Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiniusia77

Maj 2009 - starania o dzidziusia

Polecane posty

jem śniadanko i normalnie mało się nie udławiłam ze śmiechu jak przeczytałam o .........okresach, jajnikach i cyckach hahahahahahahahahahahahahahahhahahaha dobre układ

czesc dziewczynki, no jak burza idziemy :) wiecie dziewczynki dzis w nocy zaczeło mnie bolec podbzusze, ale juz tak mocno i plecy w dole wiec jak sie obudziłam to byłam przekonana ze to jednak juz @, poszłam do łazienki załozyłam sobie podpaske i na papierze toaletowym zobaczyłam plada plamke krwi - to juz byłam pewna :( musiałam wziasc tabletke na ten mój brzuch bo nie mogłam zasnac rano sie budze i szok.... czysto !!! nie rozumemiem o co tu chodzi... od 3 dni powinnam miec @, test był ujemny ból brzucha wskazywał własnie na @ a tu jednak nie... juz sie w tym gubie :( Wiem ze na poczatku ciazy boli brzuch ale przeciez nie az tak...

oby tak dalej niech @ nie przychodzi. Będziemy krzyczeć hurraaaaaaaaaaaaaa........ a może zrób jeszcze jeden test może w sobote

dzien dobry wszystkim:) ja dopiero sie obudzilam a tu juz jak w ulu :) kinia jestes? bedziesz robic ten test czy czekasz? boze zeby to tylko nie byla @,trzymam kciuki tak ze az mnie rece bola!!!!🌻 cathlen-no zaleglosci to ty masz jak nie wiem co hehe,tyle stron ciekawe i smiesznej momentami;) rozmowy cie ominelo:D chyba musze troche ograniczyc ten internet,bo sie uzaleznie;) i kingap sie wieczorkiem pojawila - szkoda ze nie z godzinke wczesniej:)

u mnie na razie nic nie czuc,to znaczy brzuch nie boli,ale spodziewana wredna @ dopiero w niedziele,wiec jeszcze 3 dni.jeszcze sie wszystko moze wydarzyc. ty sie kinia obudzilas w nocy i ja tez - chcialo mi sie strasznie siku-dwa razy wstawalam:o i bolalo przy siusianiu:o wlasnie ide zazyc tabletki:o

chyba nic z tego nie bedzie w tym miesiacu pojawiły mi sie brazowe plamy, take jak ostatnio... nie wiem czy to jest działanie luteiny ze zamiast normlnej mam brazowe plamy z domieszka krwi... chyba bede musiała sie wybrac do lekarza....

czesc laseczki. ja cala noc nie spalam, jestem padnieta. rodzice mojego K. mieli wypadek, jechali we trojke jeszcze znajoma, sa w szpitalu, heh samochod złamany w pol jest na złomowanie.. a ja sie jeszcze przed chwila wydarlam przez telefon na mojego K. a jemu sie glos załamał.. i wylaczyl tefefon, ale suka ze mnie... w dodatku dzisiaj mnie brzuch troche pobolewa..

Ja dzisiaj mam ograniczony dostęp do internetu bo mój mąż w domu i siedzi na kompie aż mnie wkurza. No i nie wie o naszym forum bo po co więc wykorzystałam chwile bo jest w łazience. kiniusia nie martw się mija znajoma też miała plamienia a mimo to była w ciąży ale lepiej idź do lekarza bo nie wiem co to może oznaczać. Trzymam kciuki żeby było dobrze. Musze spadać bo już idzie bleeeee.....

Czesc dziwewczyny:) Ja w tym miesiacu na nic nie mam czasu, i mam zaleglosci na naszym forum, ale staram sie wchodzic i na bierzaco czytac, a wy idziecie jak burza!!:) juz od weekendu bede luzniejsza to do Was wracam:) Kiniusia oby@nie przyszla!!!! aha odnosnie spotkania z maluszkami, ja sie tez pisze, z checia przylece na to spotkanko:) buziaki

Dziewczyny mam prośbę-od jakiegoś czasu pojawiły mi się na paznokciach białe plamki, paski poziome. Nie wiecie może co jest tego przyczyną? Może któraś też tak ma. Dajcie znać bo tak właśnie teraz się przyglądałam i to nie ładnie wygląda.

wredniak ale wszystko z nimi w porzadku??!! mam nadzieje ze nic powaznego sie nie stalo i sa cali i zdrowi.przepros meza,pewnie mu bardzo bardzo bardzo przykro:( czasem trzeba sie ugryzc w jezyk.oby wszystko bylo dobrze. kinia,ja chyba tez nie \"zaskoczylam\",juz nie wiem sama,ciezko wyczuc,bo dzis jeszcze rano pisalam ze brzuch nie boli,a teraz bylam w miescie,schodzilam sie jak glupia,i brzuch juz zaczal bolec jak na @:(:O ty masz plamienia to idz moze do lekarza kochana jesli masz taka mozliwosc. cathlen -ja mialam takie cos na paznokciach jak ty ale to bylo jak bylam w podstawowce wiec ci raczej nie pomoge:) moja babcia mowila zawsze ze to znaczy ze ktos sie we mnie kocha;) mila -chyba zrobimy jakas liste na to spotkanie:P

pelny brzuszek to jest to co tygryski lubia najbardziej:D a was znowu nie ma hehehe.juz zaczynam myslec ze tylko ja tu jestem jakas uzalezniona:P:classic_cool:

nie ma was:( wiecie co,dostane chyba @ jeszcze dzisiaj,czuje to:(:O:( brzuch sie rozkreca i plamienie jakies mam,pare kropelek ale brazowe takie i juz wiem co to oznacza:(

Gość kasienka221487
hej jestem juz po obronie i moge skladac papiery na magistra no i bez stresowo starac sie o dzidzie :)

czesc dziewczyny ;) kasienka221487 to gratulacje, super teraz to juz pewnie wielka ulga, imprezka na oblanie iiii.... staranka ;)

układ przykro mi.. wiem jak to boli kiedy ta nadzieja gaśnie ... ale bedzie dobrze, zaczyna sie nowy cykl i nowa nadzieja, niedlugo sie uda. Ja to mam takie przeczucie ze te wakacje to będa dla nas wszystkich szczesliwe ;)

Gość kasienka221487
dzieki dziewczyny anna obys miala racje uklad przykro mi ja juz sie otrzasnelam po tym moim wrednym @ i planuje nowe staranka. w sobote oblewanie licencjatu a potem trzeba brac sie do roboty w mysl tego artykulu wczorajszego jak codziennie to codziennie :)

STARACZKI: Nick........Cykl starań.....data planowanej @.....wiek.....Miejs.Zam. kiniusia77..............2..........01.07.2009..... ..24.......Kraków układ słoneczny......6.......... 04.08.2009.......26..... ...Gorzów wisienka225...........3...........05.06.2009.......25... ....Katowice katia5.................10.........15.07.2009..... ..29.........Konin majaaa22............. 2 .........06.06.2009........22 ........ Zamość bella22......... .......2..........31.05.2009........22.....Kraków ania0383 .............15.........2.06.2009..........26......Zielona Góra poznanianka84.......2.........10.07.2009.........25. .........Poznań Iga.....................3..........26.06.2009..........2 9. ...........Łódź Mila10.................2..........10.07.2009..........29 .. ......Warszawa madzikowo...........1...........08.06.2009.........26 ......Katowice/Pń JaMajka^24..........1...........21.06.2009........24.... . ........Łódź anna.s.1..............4...........14.07.2009........30.. .....dolnosl. /uk sękata............... 1.........12.06.2009..........24... .......Tarnów kiara1_2006.......11...........03.06.2009.........26.... .Wodzisław śląski wredniak.............3.........07.07.2009..........23... .....Świętokrzyskie Asia19855...........12........19.07.2009..........24. .........Piotrków Kasienka221487....3............26.07.2009........23.... ....Warszawa kingap................2............20.06.2009........28 .........małopolska cathlen81............12...........26.07.2009........28.. ........opolskie

kasienka dokładnie. Jak przychodzi @ to samopoczucie jest fatalne. To chyba naturalne. Ja po ostatniej dochodziłam z tydzień do siebie zwłaszcza ze ciągle wydaje mi się ze to było poronienie ;/ no ale do lekarza sie nie dostałam (podłe UK) wiec nie wiem na pewno.. ale teraz juz po nowych starankach i czekanie na wynik ;) oby sie udało nam wszystkim ;) kiniusia a jak u Ciebie ? mam nadzieje ze nie ma dalej @ ?

ześć wszystkim:) Kinia i Układ ale się rozszalałyście:D zaraz będzie 50 stronka:)na ostatnich tylko wasze posty:P pozdrawiam wszystkie staraczki:)

czesc dziewczynki układzik przykro mi ze jednak nie wyszło :( ale jest nowy miesiac i trzeba miec nadzieje. Ja dzis dzwoniłam go mojego gin, powiedziałammu ze zamiast @ mam brazowe plamy i kazał mi przyjechac bo powiedział z to nie jest normalna reakcja :( szczerze mówiac wystraszyłam sie... to co mi sie dzieje? to pieprzona luteina cos narobiła? przeciez wszystko było ok :( mam dosc.... do gin ide we wtorek... stresuje sie juz dzis... do dupy!!!!

kinia a duze masz te plamienia?u mnie juz leci cala para:O nie znam sie na dzialaniu luteiny i nie wiem czy to ona mogla to spowodowac.dobrze ze idziesz do lekarza.uspokoi cie na pewno. napisalam mezowi ze w tym miesiacu nic z tego,zadzwonil do mnie,ale jakos nie czulam zeby tak sie przejal jak ja:( przykre to troche,no ale nie moge wymagac zeby sie zamartwial...chyba..

układzik nie mam duzych, 2 podpaski zużyłam dzis, wiec tak sobie. Wiesz lepiej jak twój maz sie nie zamartwia (a przynajmniej tego nie pokazuje) bo jakbyscie obydwoje sie smucili i martwili to co by było? a z takiego martiwenia sie to przytulanko nie wychodzi :) ja sie stresuje, a jak znów cos wyjdzie nie tak :( przez 4 miesiace leczyłam nadzerke i juz sie nie mogłam doczekac na to zielone swiatło a tu znów zapowiadaja sie kłopoty :(

kiniusia napewno to nic zlego, zbada cie i zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze. Moze poprostu tak reagujesz na ta luteine a moze to poczatki ciazy i dlatego... nie martw sie tylko cierpliwie czekaj do wizyty

a tak wogóle to poczytałam sobie horoskop, nie zebym wierzyła ;) ale mialam w nim "nieplanowaną ciąże" hmm e tam nieplanowaną, ale ciąże ;) już chce wierzyć w horoskopy ;););)