Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia176

Bóg istnieje, teraz jestem tego pewna, przejżyjcie na oczy.

Polecane posty

Gość Monia176

http://gloriapolo.neuevangelisierung.org/testimonio/Polnisch01.pdf Miłej lektury życzę tym, którzy negują bądź wątpią w świadectwo tej Pani. Bóg istnieje, i cierpi wiedząc co o Nim myślicie. Tym którzy przeczytają i nie uwierzą współczuje i będę się za was modlić bo jak powiedział Pan „Nie ma bowiem nikogo, który byłby bardziej głuchy, jak ten, który nie chce słuchać”Mówiąc też o tym że każdy kto nie uwierzy po zapoznaniu się ze świadectwem Pani Gori surowiej będzie osądzony po śmierci. Wiara, spowiedź i modlitwa daje nam wewnętrzny spokój. Pamiętajcie ze macie tylko jedno życie a drugiej szansy nie ma nie każdy doznaje takiej łaski jak pani Gloria, która zaznała tej łaski właśnie dzięki modlitwie ludzi wierzących kompletnie jej nie znanych którzy przeczytawszy o jej wypadku zaczęli bez interesownie modlić się o jej uzdrowienie. I Bóg ich usłuchał. Argumentujecie swoją nie wiarę wojnami, chorobami i głodem to wszystko to nie jest wina Boga!! Tylko szatana. Pytacie czemu Bóg nie może zaprzestać temu wszystkiemu skoro tak bardzo nas kocha, a przypominacie sobie grzech Adama i Ewy? Tak to my ludzie doprowadziliśmy do tego wszystkiego głód, choroby podziały na biednych i bogatych.Zapamiętajcie raz na zawsze że tak jak i Bóg istnieje i szatan.NAJWIęKSZYM SUKCESEM DIABłA JEST TO żE LUDZIE W NIEGO NIE WIERZą!! tak diabeł istnieje i działa, to on jest sprawcą całego zła. A Bóg dając nam wolną wole nie może nic zdziałać gdy zamiast jego dobroci wybieramy szatana kuszącego nas doczesnymi przyjemnościami.Tym którzy w diabła nie wierzą polecam nagrania autentycznych egzorcyzmów Analise Michael.W tych nagraniach znajduje się również dowód na to jak bardzo diabeł boi się tam Chrystusa przez co sam potwierdza jego istnienie i to jak się go boi. Jeśli chodzi o przesłośc kościoła, powiem ze różni ludzie kierowali kościołem przez lata czasem ulegali podszeptom szatana i nie zawsze kierowali sie słowem Bożym. Ale to tylko świadczy o tym jak bardzo mu ludzie jesteśmy podatni na szatana Proszę was nie wypowiadajcie się nie czytając do końca świadectwa pani Polo.

A skad Ty skarbie wiesz, jak kto bedzie sadzony, co Bog mysli o niewierzacych i tak dalej, i tak dalej? Zaden to dla mnie argument na istnienie Boga, ze ktos w niego wierzy. Slyszalam o tej Glorii, nie bede czytac calego, w zaden sposob mnie to nie przekonuje. 🖐️

Gość
a wiesz, że na końcu tego świadectwa jest napisane, ze ci, do których ono dotrze, bedą sądzeni surowiej? strzeż się i w ogóle czytajac te wszystkie przykazania to na dobrą sorawę każdy łamie każde z nich... i nikt nie jest dobry. czyli wszyscy powinniśmy spłonac w piekle, bo z większości tych grzechów nie zdajemy sobie zsprawy i się z nich nie spowiadamy. nie przeczę, że ta pani miała objawienie, nie przeczę, że jej przypadek to cud medycyny (przeżyła piorun i regenerację tkanek), ale to jest napisane tak, jakby ona straszyła...

Bazienka, kosciol, jak i wierzacy czesto, glownie strasza. Mozliwe, ze na tym wrecz opiera sie jego istnienie. Autorko, cuda medycyny takim sa dowodem na istnienie Boga, jak tragednie - przeciw niemu. Zadnym. To, ze pani Polo wierzy, ze to Bog [wspanialy Bog, 'zla' kobiete ocalil i cudem uzdrowil, a mlodego, calkowicie oddanego mu czlowieka spalil na miejscu :o] - nie swiadczy o tym, ze Bog istnieje, tak jak i moja niewiara nie jest zadnym dowodem na jego nieistnienie.

Gość naucz się Monia pisać
polskie litery i nie zawracaj dupska spokojnym ludziom

Gość kur
czy to jest cała książka czy tylko jakieś skróty?? bo jej poszukiwałam i znaleźć nie mogłam dzięki za link

Gość
kur- popytaj w zakonie albo w kosciele ksiedza, to ogolnie jest ksiazka "niesprzedawalna" znaczy nie znajdziesz jej w sklepie, mozesz tylko dostac, jak moja przyjaciolka- od siostry zakonnej np.

Nie patrzyłam na link, nie czytałam, chciałam tylko powiedziec,ż ewierzę w Boga. On naprawdę pomagał mi zawsze.ilekroc go potrzrebowałam. Amen.

Gość a ja wierzę w Boga ale
nie wierzę w kościół.... co w takim wypadku?

Gość fbvlwjbgv
ja też nie wierzę w żaden kościół :) świadectwo pani polo widziałam, czytałam jeśli masz w sobie boga, to masz w sobie i kościoł, jeśli wiesz co mam na myśli

Gość fbvlwjbgv
franiu warszawianko, jeśli kogoś prosisz o modlitwę za siebie, to znaczy że wierzysz :) tylko że te ciemne moce walczą z Tobą teraz, ale to minie zobaczysz, bądź silna! ja też się za Ciebie pomodlę i za te verde, bo ona .... z nią jest gorzej!!!

Gość Monia176
Słownika przeglądać nie będę, bo i po co. Tekst pisałam na pręt ce i wyszło kilka błędów ot co, wielkie mi rzeczy. Powinniście się skupić na treści nie na ortografii. Pomodlę się za was i za ciebie Franko z Warszawy też ;) Pewności nie mam ale tak jest ze wszystkim w co wierzymy, nigdy nie można być czegoś w 100% pewnym. Jesteście jak św. Tomasz nie uwierzycie póki nie zobaczycie czegoś na własne oczy, a wtedy będzie już za późno. Skoro już mowa o siostrzeńcu taj pani, to jak mogliście przeczytać zmarł natychmiast, Bóg oszczędził mu bólu a skoro jest w niebie to jest mu o wiele, wiele lepiej niż na ziemi, to jak nagroda. te verde twoja postawa jest typowa. Najlepiej nie zawracać sobie głowy tym wszystkim, bo i po co? Jeszcze będę musiał\musiała coś ze sobą zrobić, zmienić. Przeczytaj tekst, nie zajmie ci to dużo czasu a być może zmieni się coś w twoim życiu,myśleniu.Ja ci zaręczam że warto.Kościół nie straszy, on nas ostrzega.Wierzę że się zmienisz i uwierzysz. bazieńko tak, to jest tak napisane po to by dotarło do nas jak najlepiej, pani gloria chce ukazać nam konsekwencje naszego postępowania i one nie są miłe. Straszy nas ponieważ, chce uchronić nas od najgorszego. Jak możecie nie wierzyć w kościół skoro to tam przyjmujemy eucharystie, ciało i krew Chrystusa , to jest dom Boga na ziemi. A księża są pośrednikami, a co ze spowiedzią?

Gość Monia176
tekst ściągnęłam ze strony internetowej, koleżanka mi opowiedziała tę historie i zaczęłam przeszukiwać internet i natrafiłam na stronę internetową. O książce nic nie wiem , ale się dowiem i kupię. http://www.gloriapolo.net/

Gość kkkkkk21
ja to kiedys czytalam i nie powiem wystraszylam sie serio, tez mi sie wydawalo, ze Bog to dobry dziadek, ktory przepuszcza kazdego do nieba, a do piekla ida zwyrodnialcy mordercy itd, ale jesli to co jest napisane w tej ksiazce, to prawda to obawiam sie o swoje zycie po smierci :P

Gość bttrw
nie macie osobowej koncepcji Boga i dlatego Go nie znacie

Gość bttrw
a najwiekszym ,,DIABLEM,, jest nasz umysl i nieokiełznane zmysly

Gość Monia176
kkkkkk21 Wystarczy że pójdziesz do spowiedzi, i będziesz żałować za grzechy. zmień się,i nie będziesz musiała się obawiać. bttwr idź do spowiedzi, a dlaczego myślisz że to umysł jest największym diabłem?, kierując sie tylko naszymi zmysłami i przyziemnymi pragnieniami jesteśmy jak zwierzęta kieruje nami tylko instynkt i chęć zaspokajania własnych potrzeb.

Gość bttrw
poniewaz umysl ego ktorego czlowiek nie potrafi kontrolowac popycha nas do czynow ktorych nie chcemy, dziala czasem troche wbrew nam ,,kierując sie tylko naszymi zmysłami i przyziemnymi pragnieniami jesteśmy jak zwierzęta kieruje nami tylko instynkt i chęć zaspokajania własnych potrzeb.,,ZGADZA SIE!!!

Gość bttrw
nie biore uzywki rowniez prowadza do braku kontroli nad umyslem i zmyslami :-)

Gość Monia176
Tyle że tym ego kierują podszepty szatana. Ja nie ćpam.

Gość Monia176
bttrw a przeczytałeś\ przeczytałaś tekst pani Gori? Przeczytaj o tyle cię proszę

Gość bttrw
wybacz Moniko ale takie ,,swiadectwa ,, mnie nie przekonuja wole przeczytac slowa dane od Boga i kierowc sie nimi na tyle na ile potrafie tylko tyle

Gość Monia176
Rozumiem, masz takie prawo.Szanuje to, ale przeczytać by ci nie zaszkodziło. Jeśli będziesz miał kiedyś trochę wolnego czasu to polecam, nikt ci nie każe od razu w to wierzyć ale może a nóż jakaś iskierka się w tobie zatli. A chce cię zapewnić że świadectwo to jest w pełni uznawane przez kościół katolicki.To chyba o czymś świadczy.

Gość bttrw
dla mnie to o niczym nie swiadczy bo kosciol katolicki nie jest dla mnie autorytetem ale szanuje to ze dla Ciebie jest

Gość Monia176
w takim razie jakie masz autorytety?

Gość bttrw
autorytetem jest dla mnie BOG,jego slowa autorytetem sa dla mne ludzie szczerze wierzacy i sluzacy Bogu czesto poswiecajacy zycie sluzeniu dla Niego autorytetem sa dla mnie mistrzowie duchowi z autoryzowanej sukcesji uczniow pochodzacej prosto od Boga...