Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Hej Dzieczyny :) A ja teraz weszlam bo dzisiaj spedzilam caly wieczor na skype rozmawiajac z fachowcem od fundamentow :D :D :D Tak sie wlasnie buduje dom ja sie robi to na odleglosc :) Mam nadzieje tylko, ze nie wyjdzie z tego jakies dziwadlo :D A internet to jednak pozyteczna rzecz i nie wiem co bym bez niego tutaj zrobila...to tyle na dobranoc :) A wstretna @ jeszcze nie przyszla...chociaz nadchodzi, czuje to w kosciach :( Monia, jak Ci sie nudzi to ksiazke poczytaj albo sio do kina, a nie jakies tam sprzatania..

Gość bibi2206
IGUŚ mam fajny ale tylko do poniedziałku bo potem zmiana przez zajefajną panią od religii, miałam wolny wtorek, a nawet nie zdąże z niego skorzystać, do tego najwiecej godzin miałam sroda czwartek, więc najlepsze przede mną :( i żadna przyjemnosc mnie w ten sposób nie ominie. o rany szkoła !!!

Gość magdalenka.s
Czesc Dzieczynki:) Ja juz w pracy, dzis wstalam jak ranny ptaszek;) Mam niestety duzo roboty dzisiaj wiec zajrze dopiero popoludniu ale napewno co jakis czas bede was podczytywala. monia oszczedzaj sie, raz jeszcze ci mowie, nie przemeczaj sie kochanie bo nie warto ryzykowac:)

Gość magdalenka.s
Kochane pracusie, zycze wam milego dzionka i zabieram sie do pracy. Buziaczki dla wszystkich:*:*:*

Gość kamilsien
Hej:) Ja tez sie melduje. WSTAWAC SPIOCHY JEDNE;) U mnie w pracy mamy dzis audyt wiec niestety nie pobędę z wami za dlugo:( to jeden z bardziej stresujacych dni wiec jak wroce do domku to raczej bedzie mnie nawalala glowa hehe i pojde do wyrka;) ale zobaczymy. madziu ty to ranny ptaszek jestes.hmmmm przed siodma na forum juz...........................;) Dziewczyny ja tez wam zycze milego dnia i spokojnej pracy - jesli sie pojawie znow to raczej w godzinkach popoludniowych.

Gość kamilsien
dodam jeszcze ze nie chce mi sie dzis 'tyrać' i juz marze o weekendzie:P a podobno ma byc piekna pogoda wiec juz robie w glowie plany jak by go tu spedzic:-D BUZIOLE!

Hej Ja właśnie sobie wstałam zmierzyłam temp i tu niespodzinaka 35,4:) chyba jestem jakimś wampirem;)jk ktoś czytał Zmierzch to wie o co kaman:) Miłego dnia Dziewczynki zmiatam do pracki

ale tu od rana ludzików, a jak wczoraj chciałam sobie pogadac to żywej duszy nie było :P... też czekam na weekend, dziś ledwo wstałam...

ja wstałam o 5h00 rano :D zeby zdjąć poszewki z kołderek i podusi i wystawic do wietrzenia, jak wroce z pracy to pranko i zmiana pościeli :P

Melduję się z rana ;) Dzis pewnie pustki będą, bo wszystkie zapracowane.

Gość tysia123
o 5 rano????????????????? RESPECT ja o tej porze nawet bym do lazienki pewenie nie trafila, taka jestem nieprzytomna ;/ dzień dobry wszystkim ;) dzis piekne sloneczko, mam nadzieje ze nikt humoru mi nie zepsuje ;/

wiecie cio? mam dzisiaj dobry humor!!! nawet nie wiem dlaczemu tak... ale sie dzielę z Wami!!!! niech i Wam się udzieli środowa głupakwa :p

Gość tysia123
przyłączam sie so srodowej głupawki ;*

no ja w sumie tez na brak dobrego humoru nie narzekam, jak tylko mam gorszy dzień to mąż zaraz mnie przywołuje do porządku ;)

Kłóci się 3 facetów o to który ma chudszą dziewczynę. PIerwszy: -Moja to jest taka chuda, że jak się schowa za lipą to jej nie widać. Drugi: -Moja to jest taa chuda, że jak się schowa za lampą to jej nie widać! Trzeci: -Ej, weźcie przestańcie... moja to jest taka chuda, że jak zjadła tic-tacka to myślałem, że jest w ciąży! :D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D dobre!!! a propos wagi :(:(:(:( wczoraj bylam u mamci i stanęłam na wadze i 😢 buuuuu... to przez te pieczone ziemniaczki sobotnie i grillek i te pyszne kiełbaski i kurczaczka iiii mam wyrzuty :(

żoli dlatego ja nie staje juz na wadze:P:P:P:P:P a pomyslcie jak to bedzie jak bedziemy w ciazy, waga ciagle do gory i do gory:D

Cześć Dziewczyny :) No wiec wracając do wczorajszego tematu to ja uzywam szamponu Palmolive brzoskwiniowy i odzywke NIVEA z blaskiem czy jakos tak :) Mam dlugie włosy wiec ładnie mi sie rozczesuja po odzywce :) Mój Mężuś wczoraj do mnie: - A kiedy masz płodne? Na co ja, ze: - wuliczyłam ze napewno beda plodne od 4 do 12 wrzesnia. Na co On: - No to jak 4 w piatek masz plodne to MUSIMY sie dzis kochac, zeby w piatek była 3 dniowa sperma z pełna moca!!! Ale sobie wymyslil, co? ;)

lepiej tak niz o taki kawał Siedzą dwie anorektyczki w wannie jedna mówi do drugiej: teraz trzymaj się mocno bo wyciągam korek ;):D