Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

KONIEC!!! o matko ledwo patrze na oczy takie mialam przyspieszenie... czy Wy musicie tyle pisac jak mnie nie ma? żoli my musimy sie czuc @pkowo czy jestesmy w ciazy czy nie, pamietasz taki byl punkt kup sobie termometr i bedziesz wiedziala wiecej niz teraz.. bo.. wiolcia tak jak piszesz u Ciebie owulka wczesniej, a u mnie pozniej niz by sie wydwalo ze ma byc reszta niech sie bada i nie gada!

a pimpka mąż tez kocha dzieci❤️ ale boi sie takich maciupkich, zreszta jak ja takze bedziemy chodzic potrzymac sobie lalke:P to tez scala zwiazek, takie robienie cos razem:)

Gość Radosna27
Koralinka_jedyne co zobaczysz to swoje zdziwienie jak 2 kreseczki na teście będziesz mieć :) :) Oli_Ty też jesteś oficjalnie podejrzana Koralinka i Oli_macie jakieś dziwne objawy?

no chyba jak mi przyslesz namalowant Radosna test:) objawy?bol piersi i jajnika czasem ja to odczuwam, oprocz sensacji wczorajszych:P i tempka sie utrzymuje, ale znajac zycie i tak @ przyjdzie!!!

Nic dziwnego oprocz tego ze wczoraj zasnelam przed telewizorem o 20 i mnie moj M. musial do lozka ciagnac. A dzisiaj rano tez sie nie moglam obudzic. Al moze to tylko czyste lenistwo, bo teraz czuje sie supcio :) Piersi jak zwykle pobolewaja przy @, u mnie to norma. Pamieta Radosna ze ja miewalam cykle 45 dniowe, wiec nie robie sobie nadzieji, tymbardziej ze w sobote mi test wyszedl negatywny. To Karola jest podejrzana bo ma cykle regularne!

I nawet nie wiem jak to z ta moja tempka w tym miesiacu bylo bo sie podrozowalo, byla 7 godzinna roznica czasu no i nie bylo juz sensu mierzyc bo tak by sie namieszalo ze nie wiem :| Wkurza mnie to i niech juz ta@ moze przylazi bo nie lubie tak...

a ja już mam 12d FL i mam nadzieję, że będzie 13,14,15,16,itd itd :) normalnie każe mężowi pochować moje tampony dzisiaj , jak on coś schowa to już jest nie do znalezienia

Jak pojade do tej Polski to sobie normalnie wszystko kupie, termometr i ziolka i do lekarza pojde....w ogole bede super nowka...i wtedy do dziela :D

Gość Radosna27
Oli_masz przerąbane z takimi niereguralnymi cyklami. Masakra. I lekarz nic Ci na to nie moze poradzic? Ja mam długaśne cykle - około 42 dni i mniej więcej reguralne choc nie zawsze, wkurzam sie, bo nie wiem kiedy ta owulka

a Karolka jest w ciąży, Karolka w ciąży jest. Karolinka będzie miała dzidzi ;p;p;p:):):) no co wszystko na dobrej drodze hehehe

moja koleżanka ma też długie cykle tzn raz 45, raz ponad 50, czasem 3 miesiące nie ma. A każdy lekarz jej mówi, że taka już jej uroda. Ona ma to po mamie bo mama tez zawsze miała problemy z regularnoscią.

No wlasnie radzil Radosna. Dostalam dwa cykle temu hormonki, bo mi jajeczka nie rosly jak trzeba. I co? Mi az 4 wyrosly. Wiec powiedzieli ze bardzo jestem na hormonki wrazliwa. Dzidzi nie bylo, lekarz powiedzial ze hormonki powinny po tym jednym cyklu sprawe uregluowac. Pojechalam na wakacje. No i jestetm w punkcie terazniejszym. Bez hormonkow, bez reguralnego cyklu i z negatywnym testem. A mowilam zeby dal hormonki na dluzej to on ze nie chce ryzykowac ciazy mnogiej i niby sie dopatrzyl we wrzesniu normalnego jajeczka.

o matko wlasnie uslyszalam, ze mam ladne uszy :classic_cool: dobre co?nie lubie tego goscia, on ciagle mi gada jakies komplementy, a mi sie zygac chce:P...ostatnio sie pytal jak w malzenstwie sie uklada tak mnie tu denerwuja ze @ przyjdzie jeszcze dzis he

fajny komplement :D ja się kiedyś spotykałam z chłopakiem, który był zakochany w moich kostkach w nogach :D cały czas je oglądał i mówił, że są piękne hehe

Gość Radosna27
Taka uroda? Glupi lekarz. Zamiast pomóc to takie farmazony gada. To są zaburzenia hormonalne, a nie uroda. Najbardziej mnie dołuje zawsze ta bezradność, że nic nie moge zrobić tylko czekać, ze może sie uda :( :( Radosna coś dziś smutna :( :(

bo jak Ty teraz Karola zaciążysz to ja też to zrobie a jak nie to nie i bedziesz mieć mnie na sumieniu ;p:p:) hehehe

no kasia tylko ze ja mam rozpuszczone wlosy i dzisiaj ich nie widac, ale odpowiedzial na to, ze nie zawsze tak mam i on mnie obserwuje;/ czubek wiolcia o co chcesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i o co ja chce!!!!!!!!!!!!!! no nie wiem moze kwiaty poczta kwiatowa mi wyslesz?:P

O jejku ....a ja mam jedno odstajace. Tata i brat tez wiec takie rodzinne. Jak bylam mala to mi mama plastrem kleic chciala ale nic nie pomagalo. Cierpialam cala mlodosc...dlugiw wlosy i te sprawy. Chcialam sobie je zoperowac, a moj M. jest w nim zakochany i powiedzial ze jak cos zrobie to mam przewalone :D :D :D ...i tyle o uszach :D