Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laura_0307

nasza ciagla walka, wzloty i upadki

Polecane posty

o i miniaturowy arbuz taki wielkosci melona, slodziutki i bez pestek cos lubie to miniaturowe jedzonko, tylko cholerswto 2xdrozsze :P wiec na kolacje zjem cos w normalnym rozmiarze heh wyrosnietego kurczaka np i surowke z wyrosnietych warzyw :)

o 20.00 zabieram sie za cwiczonka :) kolacyjke mialam po 17.00, zjadlam surowke i serek wiejski light :) i kawke do tego wypilam :)

ja chyba skonczylam na dzisiaj: wiec owoce na obiad potem 2 plasterki wolowiny kolacja : 3 male pieczone ziemnniaki pieczone z salatka coleslaw, grillowany kurczak i micha surowki ciacho czekoladowe (ostatnie wiec musze dokupic) razem: 850 wiec nawet niezle jaak na mnie

Gość Diamondprincess
Hej... chciałabym się do was przyłączyć :)) Pisać tu o moich wzlotach i upadkach. Nie wiem czy jestem w dobrym miejscu ale hmm zaryzykuje ^^. Mam 18 lat mierzę 160 cm i waże ok 50 kg. Wiem, może to nie dużo ale na osobie niskiej widać każdy zbędny kg. Dziś zjadłam : Śniadanie: Bułka grahamka 2 plastry wędliny z indyka Obiad: Dwie bułki 2 plastry wędliny trochę serka almette ("Oddałam ok pół bułki potem") Kolacja: I tu zawaliłam :( Zjadłam średnią sałatki z makaronu piersi kurczaka i sosu czosnkowego płatki musli (sporo ich było) Jutro postaram sie zjeść mniej... I 3mam kciuki za was oczywiście :))

Gość Diamondprincess
Na kolacje powinnam napisać średnią porcję sałatki ;p ...

Diamondprincess witamy :) dziekujemy i tez 3mamy za Ciebie kciuki! ;) ja wlasnie sie wykapalam :) zaliczylam dzis ponad 1.5 h rowerku, takze jestem zadowolona, bo spalilam 1150 kalorii :) od razu mi lepiej na duszy hehe (to juz sie robi obsesyjne :P) a Ty laura co tam? tymi czekoladowymi ciachami to mi apetyt robisz :P

witam princess :) no ja wlasnie dojadlam - platki ciemne z mlekiem odtluszczonym wiec caly dzisiejszy bilans 1085 w sumie sporo ale przynajmniej zdrowo (no oprocz tego ciacha ;) calmia ciacho zjedz w sobote :) powinnysmu ustalic oficjalnie, ze sobota jest dniem jedzeniowej rozpusty i jemy co chcemy hah ale z cwiczeniami gratuluje, masz silna wole kobito :D diamonprincess calkiem ladnie Ci poszlo, tylko ten makaron neipotrzebny hah ale jaki dobry :) ja do salatek wrzucam duuuuzo salaty lodowej wiec po 10 minutach gryzienia odechciewa mi sie jesc :) wiec trzymam kciuki za jutro za was drogie panie :) ja jutro wzielam wolne z pracy bo musze pisac projekt na uczenie i w pracy ciagle mi przeszkadzaja, wiec sie uzbroilam w 4 butle wody i kg marchewek, bede pisac, pic i chrupac :)

wlasnie laura-wazne, ze zdrowo :) a co do soboty to ja jestem za :D mam nadzieje, ze to mi efektow nie popsuje :) warto dietkowac przez ten caly tydzien dla tej soboty ;) w takim razie w sobote z rana sie zwaze i wtedy podejme ostateczna decyzje czy moge sobie pozwolic na male co nieco :P a Ty jutro wolne. dobrze, ze masz te marchewki, bo jak sie tak siedzi w chacie to pokusa podjadania czycha hehe, a tak marchewy beda pod reka :D

no ja dzisiaj zjadlam jakblko male nawet nie wiem czemu, robilam mezowi sniadanie o 6 rano i jakos zjadlam hah normalnie nie moge patrzec na jedzenie na razie w pracy jestem (na poltorej godziny) a potem do domu pisac projekt i jesc marchewki ;)

hej👄 ja wlasnie sniadanko wcinam :) pol banana pokrojonego w kostke+plaster ananasa w kosteczke+3 lyzki jogurtu naturalnego :) na drugie sniadanie mam taka sama porcje :) a potem sie zobaczy, ale zapewne jakies jablko pojdzie ;) zle sie cos dzis czuje, chyba grypa mnie lapie😭

no mnie tez cos lapie, laza mi ludzie po pracy smarkaja, kichaja i kaszla i chyba cos zlapalam, wiec wieczorkiem wezme sobie cos ma przeziebienie bo nie moge sobie pozwolic na chorobe, za duzo pracy i nauki kurde cos glodna jestem dzisiaj, nawet teraz bym cos zjadla, do domu ide za 20 minut i sie chyba na ter marchewy rzuce albo sobie zupe podgrzeje

ja dzisiaj w lozku zostane, bo w kosciach mnie lamie strasznie i kicham, smarcze sie i kaszel dostalam :( potrzebna mi teraz choroba jak wrzod na dupie 😠, wzielam leki wlasnie. tymi marchewkami to sie mozesz zajadac do woli ;) zycze powodzenia w pisaniu projektu🌼 ja chyba jakas kawe sobie strzele :P

Gość Diamondprincess
Hej dziewuszki :) Widzę że chorujecie troszki więc życzę wam szybkiego powrotu do zdrowia :) Ja się czuję ok jak narazie :) Dziś było: Śniadanie: 2,5 kromki chleba 2 plastry drobiowej wędliny 2 plastry sera żółtego Pare lisci sałaty 2 Śniadanie: Płatki do mleka bez mleka Butelka wody niegazowanej 1.5 l Zobaczymy jak dalej bedzie wyglądało jedzonko dzisiejsze Do tego planuje jeszcze ok 30 min biegu i jakieś spacerki bo jak narazie tylko 2x 1,5 km do szkoły Oczywiście 3mam mocno kciuki by i wam sie ślicznie udawało z dietka :) Buśśka :** :)

hej dziewczynki 🖐️ wlasnie sobie zrobilam przerwe od pisania projektu, mam pierwsza czesc 1100 slow jeszcze musze napisac druga - ok 1500 slow i dzisiaj wyslac a kolejne 1400 slow to takie pierdoly jaki bibliografia, wstep itd mozg mi sie lasuje i chce czokoladowe ciacho a nie ma :( buuuu marchewki mi sie juz znudzily, plus mam pomaranczowe palce :p ugotuje sobie miche fasolki szparagowej :)

dziekuje Diamondprincess, mam nadzieje, ze to cholerstwo nie bedzie mnie dlugo trzymac :P leze w lozku, zjadlam w sumie dzisiaj 3 x taka salatke owocowo-jogurtowa jak na sniadanie :) jeszcze jedna taka porcja mnie czeka i jablko :) i na tym chyba dzis zakoncze :) zle sie czuje i chyba z dzisiejszych cwiczen nici :( zla jestem 😠 laura-serdeczne wspolczucia, no ale jak mus to mus, dasz rade ;) nie dziwie Ci sie, ze marchewki sie znudzily, no bo ile mozna wcinac w kolko to samo :P ja w sumie po dzisiejszym dniu tez juz mam dosc owocow i jogurtow :P zjadlabym jakis dobry obiadek :) piers z grilla z ryzem by mnie usatysfakcjonowala w pelni :)

pisalam, ze z cwiczen nici, no ale jednak rower zalicze, no nie ma innej opcji :D, dzien bez treningu to dzien stracony :P hehe, wlasnie na niego wskakuje :D

hej ja wczoraj przesadzilam i to ostro - 1400 kalorii :((( ale to wszystko przez piwo ;) bez piwa by bylo 900 a dzisiaj jeszcze nic i mam nadziej, ze tak zostanie do wieczora

hej no piwko jest dosc kaloryczne, ja nie przepadam, jak juz to drineczek albo winko :) ja jestem za to bardzo zadowolona, bo wczoraj 1.5h dreptalam na rowerku :) wiesz laura, na wage nie wchodze, ale mierze sie w obwodach, wszystko stoi jak na razie, wiec nie licze w sobote na spadek wagi :( zastanawiam sie tylko jak to mozliwe przy takich wyrzeczeniach i tylu cwiczeniach. moze potrzeba wiecej czasu. sama juz nie wiem co o tym myslec.

Cześć kochane. Piszecie, że piwko kaloryczne jest :( a tak bardzo je lubie:( Dzisiaj ide na imprezke - mam nadzieje, ze jakos się powstrzymam. Jestem 3 dzień na diecie. Wcinam dużo warzyw i owoców. Pije też soki warzywne z biedronki Just Fit (2.50 tylko kosztuja) i herbatę Pu Erh. Zamówiłam sobie też tabletki Olimp Therm Line II. Mam nadzieje, że uda mi się schudnąć. Za 2 miesiące ślub :)

ja piwko uwielbiam :) jedyny alkohol jaki lubie :) a Twoja waga na bank niedlugo ruszy, czasem to troche trwa ja dalej przeziebiona i jestem zla bo jak jestem chora to jem, ludzie nie moga a ja non stop cos wsuwam a dzisiaj czwartek wiec prosto po pracy na uczelnie do 21 wiec jak wroce do domu to padam wiec pewnie pizza znowu :( ale postaram sie nic nie jesc do tego czasu, najwyzej jakies owoce to nawet jak zjem 3 kaw pizzy to i tak niecale 1000 kalorii

hej zona cwaniaka 🖐️ ja mam uraz do tabletek, sama nie bralam ale widze po kolezankach ze wydaja kupe kasy a nie dzialaja :) a piwo, ktore pije i tak nie jest takie zle - duze ma 145 kalorii a np tyskie moje ukochane 230 ale z piwa nie zrezygnuje :)

zona cwaniaka-pewnie bedzie Ci trudno sie powstrzymac, ja jak mam isc na imprezke i siedziec o \"suchym ryju\" :P to wole siedziec w domu ;) ja nadal chora :( tez co chwile bym cos wcinala, bo wiecie jak to jest jak sie w chacie caly czas siedzi, i nic sie nie dzieje, to z nudow mozna co chwile cos wpieprzac :P

ja na szczescie w pracy wiec nie mam okazji do zarcia, ale jutro wolne, potem weekend i poniedzialek tez wolny wiec sie nazre jak swinia pewnie, mam nadzieje ze pogoda ladna bedzie to chociaz na trampolinie poskacze ;)

ja cale szczescie potrafie nad tym zapanowac :) niedlugo weekend i wtedy bede mogla sie skusic na jakis smakolyk :P dzis juz czwartek, takze do soboty tylko 2 dni zostaly, szok, jak ten czas leci ;)

no zlecialo :) a jutro na zakupy jedzeniowe i potem bede eksperymentowac z serniczkami ;) nie zapomnialam calmia haha tak mi smaka zrobilas pare dni temu ze tylko o tym mysle :)

haha :D bedzie pysznie w weekend ;) kurcze, musze wyzdrowiec do soboty!

do serniczka to ja mam mega slabosc :P ale jak bylam jakos miesiac temu na imieninach...i wtedy jeszcze twardo trzymalam sie diety bez zadnych odstwpstw, to sie nie skusilam, to byl dopiero sprawdzian silnej woli ;) hehe laura, musze sie poradzic ;), czy jesli w sobote sie zwaze i waga bedzie nadal stala to trzymac diete dalej czy mimo to w sobote sobie troche odpuscic? :) mysle, ze kalorycznosc zostawie taka sama jak w tygodniu, albo ewentualnie do 1500 zwieksze, ale zjem cos smacznego, no i oczywiscie trening bedzie tez :D wiec w sumie nie powinno zaszkodzic :P

ja bym tam cos smacznego zjadala ja ze swoja ilosci kalorii robie tak: zamiast codziennie jesc np 1400 co tygodniowo daje 9800, dodaje kalorie codziennie i wtedy widze ile mi zostaje na sobote i niedziele, wazne zebym nie przekroczyla tygodniowego limitu. wiec w pon np 700, we wtorek 1300 itd