Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca sie magda

kolor tapety i dodatki do niebieskich mebelkow

Polecane posty

Gość pytajaca sie magda

No wlasnie, jak w temacie...Nie mam pojecia na jaki kolor wytapetowac pokoj mojego jeszcze nienarodzonego synka? W jakich kolorach kupic zaslonki i rolety, zeby ladnie kolorystycznie wszystko sie zgralo z niebieskimi mebelkami? Myslalam o seledynowym, ale wydaje mi sie taki troche zimny, chociaz fajnie by wygladal pokoik niebiesko-zielony (oczywiscie nie wsciekle odcienie, a delikatne pastele)...wiec nie wiem... Poradzcie cos dziewczynki :)

bladozielony z niebieskimi meblami bedzie sliczny i przytulny:)

Gość ojojojojl
będzie ślicznie wyglądac w połączeniu z żółtym !!

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categories/departments/childrens_ikea/ kliknij sobie w link: "poznaj nasz aranzacje pokoi dla niemowlat i dzieci", moze sobie cos podpatrzysz jesli chdzi o kolor dodatkow dla mnie osobiscie zestawienie niebieskich mebli z zoltymi albo pomaranczowymi scianami jest najbardziej kiczowate z mozliwych, no ale to juz kwestia gustu...

Gość pytajaca sie magda
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi :) Ja tez jakos tak wlasnie mysle i mysle nad tym seledynem, do tago jakies fajne dodatki typu zielony kosz na zabawki, lampla itd...mysle, ze bedzie fajnie pasowac. Szkoda tylko, ze mama i siostra mi odradzaja ten seledyn, bo mowia, ze bedzie za zimno...a moj maz z kolei nie ma wcale zdania, bo mowi, ze sie nie zna... Nad zoltym tez sie wlasnie waham, ale jakos seledyn do mnie bardziej przemawia, sama nie wiem...Piszcie piszcie, moze razem cos wymyslimy :)

Gość pytajaca sie magda
Lionne, dzieki za linka, juz ogladam :)