Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afibronkaaiiq

AFIBRON - ILE NA NIM SCHUDŁYŚCIE???

Polecane posty

Wiola i Lusia wasze wyniki są dla mnie motorem do dalszej walki z nadwagą:)biorę już 2 opakowanie ale chyba coś moja waga stanęła w miejscu:(wahania 76-77 jestem przed m.....więc może stąd ten hamulec. Wiola przykro mi z powodu twojego syna głęboko wieżę że będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki

Witajcie;) jestem już po zdjęciu gipsu!!! cieszę się jak cholera;))) pomalutku będę wracać do ćwiczeń... przez te 4 tygodnie, no i święta po drodze - a będę szczera: nie oszczędzałam się z jedzeniem ciast, sałatek i swojszczyzny ;D, przytyłam tylko 1,5kg - waże 58kg. Nie bardzo wiem gdzie, bo obwody pozostały bez zmian. Póki co mam zakaz nadwyrężania stawów i mięśni nogi wiec chyba się przerzucę na pilates. I zauważyłam że uwielbiam zakładać ciuchy z czasów gdy ważyłam ok 80kg i patrzeć "jak pięknie wiszą" ;) nienormalna jestem;D

Gość basiaz1975
ja mam takie pytanie:brałam już meridię,adipex i zelixę. na początku pomagało a póżniej już przestawały tabletki działać. jak jest z afibronem?

Helołłłłł:) Witam wsztystkich po dłłłuuuugiej przerwie:) Święta jak święta-nie oszczędzałam się z jedzeniem:) Ale efekty nie zniknęły. Skończyłam brac Afibron, tera zaczynam Zelixe bo niestety tylko to udało mi się dostać w rozsądnej cenie gdzieś w necie. Z opakowanie Meridii chcą już niektórzy 250 zł. Szok! Zelixe kupilam za 100. Też dużo, no ale to chyba ostatnia szansa...:) Dalej ćwiczę 8 min ABS-2 razy dziennie. Brzuszek zaczyna szczupleć. No i kręce hula hop! Ubrania robią się powoli luźniejsze, niektóre lepeij leżą:) Tak czy owak-wezmę ostatnie opakowanie i myslę ze osiągnę wymarzony efekt:)

:)podsumowując miesiąc kuracji jestem zadowolona z rezultatów i mam nadzieję że dobiję poniżej 70kg, martwię się tylko trochę jak to będzie gdy przestanę łykać tabletki!!!czytałam że niektóre dziewczyny zaraz utyły, ale tak sobie myślę że jak zostanę przy ćwiczeniach i tej diecie to chyba kilogramy nie wrócą:( evik wracaj do zdrowia, a ćwiczeniami zrobisz sobie poniekąd rehabilitację;)tylko w granicach zdrowego rozsądku.

Gość wiola aaaaa a a
Roxi Ja już nie biorę tabletek prawie dwa miesiące , a wcześniej przez miesiąc brałam z przerwami i trzymając dietę taką jak przy tabletkach nie tyję ,a nawet schudłam. Musisz uwierzyć w siebie i przede wszystkim nie DOJADAĆ ( każdy myśli,że jak zje batonika czy kawałek ciasta to nic się nie stanie). Powodzenia

wiola moglabys przybllizyc nieco twoja diete czytalam duzo Twoich postow bardzo duzo schudlas gratluluje Ci bardzo jednak jelsi bys mogala przyblizyc nieco Twoj codzienny jadlospis cwiczenia bylabym bardzo wdzieczna

Gość dżoana116
Witam serdecznie chciałam tylko powiedzieć że ja stosowałam Lindaxe 15 to był super środek odchudzajacy nie miałam przy nim żadnych skutków ubocznych Uwierzcie mi w ciągu stosowania miesięcznej diety schudłam 7 kilogramów i to nie żart przez dwa miesiące nie wrócił mi ani jeden kilogram tylko się podłamałam psychicznie gdzy moja pani doktor oznajmiła mi że własnie wycofali ze sprzedarzy ten lek Szok po prostu Mam nadzieje że i teraz znajdę coś co będzie tak skuteczne jak Lindaxa pozdrawiam serdecznie

Waga wyjściowa 116 kg (01-02-2010) 23-03-2010: 104 kg 23-04-2010: 99,8 coraz ciężej zrzucać wagę ale idziemy do przodu :) święta jednak nie przeszły bez decha. Kryzys na 106 kg i na 102 kg .. waga się kręciła wokół tych kg po nawet 1,5 tygodnia Cel I: 95 kg Cel II - 85 kg - koniec

Gość Mili21
hey dziewczyny :) ja biore 5dzien afibronu przy czym nic nie jem bo mam odruch wymiotny na samą myśl o jedzeniu,piję dużo wody i napojów bo mam strasznie sucho w buzi i suchą skóre....... schudłam 3,5 kg nie wiem czy to normalne.... mam 165cm i w chwili obecnej waze 57kg mam nadzieje ze szybko uda mi sie spaść do 50kg....martwię sie tylko tym że nic nie mogę jeść....i mogą być straszne skutki uboczne....

a ja sobie dalej mam diete, lekko ide w dół i wbrew czarnowidztwu jem serki topione karkówkę na parze , fasolke po bretońsku i bigos oczywiście to wszystko z umiarem i wciaż chudnę po ok 1.5 kg na tydzień, nie chodze na siłownie bo mi się nie chce i czuje się świetnie. I tylko mnie dziwi że niektóre Panie chca z siebie zrobić chodzące wieszaki na ubrania o których brzydko można powiedzieć "skóra i dziura". Pozdrawiam

hej 73 kg :) i na razie przestój:( mało ćwiczę:( ale za to dużo ruchu na świeżym powietrzu-działka:)ograniczenia na słodycze, używki, przekąski do tego dużo warzyw, owoców, serek wiejski i lekkie jedzonko Czekam na dalsze efekty;)

Gość wiola aaaaa a a
coś pusto..... moja waga na 03,05,10 54kg. Poszło dużo kilogramów. Lusia, obelix co tam u was............

:) Ano pusto.... moja waga z 1 maja to 56 kg :) Nosze rozmiar 36 :) :) :) Zrezygnowałam z ćwiczeń, bo złapałam paskudną kontuzję - to będzie sprawdzian słuszności moich metod - jeśli teraz nie przytyję jedząc normalnie i nie uprawiając żadnego sportu - odchudzałam się prawidłowo ;) Co tam u reszty?

hej wszystkim! ;) chciałam zapytać czy może któraś z Was wie może czy w aptekach można już kupić afibron lub coś podobnego? z góry dziękuję za odpowiedź

Witam serdecznie! jestem tu nowa ale od dawna obserwowałam to forum gdyż sama zażywałam te leki. Lusiaaaaaa mam pytanie co stosujesz że tak gładko Ci idzie? strasznie zazdroszczę...mam do zrzucenia 10 kg, których bardzo bym chciała się pozbyć w krótkim czasie...;) żeby szybko poszło chciałam zacząć brać afibron byłam ok. miesiąca temu w aptece i pani powiedziała że wstrzymano sprzedaż! jak na złość... może mi coś poradzisz i podpowiesz jako taki zażarty wojownik...byłabym wdzięczna;) pozdrawiam

poziomka8877 - (nie chce mi się w kółko pisać to samo, ale w telegraficznym skrócie) pierwsza sprawa - tabletki z subitraminą brałam tylko 3 tyg. i w tym czasie schudłam tylko 6 kg z czego większość to woda (obwody spadły tylko o ok. 1,5 cm - czyli woda jak nic). Odstawiłam tabletki i - callanetics 2 do 4 razy w tygodniu po 1, 5 godz., siłownia 2 x w tyg. no i dieta 1000 kcal -i poleciało od 1 lutego - 24 kg. Przede wszystkim ruch i dieta, tabletki tu mi za bardzo nie pomogły. Jeśli postanowisz sumiennie ćwiczyć - polecam Thermo Speed Extreme - to taki spalacz (kofeina, wyciąg z zielonej herbaty, gorzkiej pomarańczy - czyli sama natura). Ale bez ćwiczeń nie ma on sensu. Poczytaj na necie - ludzie go bardzo chwalą. Nie trzeba subitraminy. Powodzenia.

Witam. A co tam u Was? Jak dieta? Lusii nie pytam bo nie chce znowu kłótni a poza tym Ona zajęta na siedmiu innych forach to czasu na pewno nie ma . A fakt faktem powiedz jak znajdujesz czas pisać na siedem różnych tematów jak np: waga a żywienie niemowlaka,joga,o smoczkach dla niemowlaków, i jak wyszczuplić nogi . Ja Cie podziwiam .Dziecko , forum ,rodzina , ćwiczenia . Głowa mała. I musisz się na tym wszystkim znać . O matko .A ja sobie dalej w dół lece . Jem w granicach 1800-2000 kcl i tak z półtora kilo na tydzień spada mi. Chyba niedługo zaczne normalnie się odżywiać tzn : tak mi wychodzi że potrzebuje dziennie ok 3200 kcl. W sumie schudłem 36 kg od 1 lutego . Pozdrawiam

Gość dorotkaq
Czy nie wycofali tego leku przypadkiem?

Witajcie, dawno mnie nie było ale najpierw był długi urlop zagraniczny potem szkolenia firmowe a teraz... będzie dzidziuś! a co do wagi, udało mi się zejść do 51kg :))))))) teraz co prawda znów będę przybierać ale postaram się to jakoś kontrolować. Pozdrawiam Was serdecznie.

Gość wiola aaaaa a a
Witam ponownie Moja waga waha się między 52-53 kg w sumie diety już nie trzymam. To teraz raczej nawyki. Jak tam reszta, kiedyś było nas tu trochę..............

Gość margo0
wiem ze afibron wycofali a moze ktos sie orientuje czy sa jakies zamienniki??? cos co jest podobnie skuteczne???

Hej. Tak czytałam to forum i zastanawiam się czy nie zacząć brać tego leku... Mam 20 lat, 178cm i waze 77kg. Przez rok przytyłam 12kg i nie moge tego zrzucić... Myślicie ze jakbym poszła do lekarza rodzinnego i poprosiła go o wypisanie afibronu to on po prostu dałby mi receptę ? Czy trzeba zrobić jakies badanai aby go przyjmować i być pod kontrolą lekarza ?

Gość Izzi85
Hej, niestety nikt nie wypisze Ci recepty na Afibron, Meridię, Zelixę, Lindaxę czy inny naprawde skuteczny środek odchudzajacy zawierający sybutramine :( :( Wszystkie leki zawierające ten składnik są w Polsce od kilku miesięcy wycofane ze sprzedaży :( Ostatnio kupiłam na internecie Meridię 15 mg ale powiem szczerze że boję się jej brac :( Oglądam pudełko, niby jest hologram, data ważności i ok ale nie jestem pewna ;( już dawno nikt nie ma oryginalnej Meridii w Polsce, sybutraminowe leki są dostepne tylko w USA i Kanadzie więc wydaje mi się że to podróbki :( Ale zaryzykuje bo nie po to dałam za 60 szt. 370 pln z przesyłką zeby teraz tylko na nie patrzec :( Kiedyś już brałam Meridię ale kompletnie nie pamiętam drobnych szczegołów z opakowania którymi teraz mogłabym się pokierowac czy te co mam to podróbka :( Wiem za to na pewno że działa (na mnie szczególnie działała Meridia 10 mg), w 2 miesiące schudłam 10 kg, niestety potem wyjechałam za granicę, wiadomo niezdrowy tryb życia i w 2 lata 12 kg więcej, wiec na pewno jak odpuścicie diete po Meridii to efekt jojo pewny :( Wracam do kraju a tu w całej Europie wycofują te leki - załamka. Co do skutków ubocznych- dziewczyny jeśli jesteście zdrowe (zróbcie kompleksowe badania zanim zaczniecie brac) to nie ma sie co bac. Ja nie miałam żadnych skutków ubocznych. Za to mogę zrobic antyreklanę czeskiemu Adipexowi- przez 2 miesiące nie schudłam nawet grama za to nie spalam w ogóle i włosy wychodziły mi garściami. Pozdrawiam i mam nadzieję że przywrócą Meridię bo zakup tych leków na necie kręci sie w najlepsze, a kupowanie podróbek i trucie sie nie wiadomo czy mysle że jest gorsze niż pozwolenie nam odchudzac sie tym na co same sie godzimy :)

Gość wiola aaaaa a a
waga dalej 52-53kg trzyma się , w wakacje było nawet 50kg, ale to chyba z nerwów syn znów wylądował w szpitalu....... Ciekawe jak tam z wagą u naszego "rodzyneczka" coś już nie pisze