Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

************ niestety - ja również całe lato spędzę w domu :( :( :( ..więc..będziemy we dwie zgryźliwe babeczki ,narzekać na samotność,przemijające lata i..wściekać się na niesprawiedliwy los ****** a teraz zapewne szykujesz się pomalutku do wypoczynku - rano pobudka do pracy ;) ************ ja też chyba położę się już do łóżeczka ******** całuskam na dobranoc 👄 👄 👄 .....dobrej nocki..i..spokojnej środy******* do juterka 🌻 🌻 🌻

niestety trzeba sie w koncu polozyc do lozeczka...dobranoc Malgosiu...do jutra 😘

** witaj Agnieszko ****** Ty zapewne jeszcze jesteś w pracy - bo z Ciebie nie lada pracuś ;) - tyle godzin codziennie !!!!!!!! :o ****** dzisiaj i ja miałam trochę zabiegany dzionek :p******* kończy mi się świadczenie rehabilitacyjne ( a na komisję w ZUS - niestety trzeba poczekać ) muszę więc zarejestrować się w Urzędzie Pracy - byłam wypytać się jakie papierzydła trzeba złożyć i do kiedy - ufffff!!!! ..te nasze krajowe głupie przepisy :p :p :p ************ dopiero teraz szykuję sobie obiadek - jestem głodna jak wilk !!!!! ************ miłego południa życzę ........na razie!! 👄

czesc Malgosiu :) w koncu dotarlam do domciu ;) Widze ze sobie troszke dzis pobiegalas ;)...ach te wszystkie zalatwienia...trzeba sie czasem niezle nachodzic i nadenerwowac zeby cos pozalatwiac...ja strasznie nie lubie chodzic i cokolwiek zalatwiac...no ale jak mus to mus...czy u Ciebie tez sa w Urzedzie Pracy takie wielkie kolejki ??? jak czasem u siebie rano przejezdzam obok to ludzi jest pelno, i pewnie musza odstac swoje :O ...tez ide sobie cos przekasic bo tez jestem glodna... a jak tam Twoja nozka ?? mam nadzieje ze lepiej ... poooooooooooooooozdrawiam 🌼

Gość jabusko pozdrawiam
z BB🖐️:D Ps. nie tylko Ty sie wiecznie tu nudzisz:P

***** widzę Agnieszko,że miałaś pozdrowionka z - jak przypuszczam Twojego miasta ;)****** jeżeli chodzi o nóżkę ,to z zewnątrz już zagojona (choć zostały jeszcze siniaki :p)..ponoć wewnętrzne warstwy ciała goją się parę miesięcy - zobaczymy :o ************** w Lublinie ,tak jak i w innych miastach w Urzędach Pracy kolejki są i to spore :p ...jednak dobrze ,że nie muszę tego doświadczać na własnej skórze - mam tam bardzo dobrą znajomą w Rejestracji - tak że wchodzę prosto z korytarza :D :D :D :D - trochę to nieładnie względem innych czekających osób - ale..nie mam zdrowia ze swoimi schorzeniami wysiadywać godzinami pod drzwiami :( ************* a tak prawdę mówiąc to w \"bezrobotniaku\" podpisuję zgodę na ewentualną pracę - zupełny absurd w mojej sytuacji zdrowotnej,kiedy czekam na operację !!! :o ..ale u nas w kraju jest tyle niedorzecznych przepisów !! ************* pozdrawiam Cię cieplusieńko...miłego wieczoru...buźka 👄

oj jak fajnie ze masz tam znajoma...nie bedziesz musiala stac w ogonku ;)...dzis sa 2 odcinki barw....jak fajnie ;) ....:D a tak na marginesie ciekawe co sie stalo z camember ??? ;) jestem ciekawa co u niej....pewnie dalej sie uczy i nie ma czasu na cafeeee :(

Malgosiu zbieram sie juz do spania...jutro musze wczesniej wstac... dobrej nocki i kolorowych snow zycze 😴 buuuuuziaczki 😘 do jutra 🖐️ ;)

*** witaj Agnieszko ************ wczoraj po \"Barwach Szczęścia \" tak mnie zmorzył sen,że..położyłam się na chwilkę a..obudziłam się - bagatela - dopiero o 01.30 w nocy ..szybkie mycie i..dalej do łóżeczka *********** a dzisiaj - mam tak fatalny dzień ,przysparzający tyle kłopotów,że żyć mi się już nie chce :( :( :( :( ********* pozdrawiam ****

czesc Malgorzatko....co sie stanelo ??? zaczynam sie martwic :( :( :(....ja dzis po pracy zasnelam jak niemowlaczek po kapieli, przed chwilka sie przebudzilam...w nocy nie moglam spac i a jak juz zasnelam to budzik dzwonil zeby wstac...wiec dzis jakas jestem do tylu... przesylam pozdrowienia i buuuuuziaczki 😘 ....i czekam z niecierpliwoscia az cos napiszesz !!!

********** och! na temat moich niepowodzeń można by napisać parę poematów !!!!.a to które przybiło mnie dzisiaj dokumentnie - to powracający dość poważny problem z moim byłym pracodawcą (młodzian 34 letni) !!..pomimo iż nie pracuję już u niego od 31.07.2008 - nie daje o sobie zapomnieć!!(a tak bardzo chciałam wymazać ten okres zatrudnienia pełen mobbingu z pamięci!!)..to wyjątkowo okrutny typ człowieka - zniszczył by każdego za wszelką cenę!! ..ale..niestety tu na forum nie mogę przedstawić Ci swojego problemu :( ************** pozdrawiam Cię Agnieszko ciepło..i..dziękuję,że martwisz się o mnie !!!!!!!

Malgosiu no strasznie mi przykro :O nie mam pojecia skad sie biora tacy ludzie 😡...i takim to wszystko sie udaje i zyje sie im jak w Madrycie ....swiat jest strasznie niesprawiedliwy ...mam nadzieje ze jednak los sie odwroci i nam tez zacznie sie wszystko ukladac....a teraz USZY DO GORY.... BEDZIE DOBRZE !!!!!!!!!!!

************* dziękuję,że podtrzymujesz mnie na duchu - bardzo chciałabym by Twoje życzenia się sprawdziły - jutro się częściowo wyjaśni !!! ........masz rację cwaniakom w dzisiejszej dobie wszystko się udaje , nawet jego żonka musiała robić wszystko pod jego dyktando- choć widocznie jej to pasowało !!..ale ile łez przez niego wylałam,ile nerwów straciłam,ile nieprzespanych nocy ,ile ohydnego hamskiego zachowania względem mnie,ile musiałam pracować nadgodzin bez dodatkowego wynagrodzenia. (byłam ich - bo firmę -Biuro Kredytowe-prowadził razem z żonką - jedynym pracownikiem )...co właśnie w dużej mierze doprowadziło do pogorszenia mojego stanu zdrowia !!!!..oby jutro przetrzymać :( ********** ale dość zanudzania Cię moimi problemami !!! *******- dzisiaj ostatni odcinek \"Barw Szczęścia\" ..i..co teraz będę oglądać ?? :( :( :( :( :( :( ********* wiesz - teraz jak pokończyły się serialowe maratoniki doszłam do wniosku,że...chyba nuda sprawiła moje uzależnienie od telewizji - brr!!!!! :o :o ********* musimy coś wymyśleć - jak spędzać wieczory ???????? *********a do tego jeszcze ta fatalna deszczowa aura i..nie zanosi się ,że będzie ładniej ********** dla odstresowania obejrzę jeszcze na Polsacie - Moment Prawdy !1...a Ty co będziesz porabiać ????...

Malgosiu wlasnie nie mam pojecia co my bedziemy teraz robic :( ...jedyne co pozostalo to necik, chociaz czasem i na necie nie mam czasem co robic, gram na kurniku, albo szukam cos co wpadnie mi w oko...ogladam film na tv 4 ...i moze tez ogladne moment prawdy...wiem ze ja duzo narzekam i moze za duzo sie uzalam nad soba ale czemu ....czemu tak musi byc ??? mozna oszalec w tym domu, juz mam dosc tej samotnosci :( dosc ...

pewnie Malgosia bedzie sie zbierac do lozeczka...dobrej nocki zycze...i milutkich snow 😴 ....badz dobrej mysli...na pewno sie pouklada wszystko.... Buuuuuuuuuuuuuziaczki 😘

*********** dzisiaj jeszcze chyba trochę posiedzę na necie - z nerwów nie chce mi się spać :( ************* Ty Agnieszko musisz wcześnie wstać..więc... życzę słodkich snów ...i.......spokojnego piątku ************ całuję gorąco 👄 [kwiat 🌻 .....do jutra ....papa

czesc Malgosiu :) Jakie dzis masz samopoczucie ?? Mam nadzieje ze lepsze niz wczoraj i ze cos juz wyjasnilo z Twoim pracodawca...bardzo bym chciala zeby tak bylo. U mnie standardowo ...nudy :( ... Pozdrawiam 😘

******** cześć Agnieszko ......... jestem już po tym spotkaniu - co prawda nie dotyczyło ono bezpośredniego widzenia się z byłym pracodawcą (szkoda- ale jak wspominałam nie mogę tu pisać o co dokładnie chodzi ) - trochę puszczają mnie już nerwy..ale..co przeżywałam od wczoraj to trudno opisać !!!...na dodatek w czasie drogi złapała mnie ulewa- nic nie dała parasolka :( - z czeszek wylewałam wodę a spodnie można wyżymać ********** już dosyć mam tej pogody-ciągle wieje,mało głowy nie urwie,deszcze ,ziąb - brrr!!!! ************* teraz może nareszcie coś zjem i..obejrzę \"Na dobre i na ze\" ........... a od jutra samotna NUDA !!!! ..ta samotność coraz bardziej dokucza i dołuje :( :( :( :( ************* ale dobrze ,że jesteś TY - taka wspaniała internetowa koleżanka 🌻 🌻 🌻 ********* tymczasem..miłego wieczoru...jeszcze zajrzę :D

************ i już po serialu :( :( :( ********************* kurczaczku!- co teraz robić :o nie mam pomysłu - dlaczego ta nuda w samotności jest taka dokuczliwa :( :( :( :( :p ******** a co Ty Agnieszko porabiasz ?! ;)

********* Agnieszko - nie zerkasz na nasz topik?!..zapewne masz jakieś inne ciekawsze zajęcie :o ************** mnie wykończył chyba ten stres i..zaczyna powoli dokuczać mi senność - co prawda za wcześnie na układanie się do łóżeczka..ale..spróbuję może zasnę :o ****** ale znowu obudzę się wcześnie rano i..co będę robić ?! :o - nie wiem !!***** życzę Ci dobrej ,spokojnej nocki ******* buziale na dobranoc 👄 👄 👄 👄 *********** do jutra ******* ppppppppppaaaaaa!!!!!

Malgosiu zagladam...zagladam...tylko tak jakos mi brak weny na napisanie czegos sensownego...znowu mam dolka...lapie mnie przed kazdym weekendem chyba :( :( :( Dobrej nocki....do jutra 😘

Gość małgrzata06
************ witam Agnieszko ********** cieszę się,że zaglądasz na topik :),a czy wena jest potrzebna?- nie!!..pisz w każdej wolnej chwili - wystarczy jedno słowo "jestem" .....ja też kochana mam doła jak zbliża się weekendowy czas - samotność,nuda - to tylko dwa określające nastrój :( :( :( .w Lublinie wciąż leje..więc...nawet nie będę mogła wyjść na chociażby króciutki spacer połączony z zakupami !!!! zostaje tylko chodzenie z kąta w kąt po mieszkaniu - to jest straszne!!nie ma do kogo buzi otworzyć!!..w tv - powtórki do znudzenia- co robić ??!!!! :( :( :( ******** napisz jaka pogoda u Ciebie i..może masz jakiś pomysł na dzisiaj?!....pozdrawiam serdecznie...🌻

czesc Malgosiu... u mnie tez pogoda beznadziejna, pada i zimno....oszalec juz mozna 😠....kiedy w koncu bedzie cieplutko i slonecznie ???...kurcze jakos nie fajny nam sie ten klimat zrobil, jak swieci slonce to od razu takie upaly ze nie mozna wytrzymac, a jak znowu pada deszcze to zimnica...zwariowac mozna...wczoraj nie moglam jakos spac, ogladalam tv do prawie 2 w nocy...wiec dzis musialam to odespac i spalam do 10 z groszami ;) ...posprzatalam juz troszeczke, pranie sie pierze, czekam jeszcze aby je rozwiesic i tyle roboty na dzis...moze jeszcze upieke jakas babeczke bo chce mi sie cos dobrego...no ale na razie to mam zamiary a czy dojdzie do tego wielkiego wyczynu to zobaczymy ;) musze dostac natchnienie hehe :D zorbilam sobie kawe capuccino i jak zwykle siedze z nosem w lapku...pomyslu niestety nie mam zadnego...jakos nic mi sie nie chce...chyba wlacze sobie jakis film i ogladne znowu jakiegos \"wyciskacza lez\" cos jeszcze mam do ogladniecia...ale jak mi sie skoncza filmy to pojecia nie mam co bede robic...moze naucze sie robic na drutach i zrobie sobie szalik na zime, jak beda mrozy to sie przyda ;).....w tv jak zwykle przez weekend nic ciekawego nie ma...ale teraz w tygodniu to tez nie bedzie co ogladac....tak jak juz kiedys pisalas, ja chyba tez jestem uzalezniona od tv....nie dobrze :O 3maj sie dzielnie ....jakos musimy sobie radzic z samotnoscia i nuda...jestesmy przeciez dzielne dziewczynki...PRAWDA !!?? a tak na marginesie to napisz co porabiasz jak juz chodzenie z kata w kat Ci sie znudzi ;) ..... Buuuuuuuuuuuuuuuziaczki 😘

************* około południa poczłapałam do warzywniaka i spożywczaka koło domku - dalej się nie dało wypuścić z powodu ulewy ..a..potem przez ponad godzinę kroiłam warzywka na leczo - cukinię,marchewkę,cebulę,czosnek,paprykę,bazylię,liście magi,pomidory - uff! ale zrobiłam wyliczankę :)...i..dalej pitraszenie tego wszystkiego -zmęczyłam się tym staniem przy garach..ale..zawsze trochę czasu upłynęło :D ********* a czym teraz się zająć - nie mam zielonego pojęcia :o :o :o ?????..trochę posiedzę na necie- ale i tu nie bardzo jest co robić - wszystkie ciekawe strony znam już prawie na pamięć !!...może poczytam???? - kupiłam niedawno powieść Karoliny Wilczyńskiej (młodej pisarki ) pt. PERFORMENS - zapowiada się ciekawie..więc spróbuję się za nią \"zabrać\" *************** oczywiście odezwę się niebawem!!....teraz zrobię sobie kawusię !!...hm!! i ja pojadłam bym jakieś ciasteczko-ale nie chce mi się nic piec :( :( :( :( ********pozdrawiam...🌻

...a ja jednak upieklam ciasto...zwyklego murzynka...mam nadzieje ze bedzie pyszniutkie ;) ...u Ciebie obiadek tez zapowiada sie pyszniutko :D teraz wlacze sobie jakis film i umile sobie na jakas godz czas...a co potem hmmm???...dobre pytanie...pewnie zjem kawal ciacha :D i dalej bede sie meczyc nic nie robiac... ;) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

*********** mój obiadek był smaczniutki :D************ ale - Twój murzynek na pewno mniam,mniam - pojadłabym takie pyszności :D :D - słodkości to dobry sposób na stres :) ***** miałam poczytać książkę..ale..jak zwykle - nie wyszło!!..zasiadłam do ulubionych sudoku..i..tak spędziłam całe 2 godz. :p ********** teraz kolacyjka i..oglądanie tv !..nie wiem jeszcze na co się zdecyduję > czy - \"Kabareton\" ,czy film na Polsacie \"Pod słońcem Toskanii\" - może być znośny :o...************ za oknami nadal leje,zimno - brr!! ********* tymczasem..pozdrawiam 🌻 🌻 🌻 ****** przed położeniem się do łóżeczka jeszcze zajrzę :D .....