Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wytrwała

14.04.09 START !!! kto ze mna ? zapraszam

Polecane posty

Ja jestem, jestem :) Od rana biegam, zalatwiam.. za chwilkę wybieram się na solarium.. kupilam tyle fajnych ciuszków... Jak zmiana, to porzadna, a co! :) LAski ten hula hop serio pomaga... Dawno nie czulam sie tak dobrze ;]

ehhhh ja wrocilam z uczelni i zaraz praca do mnie przyjdzie :/ i tak do 20 zjadłam dzis sałatke z bufetu na uczelni i 2 kromki lekkiego pieczywka z pomidorkiem i ogorkiem. nie mam dzis nastrojuz na odchudzanie :/

witam :) ja tez zalatana jestem.. tez sie trzymam :) zjadlam na sniadanie kanapke ciemnego chleba z szynka potem do 16 dwa jabkla.. i teraz obiad.. kotleta mielonego na parze i 2 kromki suchego chleba:) a zaraz ide to spalic - rolki :) a wieczorem pojde pobiegac.. :) laski jutro mija tydzien naszej diety :) trzeba bedzie uaktualnic tabelke :) a tak wogole to co studiujecie ?

Ja wychowanie fizyczne:) Moj bilans na dzisiaj to rano to sniadanie to napisalam, pozniej jedna kromka i batonik corny linea(ma tylko 90kcal) i obiad ryz z warzywami i kurczakiem a teraz skonczylam jesc tosty bo bylam juz bardzo bardzo glodna. I na dzisiaj to koniec:)

ja studiuje dzieciologie ;) tzn pedagogike wieku dziecięcego własnie pochłonełam banana.. udało mi się dzis skonczyc wczesniej ... jupi!

dziewczyny.... tak mnie dzisiaj ssie!! mam taka ochote na cos! mam pieniki "katarzynki" - caaaałe pudło, mam czekolade taka wielka... no nie moge dzis tak mnie do czegos ciagnie!! powstrzymajcie mnie!! ;((( dzis jestem nieszczesliwa

no ja zaliczam kolejny dzien do udanych :) pojezdzilam godzine na rolkach.. :) mala czarna tez wybieram sie na te studia :) a tak wogole to zjakich miast jestescie?

Ja Słupsk. Dzisiaj kilka minut na rowerze i 3 godziny w ogródku :) Czuję się jakbym przerzuciła kilka ton węgla. Przynajmniej spaliłam wczorajszą pizze . Dzisiejsze menu 1) Czerwona herbatka , jajko na miękko i 2 kromeczki z masłem 2)4 małe kromeczki z masłem i serkiem 3)Paróweczka drobiowa i 2 kromeczki z masłem Brak mi sił już na te diety :( Chyba przechodzimy kryzys , co ?

no juz tyle wytrwałysmy wiec teraz kryzysy beda przychodziły.. ale damy rade razem :) ja sie klade bo głod mnie bierze :P dobranoc :*

Ja Siemianowice Śląskie 🖐️ Od rana biegam i zalatwiam. Wyobrazcie sobie - zanioslam pit-y do ksiegowej i w urzedzie skarbowym ... okazalo sie, ze zle je wypelnila! No i od nowa... a czasu juz malo. Jestem wsciekla. Pojde jej taka awanture zrobic, ze aaajjj! Zabieram się za obiadek.. dzis sobe robie gotowane piersi z kurczaczka :)

witam :* ja tez jeszcze nie zanioslam ich ;/ tez zalatana jestem.. ale dobrze bo nie mam czasu myslec o jedzeniu :) zaraz na obiad mieso jakies na parze z surowka a do tej pory zjadlam w szkole: kanapke ciemnego chleba z szynka i teraz jablko jem.. :) a wieczorkiem na rolki albo bieganie :) jak myslicie co lepszE? ehh zapomnialam sie dzisiaj rano zwazyc.. ;/ jutro to zrobie :) uzupełnijcie tabelke :)

hej piękne! ja dzis mialam cięzki dzień... a jeszcze się ni skonczył. ja nie mam wagi jak wiecie, ale czuje porawe, moja ukochana kurteczka ostatnio sprawiła mi psikusy i się opinała, a dzis nawet nie czułam ze ja zapiełam, nawet gdy siedzialam ;)))) no i pierscionki mi spadaja... to akurat srednio pozytywne jest, bo ja zgubie \"TEN\" to mnie Żarłacz z domu wyrzuci ;) ja jestem z saaaaaamego centrum Polski ;)

mała czarna to gratuluje :) u mnie tez chyba jest dobrze.. chociaz jeszcze sie nie wazylam :P ja juz po kolacji.. :) zaraz ide na rolki a pozniej moze jeszcze tylko jakies jabklo zjem :)

co tu tak cicho ? laski mam nadzieje ze sie nie ppoddalyscie.. fakt ja sie troche zalamalam bo wchodze dzisiaj na wage bo tygodniu diety..(naprawde dobrze mi szlo) i dalej 72;/// i skad tu brac motywacje do dalszej walki ? :(( a teraz ide na miasto pozalatwiac cos.. pewnie wroce pozno i nie bede miala czasu jesc ;) jeszcze nic nie zjadlam dzis :)

ja się nie waże wiec się nie stresuje ;)) dzis kolejny ciezki dzien przede mna! bede pozno weczorem dopiero, wezme sobie jabłka do torby i bedzie ok ;)

Wytrwała--> nie załamuj sie, czasai zamiast schodzic w kg najpierw schodzi objetosciowo, pamietaj, ze mięsnie waża wiecej niz tłuszcz! bedzie dobrze!!

Nick............................ wzrost..... waga obecna ....cel .........wiek Wytrwała .....................169 ............72 ...............62........... 18 Madeline18.....................170............72........ .......60......... ...18 mała czarna................. 152 cm........58kg.... ........48kg.......... 23 Anielica.........................165...........65....... .........55.... .........23 I wanna be perfect..... .....170............57................50.............20 Aga D. ..........................167............81................6 5.............23 Kachna_Grubachna.........162...........53............... .45.............25 lindadada.....................172.........60............ ......50...............18 ZmotywujcieMnieProszę.........167cm.......67kg.........62kg..........30 mikolina.................... 166........ 53................... 49.................18 dołączam ;) i witam :D

witamy ;) ehh dziewczyny gdzie sie podziewacie?:P co tu tak cihcho ? ja dopiero do domu wrocilam... przez co malo jem.. ;)) przygotowania maturalne mnie tak pochlaniaja.. czuje ze nadchodzi lekki stresik przez co tez nie bede mogla duzo jesc :P jedyny plus matury :DD a zaraz chyba pojde na rowerek :)

czesc dziewczeta dopiero wrocilam, przez cały dzien zjadłam....jabłko... niby dobrze dla tłuszczyku ale zle dla zdrowia! ehhhh co mnie dzisiaj nerwy zjadały to szok, ale wszyztsko dobrze sie skonczyło...tzn ta runda, za tydzien nastepna...zobaczymy czy przezyje! matura nie ma co sie stresowac...powiem Wam, że prz sesji to pikus ;)) tylko robia wokol niej takie niewadomo co dacie rade!!

I ja witam :) Calutki dzień byłam dziś na dworze.. więc trochę kalori spaliłam. Mam zamiar od przyszłego tygodnia chodzić na siłownię. Znacie jakieś ćwiczenia, żeby schudnąć ale na rękach? Kurde, bo ja teraz dziwnie wyglądam... biust mi poszedł w dół, talia też.. a te ręce.. mam chyba więcej cm w bocepsie niż mój mąż :D No nie wiem.. pompki? Nie dam rady... zrobię 3 i padam na twarz :o

Anielico--> połóż sobie pod plecy kwadratowa poduszke, jesli masz, jest nie to zwiniety koc, ale tak zeby pupa byla na ziemi a poduszka byla od ledzwi w gore wez hantelki jesli masz, jesli nie to jednakowe butelki z woda i najpierw rob motylka... tzn rozkladaj rece jakbys krzyzem lezała ale nie dotykaj nimi podłogi a nastepnie składaj je, wyprostowane w lokcuach nad twarza...tam wysoko - tak 10 razy, pozniej odwroc nadgarski (ramiona sa wciaz wyprostowane, czyli hantelki w gorze)tak zeby wierzch dłoń był w strone Twojej twarzy, czyli zacisniete palce w strone ugietych kolan i uginaj rece ale tak zeby łokcie nie dotykały poduszko-koca, ten wykret nadgarstkow o ktorym mowilam, rob wtedy gdy rece beda w gorze,, gdy je skladasz w doł to normlanie... łapiesz? i tez 10 razy a nastepnie złącz wyprostowane w łokciach rece, jesli masz hantelki mozesz zaplesc palce obu rak, z butelkami si enie da, i takie wyprostowane w gorze skladaj az za głowe, tak zeby nie dotknac podłogi za głowa i wracaj do pozycji rak w gorze czyli nad twarza, rowniez 10 razy po kazdej seri zrob kilka cw rozciagajacych barki i powtorz serie 3 razy ;))

Anielico -->nie ma sprawy - 20 zł :p ehhh atak swoja droga wcale nie jstem głodna, wrecz jestem pełna...wypilam kawke z mlekiem i jakos tak mi wystarcza, wczoraj zjadłam spagetki... :( ale mało baaardzo mało ;( mam nadzieje, ze nie przytyje od tego.. no i dzis tem mam bo mi zostało, ale tez zjem tyle co kot napłakał, za to jest słuchajcie dobry sposob jak sie najesc sladowymi ilisciami posiłu, wystarczy przed nim na około 10 min wypic szklanke wody, gwarantuje zenajecie sie maaalutka porcja! pamietajmy ze sygnał od żołądka do mozgu o najedzenie idzie ok 15 min!!

mała czarna gratuluje :) ja dzisiaj zjadlam niezdrowy obiad.. ale nie przejmuje sie bo od wczoraj od 18 do dzis do 17 nic nie zjadlam ;d gume tylko.. pozniej ten obiad i mysle ze mi starczy.. pozatym caly dzien w ruchu ;)

przepraszam ze nie pisalam ale zalamalam sie:( mimo diety nawet 1kg nie schudlam przez 1,5tygodnia:( Juz nie wiem co mam robic, nie jem za duzo i nie jem wysokokalorycznych rzeczy a ruchu mam naprawde duzo