Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wytrwała

14.04.09 START !!! kto ze mna ? zapraszam

Polecane posty

mi tez nie spadalo.. i tez mnie to wcale nie zmotywowalo ;/ ale dzisiaj mialam wazenie w szkole..a tam 70 na wadze :D takze prawdopodobnie 2 kg schudlam :P ale dzisiaj na obiad zjadlam pierogii ;///

U mnie waga narzie też w miejscu stoi, ale to co? Najważniejsze, że lepiej się czuję, tłuszczu pewnie ubywa.. Spokojnie dziewczynki - będzie dobrze. Proszę się nie poddawać!!! Ja dziś zaliczyłam pierwszy raz w życiu siłownię... przyznam szczerze, że padam na twarz.. ale było ekstra. Idę jeszcze zobaczć jak jest na fitness (lationo) i potem się zdecyduję gdzie chcę chodzić :)

pewnie ze mozna :) nie wiem gdzie sie reszta podziala.. jakos cicho tutaj .. moze powiesz nam cos o sobie, jaka diete stosujesz:) no i dopisz sie do tabelki :)

Oglądałam swoje zdjęcia z plaży (wakacje 2006-2007) . Zero tłuszczu. Same mieśnie na brzuchu i na udach. Nic mi się nie chce:( jem wszystko ale więcej ćwiczę. Nerwy mam bo nic nie widać. Tylko skóra jakby jędrniejsza. Waga stoi w miejscu. Mam ochotę się przegłodzić porządnie żeby mój organizm zjadł ten tłuszcz co odłożył .

Gość Plastulinka
Czy ja tez mogę sie dołączyć???? bo od jutra zaczynam dietkę 1000 kalorii i szukam wsparcia:) mam nadzieje ze sie uda:) październik 2008- 64 kg/ 168 kwiecień 2009- 74kg/168 CEL- 58 kg do września

No dziewczyny gdzie sie podzialyscie? Ja mialam chwile zwatpienia ale tak pomyslalam ze jak teraz sie poddam to juz nigdy nie wrocie do swojej dawnej wagi! Moj cel to zlikwidowac moje boczki i odtluszczyc uda! Witam nowe dziewczyny:* Walczymy kochana o swoje wymarzone figury!!!!!!!!!!!!!!

czesc dziewczyny nowe i stare ;) nie poddajemy sie, ja wprawdzie ewczoraj troche zbładziłam... ale dzis wracam na własciwe tory. ehhh... bedzie dobrze!

ja jestem jestem :) dopiero wstalam :) juz po sniadanku.. zjadlam naprawde malutko i nie jestem nawet glodna :) znowu chyba powrocily checi :) po wczorajszym wazeniu.. w sumie to sie nie poddalam ostatnio i we wtorek juz bedzie 2 tyg i 2 kg mniej :) jade na zakupy zaraz :)

u mnie szykuje sie dzisiaj impreza bo Tata ma urodziny wiec jedzenia bedzie strasznie duzo:/ ale wierze w siebie i zajem sie na smierc:P zjem tylko tyle by troszke poczuc sie najedzona

U mnie też szykuje się imprezka.. ajj.. tylko nie dać się skusić na te przysmaki ;] Poki co zajadam sie jogurtem... a na obiad dzis troszke zapiekanki, bo chyba oszaleje jak jej nie zjem :) Mam masakryczne zakwasy.. jednak cwiczenia w silowni nie maja porownania do tych w domu, chociaz niby tak sie czlowiek stara.. No wlasnie.. a gdzie reszta dziewczyn? Tyle nas bylo na poczatku? :)

ehhh... ja mam dzis obiad u tesciow, a problem jest w tym, ze Oni nie słuchaja \" nie dziekuje, najadłam sie, było pyszne\" tylko lada na talerz...a jak nie zjem to wiecie, obraza kuchni tesciowej :/ no ale moze dam rade, bede wolno jadła ;) tesć na szczescie nie wpycha ziemniakow i chleba bo twierdzo ze sie od nich tyje ;)) i wiecie cooo.... Żarłacz namowil mnie zebym zrobila na ten obiad toriamisu :(.... narazie sprzatam nasze gniazdko ;))

witam :* ja troche zgrzeszylam wczoraj na ognisku.. wypilam jedno piwko zjadlam kielbaske i kawalek ciatsa :( ale nie poddaje sie :) czasem mozna... co tu tak cicho?

co tu tak cicho ?? ja sie jakos trzymam ;) mam mniej czasem na cwiczenia co prawda.. ale mam sporo nauki i nie mam czasu myslec o jedzeniu :P matura tuz tuz:D

hej dziewczyny troche Was zaniedbałam, swoja diete zreszta też :/ ale wracam! dzis ciagne na jabłkach a pozniej zrobie kurczaka z warzywami! noo..albo zupe ugotuje! ooo zadwno zup nie robilam! no i już wiem, co bede jadła ;) a jak tam u Was?