Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

Dziś rocznica obalenia komunizmu

Polecane posty

jednak za dużo wiem. to z mojej strony było podłe. ale przecież nigdzie nie napisano że nie wolno..

Gość ja to bede swietowac
ale obalenie UE. Obalenie komunizmu mnie az tak nie rusza. Czemu mam swietowac dzien, w ktorym tak naprawde nic sie nie zmienilo. Wolnosc? teraz mamy wolnosc moze??

Gość kiedyś bratni związek
radziecki dzisiaj socjalistyczna europejska republika ludowa :classic_cool:

Gość ja to bede swietowac
UE to taki dla nas ratunek jak dla tonacego betonowe kolo ratunkowe :O

piękna poezja śpiewana, choć prawdę powiedziawszy, do dzisiaj , Wolna Grupa Budowina, jest najlepsza , dla mnie. A co do profilu na n-k, jest hermetyczny, zamknięty tylko dla ludzi , że średniej szkoły, zbyt dużo jest tam intymnych zdjęć, i służy tylko do porozumiewania się mnie z synami i najbliższą rodziną.

Gość zatrzrsło mną
i co, wydaje sie wam, ze moglibyscie to pisac, co piszecie, gdyby nie było tych zmian? I zrobili to komunisci? - bzdura, a jesliby( co smiech na sali, znalezli sie eksperci na kafe od historii swiatowej), to i tak warto by bylo to czcic. akurat pamietam b. dobrze zycie w Polsce sprzed 89, zycie w kompletnej abstrakcji... I absolutna przepasc miedzy nami a Europa zachodnią. Jako pracownik naukowy zarabialam na uczelni 20 dolarów , a uzyskanie paszportu to była absolutnie karkołomną sztuka. Brak papieru toaletowego to i tak najmniejszy pryszcz.

Ty ostatnia zgasisz światło.Z tej miejscowości w której obecnie mieszkam ten co poszedł na studia juz nikt w Polsce go nie zobaczył.Jedynie moje dzieci zostały.

Gość Nikla wiedza na ten temat
A moze by tak filmy poogladac z okresu przed 89-tym. To nie fikcja!!!! Tak bylo.

Gość och losie słodki
zatrzrsło mną---> Tak moja droga, komunizm obalił wąsaty elektryk-megaloman, który nawet jednego zdania prawidłowo sklecić nie potrafi i pijani stoczniowcy :-D Zapewne również wierzysz w inne jedynie-słuszne tezy historyczne, które są teoriami odpowiednich lobby interesów... jak chociażby liczba 6 milionów zagazowanych żydów podczas II WŚ? :classic_cool:

Gość hans konepfke
pierdzielisz,10 milionow zagazowalim!:classic_cool:

Gość hans konepfke
kto da wiecej?:classic_cool:

Gość upekman
up