ze mnie osobnik, bo zeby do tej pory nie byc na randce .... Ehhh...

poprostu nie czułes takiej potrzeby a teraz czujesz i do dzieła na randkach też gada sie o wszystkim i o niczym

Gość nadzieja na zmiany
to, że nie byłeś na randce to troche dziwi ale pewnie na kawie z koleżanka byłeś to na randce jest tak samo tylko bardziej sie starasz

Gość samotny .....
No wlasnie wszyscy tutaj sa nieszczesliwi a w rzeczywistym swiecie wszyscy wydaja sie byc szczesliwi, czy to tylko maska. Czy ktos naprawde jest szczesliwy ?

Gość samotny .....
No tak tylko ja odczuwam strach przed randka, jak jakis nastolatek. A przeciez nie jestem fajtlapa zyciowym ... Cos tu jest nie tak ...

ale nie próbowałeś isc na randkę,stres toważyszy każdemu,ze moze by jakiś przypał

Gość samotny .....
No tak ale zeby chociaz jakis czas odczuwac stan szczescia ...

Gość nadzieja na zmiany
część na pewno jest szczęśliwa ale niestety więcej nieszczęśliwych jest wśród samotnych. Chyba już bzdury piszę, bo oczka mnie się przymykają. Milej nocy wam życzę i proponuję wrócić jutro do tematu, chyba, że samotny jutro juz taki nie będzie, ale to może przynajmniej pochwali się swoim szczęściem

Gość samotny .....
Nie probowalem nawet ... tak jestem jakis prahistoryczny ... nie rozwiniety emocjonalnie ? nie wiem.

a ja to Ci napisze,że Jesteś szczęściażem,bo ominęły Cię porażki i trudne decyzje

Gość ...a ja właśnie...
Jestem zakochana od trzech lat w 33 letnim facecie.Wiem ze jest samotny, nigdy nie był z nikim związany, bo jest niesmiały. Ja mam 23 lata, mieszkam obok niego i zamierzam sie o niego postarać ( nie mam dzieci, byłego męza i jetem niezależna finansowo), chociaz wcale super przystojny nie jest, raczej typ kanapowy. Nawet nie wiem co w nim widzę...Więc proszę was byście sę nie załamywali, bo a nóż ktoś na was leci , a wy tego poprostu nie widzicie .... ,,w końcu muszę sama działać....

Gość samotny .....
No tak tylko przez to moje zycie jest nijakie ... Nie poczulem smaku zycia ...

Gość samotny .....
Sam nie wiem, jakis wrodzony strach ... przed nieznanym ?

Gość samotny .....
Bo jest bez kolorow ... monotonne, przewidywalne no i wbrew naturze, natura oczekuje od nas pozostawienia po sobie potomstwa ...

Gość samotny .....
Mam przyjaciol w pracy ... ale to zawodowe przyjaznie, czasem wypad na piwo, nic szczegolnego

no właśnie,zobacz miałam meza,mam 35 lat i dwie córki,mój ma spłodził dzieci i je pozostawił tak egzystuje,założył rodzine kolejna i ma kolejne dzieci i właśnie myśle.ze z Ciebie jest odpowiedzialny face i zapewne be dziesz dla kogos pociecha w przyszłości tylko...trzeba wyjsc do ludzi,oni nie róznia sie od Ciebie,to,ze Jeszcze jesteś sam to nie koniec świata uwierz mi,masz tyle lat co ja,zycie dopiero się zaczyna a nie kończy bo dopiero w tym wieku wiemy tak naprawdę czego chcemy

to żyjesz zupełnie normalnie ,ja tez spotykam sie z przyjaciółmi w wekeendy albo żadziej bo pracujemy i nie mamy czasu,myśle,ze los obdaruje Cie kims wyjątkowym kogo pokochasz i kto pokocha Ciebie,bo jak mówi przysłowie" każda potwora znajdzie swego amatora" tylko pod warunkiem,ze szuka

Gość samotny .....
No to juz masz dla kogo zyc, pracowac, starac sie ... Ja chcialbym miec kogos dla kogo moglbym sie starac ... Tak zeby miec cel wysilania sie ... I napewno nie zalujesz jak widze tego, ze bylas w zwiazku, kochalas ... Ja tego nie doswiadczylem ... Moze jeszcze doswiadcze ... Ale jak do tej pory marnowalem zycie ...

a wyobrażasz sobie sytuacje kiedy masz kogos komu ufasz a on wali Cie po rogach? zaczekaj cierpliwie i nie badź już smutny

Gość samotny .....
Hehe no tak cos w tym przyslowiu jest ... Ludowa madrosc ...

Gość samotny .....
Wyobrazam, ale to jest lepsze niz zupelny brak doswiadczen ...

kochałam swojego meża najmocniej jak się,miłoscią czysta,wierną i bezinteesowną, po rozwodzie 3 lata byłam sama później stwierdziłam,ze szkoda życia bo ja jestem osoba stadna wiec poznałam faceta,starszego 11 lat bo wydawało mi sie,ze jest dojrzały i mądry oraz rozsądny,spotykaliśmy sie 1,5 roku,zbliżylismy sie do siebie ale ja nie czułam,ze go mam,że jest mój,bo on mnie poprostu nie kochał i go zostawiłam wcale nie czułam sie z tym dobrze ale po dwóch tygodniach od rozstania w jego łózku wyladowała inna więc jak Ci wcześniej napisałam że Jesteś szczęściazem to miałm na mysli właśnie te emocjonalne zachwiania,dlatego mysle,ze znajdziesz kogos na dłuzej nie tylko na jakiś czas