Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noola

Czy uderzyłyście kiedyś faceta ?

Polecane posty

Gość noola

jak tak to jak zareagował ?

Gość ladaco ale ty jestes nudny
😴

Niestety uderzyłam...najcześciej reakcja była dość żałosna, ale raz mi oddał. Lekko, bo lekko, ale jednak. Ale uważam, że zasłużyłam wtedy, przegięłam:(

Gość prewencja
zasłużył to dostał. i zdziwiony nie był, bo sam wiedział, że przegiął :P

ugryzłam do krwi, miałam wtedy 16 lat, był podpity, bolało go dopiero na następny dzień.

Gość shinee
tak, uderzyłam, bałam się, że mi odda... bo byłby do tego zdolny, ale wstałam i zapytałam czy teraz mi odda czy mogę już wyjsc, nic się nie odezwał i wyszłam.. tak, uderzyłam, bałam się, że mi odda... bo byłby do tego zdolny, ale wstałam i zapytałam czy teraz mi odda czy mogę już wyjsc, nic się nie odezwał i wyszłam..

Tak. Parę razy zdarzyło się że się pobiliśmy. Głównie po pijaku :P Ja zaczynam kląć, on mnie na kolana i daje klapsy w tyłek. To ja go po głowie :P:P:P

Gość dobrychlopak
nie uderzyłbym kobiety ale zastanawiam się czy w obecnych czasach wszechobecnej równości płci nie należy wam się w ramach obrony własnej?Czemu uważacie,że macie prawo walnąć faceta a on was nie?skoro równość to równość i nie podnoście lamentu jak ktoś wam da po buzi.Podnosząc rękę na kogokolwiek nie płeć a mózg jest ważny a o tym zapominacie zasłaniając się "kobiecością".

Gość misz
Pewnie!:D A co?!:D Jak się należy, to zawsze Go coś doleci cięższego:D

Gość shinee
do dobrychlopak: Bo to facet jest na ogół silniejszy? A ile kobiet jest bitych przez mężczyzn?? Bo nie potrafi się obronić przed brutalem? Jeśli nie w Twojej rodzinie to na pewno u sąsiada, kolegi itp.. facet znęca się nad kobietą?? Myślisz, że to sporadyczne przypadki? To jesteś w błędzie! A jeśli taki dostanie raz czy dwa po pysku to powiedzmy sobie szczerze bardziej ucierpi psychicznie (urażona duma) niż fizycznie! Kobieta odwrotnie..

A co z bitymi facetami przez kobiety? To chyba jeszcze gorsze od bicia kobiety moim zdaniem poniewaz społeczeństwo najczęściej wyśmiewa tego typu przemoc.

Gość boxerwoman
pewnie ze tak :) pierwszy raz jak moj ex facet przyznal racje malemu chlopcu ktory powiedzial ze wszytskie baby sa glupie - ale sie zdziwil...potem przepraszal drugi raz jak mnie wkurzyl moj inny ex, oddal mi powtorzylo sie to kilka razy w koncu zostawila debila mysle ze wiecej nie uderze faceta, bo to nie jest wyjscie