Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

:O Psełdo jedzenie lodów poziomkowych oznaczało spozywanie zamrożonego deseru, który uzyskuje się poprzez zamrażanie masy z wody lub mleka z dodatkami smakowymi w tym przypadku poziomki:P nic innego :):P

Gość Dzień_dobry
Ale mogłoby oznaczać również co innego, Samiczko? Tak sądzę po wywalonym w moim kierunku jęzorze. W takim razie chciałbym zapytać Ciebie publicznie, co by mogło oznaczać? Wyjaśnisz?

heheeh chciałabym zjeść lody własnoręcznie przez Ciebie zrobione czy ta odp Cie zadowala?:)

Gość Dzień_dobry
Nie, bo o tym już było, Samiczko. Wyjaśniłaś pierwszą jeznoznaczność. Za co z drugą jednoznacznością i trzecią? Te mnie w tej chwili bardziej zaciekawiają od powtarzania rzeczy już mi znanych.

Przykro mi ale nie przeczytasz tego co chciałbyś nie miałam na myśli żadnych dziwnych lub niemoralnych rzeczy tylko lody i nie męcz mnie już :O:)

Gość Dzień_dobry
I ja także żadnych dziwnych, ani tym bardziej niemoralnych rzeczy nie miałem na myśli. Jedynie same przyjemne. :)

nie nasza wina, że twój kolega wprowadził tu niezłe zawirowanie retro do tej pory nie może się otrząsnąć odczułam lekkie znużenie, dlatego pytam raz jeszcze: czy ten temat jeszcze potrzebuje jakichś wyjaśnień? chciałabym to mieć w końcu za sobą.

retro:P ale jaki temat:)?? to był żart:P przecież nie napiszę, że po słowie "komik" jadę od wczoraj na prochach:P musiałam palcem wskazać inną osobę:P

to może jednak następnym razem wskażesz na kogoś innego...? czy to zawsze muszę być ja?

retro w inna osobę nikt by nie uwierzył:)

Gość Dzień_dobry
A o co się panienkom rozchodzi, bo siedzę i czytam, i nic nie rozumiem?

ściemniasz coś , ike masz coś, to dawaj wyjasnijmy to raz na zawsze

retro no co ty przecież to temat dyżurny- niekończącej się opowieści:) a po za tym się boje:P że sie obrazisz i nie przyjedziesz:P

ta opowieść musi mieć koniec bo mnie zaczyna powaznie wkurwiać. coś sugerujesz, więc chcę wiedzieć co, i na jakiej podstawie. wal nie takie problemy rozwiązywałyśmy

zostawcie sobie te wyjaśnienia na spotkanie zrobie wam fote jak sie targacie za włosy :P:D

ale to żaden problem:) po prostu wiem, że brakuje ci komika i tyle:P bez żadnej insynuacji:P

i zapadła taka niezręczna cisza.................

Gość taka niezręczna cisza
zapadłam 😭

po prostu wiem, że brakuje ci komika i tyle a skąd to wiesz?

po twojej wczorajszej reakcji:) a po za tym znam cię:) chętnie byś z nim "podyskutowała" :P

Ike błagam cię, wyjasnij mi coś wiele koelżanek się tu przyznawało że tęskni za Komiczne były o tym topy nigdy nie robiłas z tego wielkiej afery dlaczego ja w tym względzie jestem non stop u ciebie na świeczniku? i dlaczego słowo "podyskutowała" jest w cudzysłowie? mów. chcę dokładnie wiedzieć o co ci chodzi.

nigdy nie robiłas z tego wielkiej afery oj retruś po pierwsze to żadna afera:) aferę robisz z mojego niewinnego żartu ty:) po drugie- będę szczera- tego właśnie oczekiwałam:) po trzecie- inne koleżanki do tego przyznają się same bez bicia - więc nie trzeba ich brać pod włos "podyskutowała" nie ma absolutnie podtekstów sexualnych- chodziło mi bardziej o znaczenie zbliżone- "porzucać się błotkiem" :P

nie robię afery, tylko się grzecznie pytam dlaczego mnie cały czas podjeżdżasz z tym Komikiem wkurza mnie to, i to poważnie, i do tego się przyznaję bez bicia dlatego chciałabym to wyjaśnić do końca żeby już nie miec powodów do denerwowania się. jeśłi masz coś jeszcze, pisz.

retro ale ja naprawdę nic nie mam po prostu lubię cię podjeżdżać komikiem ty też mnie lubisz podjeżdżać komikiem:) czy na prawdę musimy to zmieniać?? przecież czymś podjeżdżać się musimy a komik jest stary, dobry i wypróbowany

to znaczy komik jako temat sam komik wypróbowany nie był- ani przeze mnie ani mam nadzieję przez ciebie :)