Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piniuś26

STARANIA OD CZERWCA 2009 KTO?

Polecane posty

Gość Piniuś26

Witam kto zaczyna sie starac w czerwcu zapraszam do dyskusji!!

Gość tictak tic
My zaczynamy w czerwcu mam ksiązke Wójcika o planowaniu płci i mam nadzieje ,że nam sie uda!!

tictak tic to może troszkę podzielisz się z nami jak zaplanować płeć? Ja jak większość osób bedę się cieszyła z płci jaka będzie, jednakże jeśli mogłabym wybrać - wolałabym chłopaka.

Gość ja tez w
w wakacje zaczynam

Gość Tictak tic
Witam cieszę sie ,że jest ktoś jeszcze!! co do planowania to ja też polanuje na chłopca i mam nadzieje ,że te opserwacje nie pójdą na marne!! Wiadomo byle drowe ,ale warto spróbować !!!

Gość Tictak tic
To co chcecie wiedziec mogę troszke doradzić??!!

Gość milkaa21
heej dziewczyny :) my z mężem od maja lub od czerwca.Własnie też marzę o pierwszej córce.Słyszałam że ma na to duży wpływ przytulanko ok.2-3 dni przed owulką,ale jak macie inne sprawdzone rady to poproszę ;);) Klub starających się: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3481952&start=1020

Tictak tik fajnie ze też chlopiec - jesteśmy dwie. Czyli jak to ma być? Często, co 2 dni, w owulacje i co jeszcze?

a czemu akurat od czerwca? Ja 3 tyg temu odstawiłam tabletki i robię przerwę. Poza tym chcę się przebadać, pojechać na urlop, odpocząć i zacząć wtedy. To już w sumie miesiąc i troszke do rozpoczęcia starań. Nie mogę się doczekać :-)

Gość Tictak tic
Nie co dwa dni Wójcik pisze ,że na chłopca to najlepiej poczekać cały tydzien i w momęcie owulacji lub w czasie lub zaraz poniej!! A dlaczego w czerwcu bo biore wiesiołka, pije herbatke i przygotowuje sie i całe ciałko do tego by plemniczki męskie chciły tam być , czyli stram sie o zasadowe ph pochwy. I co najwazniejsze chce urodzic w miare ciepłym miesiocu zima nie chcemy . A wy dlaczego chłopca??

Gość Tictak tic
Milkaa21 co do dziewczynki to poleca by wspózyć 2 dni po @@ i tak codziennie bo wtedy osłabia sie plemniki męskie . Pij duzo mleka i jedz czekolade to ponoć pomaga. moja siotra kochała sie zaraz po @@ przez 4 dni 2 dni przed owula przestali i maja córke!!

Czemu chłopca? Nie wiem. Jakoś mam takie marzenie. Mąż marzy o synu, dziadkowie o wnuku itp. Ale będę kochała tak samo każdą płeć. Co do tej owulacji to wiem że najlepiej w nią, ale trudno ją określić przy nieregularnych cyklach. A jaką herbatkę pijesz?

Gratuluje Jagoda369. Fajnie, mam nadzieje, że za niecały roczek ja też tak będę mogła napisać :-) Pozdrawiam Cię cieplutko.

Gość Piniuś 26
Witam ,ale fajnie ,ze ktos tu zagląda ja tez chciałabym chłopca !!! kobietki które macie mieć synka napiszcie czy to prawda z ta owulaka ? piszcie ,piszcie może uda nam sie jakoś pomuc!!!

Hej Piniuś 26 :-) Pozdrawiam w piękne niedzielne popołudnie. Ja to w sumie niewiele wiem ale i starałam sie za dużo nie czytac przed zajściem aby się za bardzo nie nakręcać bo słyszałam że to najgorzej przeszkadza. Ale tak powiem szczerze że trudno o tym nie myslec i nie czytać i nie nakręcac się. Będzie dobrze bo musi byc :-)

Gość nakrecanie
nakrecanie sie jest najgorsze. Wiekszosc z nas zachodzi jak sobie odpusci dopiero i sie wyluzuje.

Gość Piniuś26
Witam Maducha!!! ja też strama sie nie czytać ,ale wiedomo ciekawość i chęć spróbowania no bo nie zaszkodzi spróbować !!! Ja też tak jak ty Tictac!! pije herbate jest to zielona !! a ty jakoą pijesz?? i też biore wiesiołka i spróbuje 5 dni przed owulka pic syrop guajazyl tak jak [przeczytałam gdzieś na forum co myślicie o tym dziewczyny!! Pozdrawiam!!!

Gość Tictak tic
A no witam !! tak pije zieloną herbate!! ponoć pomaga na płodność ,ale zobaczymy ile w tym prawdy!! Maducha masz racje ,że odpoczynek i luz to najlepsze na starania o dzidzie mi też tak gin mówił ,że mam wziąś na luz bo inaczej ciężko będzie czasmi ciężko tak nie mysleć ,ale posaram sie . A i ja też kupuje testty owulacyjne by mieć pewność ,że ta owulka już niedługo!! A wy też tak myslicie??

Zielona herbatka hmmm, nie slyszlam ale kupie sobie :-) Testow narazie nie kupuje,moze potem jak trzeba bedzie :-) Ja jak narazie jestem przed pierwsza @ po dlugim czasie brania tabletek. Jak przyjdzie @ wtedy sie uspokoje ze z moim organizmem OK i zaczne sie obserwowac. Za okolo tydzien powinien sie pojawic. Zobaczymy.

Witajcie!!! My z mezem spodzilismy corcie ❤️ wspolzyjac tylko co 4 dni, wczesniej mierzylam temp , obserwowalam sluz ale przez 2m-ce nic z tego nie wychodzilo i w trzecim zrobilismy tak jak napisalam wyzej. Ale tak samo cieszylabym sie z synka jak i corci, modle sie tylko zeby byla zdrowa tylko na tym mi zalezy. Nie przykladajcie az takiej wagi do plci dziecka bo los moze Wam sprawic niemila niespodzianke w postaci chorego dzieciatka. Pozdrawiam goraco

Jagoda369 nie rozumie czemu prorokujesz nam tu chore dzieci??? Nie przykladam az takiej wagi ale kazdy ma swoje jakies tam preferencje. Wiadomo ze kazdy rodzic bardzo mocno kochca swoje dziecko niezaleznie od plci. Zreszta mam nadzieje ze nie bedzie to jedyne moje dziecko.

Gość Piniś26
Witam zgadzam sie z Maduchą!! no Jagótko mi naprawde zależy na zdrowym dziecku tylko tak kusi spróbować chodzi mi o nie jakieś eksperymenty tylko o opserwacje swojego ciała. A testy to przecież nic strasznego tak samo jak herbata , wydaje mi sie ,że po mnie to spływa co bedzie ,ale to taka ciekawość a może spróbujemy.... i tyle . Jak urodze córke to też będe najszczęśliwszą mamą na świecie !!!!

Gość Tictak tic
Widze ,że mało kto tu zagląda dziewczyny piszcie !!! co tam jak idzie opserwacja !1

Jak widac malo czerwcowek w tym roku - w sumie do czerwca jeszcze ponad miesiac wiec moze ktos dolaczy :-) Zapraszamy. U mnie bez zmian jak narazie, zadnych nowosci. Przeczytalam tylko ze jesli je sie slone potrawy, miesa itp to wieksze prawdopodobienstwo synka. A jak lubi sie czekolade, mleko i slodkosci - to dziewczynka. Ja nie przezyje dnia bez slodkosci ....hmmm.... :-)

Gość Tictak tic
A ja też nie bardzo bez słotkości mogę sie obyc ,ale postanowiłam ,że będe starała sie ograniczyc słotkie ,ale od czasu do czasu słotkie nie zaszkodzi .Przecież nie bedziemy sie tym mocno objadać ja mysle ,że jak bym jadła dużo i do tego piła duzo mleka to nie bardzo by była to dieta chłopca. Mysle ,że wszystko z umiarem!!! A no własnie mało coś tych czerwcowych ja też mam nadzieje ,że ktoś dołączy!!!

Gość Olobolo
My będziemy sie strac i też chcemy chłopca ciekawe to co piszecie ,a ja też mam zamiar pić ta herbate gdziś czytałam ,że pomaga na płodnośc.Ale ciekawe czy na pewnooo