Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowa_szczesciara1989

On ma 1350 a ja 800 zl. Nedzne pieniadze w dzisiejszych czasach!

Polecane posty

"jessoo zaraz sie rozwyje jak ruska syrena nienawidze radia , puszczaja jakies poj**ane kawalki od ktorych beczec sie chce " Czemu 99% utworów jest o miłości? :o🖐️

"Jak zwykle. Te Twoje tajemncie." Nie ze tajemnice ale nie chce pisac bo... bo nie , moze kiedys :P "Downa tam raczej nie przyjmą. No ale dobrze, że jednak zdecydowałaś się zostać." Wszyscy maja downa , mam i ja :classic_cool: Ano sie zdecydowalam zostac , wyjazd nie ma sensu . Ot , pobecze jeszcze troche , odchoruje , moze nie zwariuje i przejsc musi a byc moze znajde sobie jakiegos normalnego faceta a nie takie niewiadomo co :D "Oni się relaksują jadąc po Tobie. Tu nic nie powinno się brac na serio, połowa to projekty." To ze polowa to projekty to wiem i bynajmniej nie biore nic na serio . "Przecież nie jestes z tych co gadają, że liczy się charakter, a nie wygląd... chyba." Wyglad jak i charakter ma duze znaczenie :P "Tak się tylko pytam, bo ja jakbym miał robotę to bym chodził wcześnie spać, bo to tak trochę obciach się spóźnic w pierwszym miesiącu pracy." Wiesz co... tylko ze u mnie jest tak ze obojetnie czy pracuje czy tez nie i tak siedze dlugo i codzinnie rano obiecuje sobie ze pojde wczesnie spac ale gdzie tam ... ni chu chu ... :O A jezeli chodzi o spoznianie to nie ma takiej opcji , zawsze jestem przed czasem i to calkiem sporo i to jest moja wada :O Tylko raz w zyciu sie spoznilam i to nie z mojej winy :P

"Czemu 99% utworów jest o miłości? " Ludzie wybierajacy kawalki ktore puszczaja maja sklonnosci sadystyczne . :O Ok , chyba ide juz spac , nie mi chce sie ale jednak musze . No a poza tym jak nie mam chlopa aby wymiedolic i pomolestowac to choc misia pomecze :classic_cool: (biedny miś ) :O kolorowych 🌼

"Nie ze tajemnice ale nie chce pisac bo... bo nie , moze kiedys " Aż taka wstydliwa sprawa? :P🖐️ Zaczynam sobie różne rzeczy wyobrażać. :classic_cool:🖐️ "Ano sie zdecydowalam zostac , wyjazd nie ma sensu . Ot , pobecze jeszcze troche , odchoruje , moze nie zwariuje i przejsc musi a byc moze znajde sobie jakiegos normalnego faceta a nie takie niewiadomo co " Wreszcie piszesz z sensem. :classic_cool:🖐️ "Wyglad jak i charakter ma duze znaczenie " Ale chyba jednak wygląd ważniejszy, bo co komu po wspaniałej osobie jezeli niedobrze się robi, gdy się na nią patrzy. :P🖐️ "Wiesz co... tylko ze u mnie jest tak ze obojetnie czy pracuje czy tez nie i tak siedze dlugo i codzinnie rano obiecuje sobie ze pojde wczesnie spac ale gdzie tam ... ni chu chu ... A jezeli chodzi o spoznianie to nie ma takiej opcji , zawsze jestem przed czasem i to calkiem sporo i to jest moja wada Tylko raz w zyciu sie spoznilam i to nie z mojej winy " To kiedy Ty śpisz? :P🖐️ Ja to cały czas sie tego oję, że jezeli dostane teraz robote to bede się spóźniał bo przyzwyczajony jestem, że przed 10 to ja nie wstaję. :o:classic_cool:🖐️

ItsOnlyMexx_20, bo my jestesmy w Anglii, tutaj nie ma zadnych studiow za darmo. dzienne kosztuja na kazdym uniwerku dla mnie jako obywatela unii 3 tys funtow rocznie a dla niego 3 razy tyle bo on nie jest z Unii....;/

Gość POlecam wyjazd z kraju