Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Gość MoniaKr
Bratka ja tez chciałabym dostać zastrzyk energii bo jak dotąd to kiepskawo jest ze mną - raczej lenia dostałam ogromniastego. Ale mój lekarz powiedział że muszę się oszczędzać więc w sumie ten leń nie jest taki zły;) Jednak każda ciąża jest inna... Ja przed wstaniem z wyrka muszę coś zjeść a ty Bratka odwrotnie... Ale bóle mamy wspolne hehe.

Gość MoniaKr
Madzia wykończysz się skarbie!!! Zamiast kawki woda mineralna i pobiegaj wkoło miejsca pracki heh przypływ świeżego rześkiego powietrza da ci takiego kopa że zobaczysz;) zrób to dla przyszłych pokoleń!

Gość magdalenka.s
Koralinka nie wytrzymasz do jutra:P

Gość magdalenka.s
wiem monia, musze przystopowac z tymi kawkami:) ale to od jutra oki? ;)

Gość MoniaKr
No właśnie ciekawe czy się nie skusisz dziś;) Może kup od razu dwa??? Zapytaj czy mają jakąś promocje;)

Gość MoniaKr
Ja zrobiłam przed terminem @ i u mnie wyszlo że jestem w ciąży. I nawet krechy były grube:)

Koralina - jak chcesz to możesz spróbować dzisiaj, ale rano napewno będzie większa szansa na dwie krechy :D

Gość magdalenka.s
laseczki ja uciekam cos jeszcze porobic. dzis chce wyjsc stad o 15, zobaczymy czy sie wyrobie:) ja weekend spedzam w domku, nigdzie dalej sie nie ruszam raczej wiec bede zagladala:) trzymajcie sie pracusie:-) BUZIOLE!!!

Gość MoniaKr
Pa Pa Madziu:-D Ja też sobie idę, nie wiem czy nie pojdę spać na trochę bo siedzę przed kompem i męczę się - boli mnie kark, plecki na dole, w brzuciu mnie kłuje...... jak stara babcia się czuję dzisiaj;)

Gość MoniaKr
Dziewczynki :* dla was!!!! Do usłyszenia później!

Gość tysia123
koralinka, to moze jak chcesz juz dzis testowac to nie chodz do kibelka do wieczora i zrob wieczorem ;) testy trzeba rano robic bo wtedy jest mocz z kilku godzin i stezenie czegos tam jest duże. To wg mnie jak wytrzymasz w dzien kilka godzin bez siku to tez test powinien wyjsc prawidlowo ;)

Hej Dziewczyny! Ja juz spowrotem w Hadze...16C i leje ...zwariowac mozna przez te zmiany klimatyczne. Nadmienie ze dzisiaj o 7 rano w Rzymie bylo juz kolo 30 C i ukrop niesamowity. Maly update tabelki (mam nadzieje ze najnowsza wersje sciagnelam): STARAJĄCE SIĘ NICK..........WIEK.......CYKL.......@...... .MIASTO(WOJ)......DZIECKO ciamciaramciam...25.........3.........21.08.......Wrocła w .. ......0 bibi ..................26 ........5.........25.08.......wawa ............ .0 anulka-84............24........12.........27.08......Byd goszcz.......0 wiolkcia..............27.........4.........29.08.......z abrze...........0 Coolturka.........28.........1.........04.09.......Warsz awa..........0 Koralina82..............27.........3......08.09......Byd goszcz.......0 Radosna27............27........5.........12.09.......Kie lc e...........0 Asiula78.........31.........8............15.09.......Kra ków ...........0 IGA................29.........7..........15.09......POZN AN.............0 ważka79 ...........29........11.........14.09.......Radom........... .0 żolinka..............28..........1.........16.09...... jaworzno.........0 tysia123............27.........5........18.09.......lub lin...............0 magdalenka.s....29.........7.........20.09.......gdańsk. .............0 kamilsien..........29.........8.........20.09.......Z amo ść............0 zuzanka staranka 80.29......9.......22.09.......Koszalin.............1 Iza_R.................30.........9.........28.09.......Ł ódź..............1 AAAAA1980.........28.........4.........21.09.......POZNA Ń ..........0 Sralis Margolis.......36.........4.........26.09.......Kraków...... .....1 Oli14...................29.........16.......04.10....... .Haga.. .........0 BRZUCHATKI : NICK.......WIEK...CYKL..TC...TERM.POR....MIASTO...O.M..D ZIECI bratka_........27....11....13...05.03.10....Trójmias to...28.05...0 wazka85.......24.....1.....8...09.03.10....Lisburn. ......3.06.....1 Moniakr........26.....3.....02.03.10............Lod z ................... Monikaddd.....22....18.....26.03.10....Białysto k............ misia1990......19....3.....3/4.....05.05.......Bielsko-Biała....29.07....0 Ale co tam....13 wyruszam na wakacje i bedziemy kombinowac :D :D :D A w poniedzialek ide do lekarza i ciekawe co nowego powie. Moze mnie oswieci bo juz nie wiem co robimy zle. Monia na te mdlosci moja ciezarna kolezanka wsuwa migdaly. Podobno pomagaja rewelacyjnie, takze polecam. Wiolkcia a co tam u Ciebie? Moze cos przegapilam bo tyle stron do czytania...ale jesli nie to daj znac koniecznie!

Karolinka....testuj testuj...trzymam kciuki! I rzeczywiscie lepiej rano, bo bedziesz miala jasniejsza sytuacje...a tak to zacznie sie gdybanie...

Wiolkcia niestety spadła na dół :( Poprawiam tabelkę, bo wyciągnęłas jakąś starą :P STARAJĄCE SIĘ NICK..........WIEK.......CYKL.......@...... .MIASTO(WOJ)......DZIECKO ciamciaramciam...25.........3.........21.08.......Wrocła w .. ......0 bibi ..................26 ........5.........25.08.......wawa ............ .0 anulka-84............24........12.........27.08......Byd goszcz.......0 Coolturka..........28.........1.........04.09.......Wars z awa.........0 Koralina82............27.........3......08.09........Byd goszcz.......0 Radosna27............27........5.........12.09.......Kie lc e...........0 Asiula78............31.........8............15.09....... Kra ków ...........0 IGA.................29.........7..........15.09......POZ N AN.............0 ważka79 ...........29........11.........14.09.......Radom........... .0 żolinka..............28..........1.........16.09...... jaworzno.........0 tysia123............27.........5........18.09.......lub lin...............0 magdalenka.s.....29.........7.........20.09.......gdańsk . .............0 kamilsien..........29.........8.........20.09.......Z amo ść............0 zuzanka staranka 80.29......9.......22.09.......Koszalin.............1 Iza_R.................30.........9.........28.09.......Ł ódź..............1 AAAAA1980.........28.........4.........21.09.......POZNA Ń ..........0 Sralis Margolis.......36.........4.........26.09.......Kraków...... .....1 wiolkcia..............27.........5.........03.10.......z abrze...........0 Oli14...................29.........16.......04.10....... .Haga.. .........0 BRZUCHATKI : NICK.......WIEK...CYKL..TC...TERM.POR....MIASTO...O.M..D ZIECI bratka_......27....11....14....05.03.10....Trójmias to...28.05...0 wazka85.....24.....1.....8.....09.03.10....Lisburn. ......3.06.....1 Moniakr......26.....3...........02.03.10.......Lod z................... Monikaddd...22....18...........26.03.10....Białysto k............ misia1990....19....3.....3/4...05.05.10....Bielsko-Biała ..29.07....0

Gość tysia123
;) no ja tylko rzucilam propozycje ;) a jeszze podobal mi sie ten pomysł z kupowaniem testow w 6-ciopakach ;) dobre ;) ale praktycznie by bylo ;) a nie kurcze kupuje sie jeden test i za chwile czlowiek leci po kolejny ;/

Przepraszam...padam na pyszczek i wszystkie literki mi sie sklejaja...i stad tez ta nieaktualna tabelka :( Ide po jakas mega mocna kawke :D

Dzien dobry wszystkim:) Koralinka, trzymam kciuki!!!!! Oczywiscie od razu daj nam znac bo bedziemy tu umieraly z ciekawosci...

oli dzisiaj chyba wszystkie padamy... ktoras rzucila super pomysl: zamiast kawusi to kilka okrązen biegiem dookoła pracki;) oli, dobrze to przemysl hehe - moze sie skusisz:)

usmialam sie z opowiesci moni:-D monia ta rozmowa telefoniczna mnie rozwaliła;) dziewczynki ja zajrze dzis wieczorkiem dopiero bo teraz zmykam na zebranie do szkoly:( a tak mi sie nie chce - dopiero co wrocilam z zajec a juz musze wychodzic ponownie... ja tam juz bym poszla lulu na twoim miejscu karolinka:-) jak by ci szybko czas zlecial... a tak, siedzisz i myslisz;)

Gość kamilsien
za zadne skarby iga:P hej babeczki:-D ja za chwilke ide do domu, tralalala.....

Gość kamilsien
ja bede wieczorkiem raczej. w taka pogode nie ruszam sie z domu:) koralinka no zatestuuuujjjjj bo osiwiejemy od tego czekania:P

Gość kamilsien
cos wam napisze. dzis jechalam do pracki autobusem bo nawalilo mi autko. i juz na przystanku zobaczylam kobitke w ciazy i jedna z wozkiem. alr nic to. tak myslalam ze pewnie mi sie cos takiego przytrafi haha. ale podczas jazdy wsiadla baba tak kolo czterdziestki. brudna, zaniedbana, czuc bylo od niej alkoholem. i wiecie co??? wsiadla z GROMADKĄ dzieci !!!!!! Z piecioro ich tam bylo!!!!! Az mi sie zyc odechcialo:-( Ona ma a ja co?