Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extazzka

powiekszamy rodzine .....wielkie starania o dzidziusia

Polecane posty

Gość extazzka
hej co jest z wami...... zycze dobranoc wszystkim :-))))

Gość tera31
witam dziewczynki dawno tu nie zaglądalam!!jeśli chodzi o starania to jak mam zacząć jak nie mam okresu 34dc i nic się nie zapowiada!!!!!!!!

Gość extazzka
tera czesc oj to cos nie tak jest.....

Gość extazzka
halloo czesc wam laseczki jest ktos dzis tym razem.....

Gość extazzka
agus au mnie nic jestem na urlopie i w niedziele lece do polski jak ja sie ciesze..bede trzymala kciuki...mocno....

Hej ,ale tu cisza...... extazza to super urlop napweno Ci sie przyda :) ewik tera31 a co u Was ?nie piszecie nic mam nadzeje ze wszystko ok :)czekamy na wiadomosci od Was

hej dziewczyny tak buszuje po wszytskich topikach i cytam sobie rozne wypowiedzi...no i chcialabym do Was dolaczyc chociaz wiem ze wszyscy sie juz tutaj znaja...otoz staramy sie z partnerem o dziecko tak okolo roku i ciagle nic...jednak teraz mam cicha nadzieje...otoz od jakiegos tygodnia mam powiekszone i bolesne piersi i wczesneij troche mnie w jednym jajniku klulo a i jeszcze ten sluz... taki rozciagliwy koloru mlecznego...wiem ze to moze o wszytkim swiadczyc jednak ja mam taka cicha nadzieje... okres powinnam dostac 10 lipca a wiec juz niedludo...ale narazie czekam jesli sie nie pojawi testuje jednak ostatnimi czasami coraz czesciej boli mnie juz brzuch tak jak przed @ i juz powoli trace nadzieje ze sie udalo... trzymam kciuki za inne staraczki a mamusiom i przyszlym mamusiom gratuluje pozdrawiam

hej asiak zapraszamy razem razniej nasze dziewczyny chyba zapracowane bo narazie nic nie pisza .... asiak trzymam mocno kciuki aby tym razem sie udalo Twoje objawy jak najbardzej wskazuja na fasolke , ale tez i jak na @ na Twojm miejscu spokojnie bym poczekala na @ i jak nie przyjdzie to zrob tescik i staraj sie o tym jak naj mniej myslec bo tylko mozna od tego zwariowac ja w poprzednim miesiacu tak sie nakrecilam ze az mi sie okres piec dni spoznil :( a to moj byl dopiero pierwszy miesiac staran ,az sie boje co bendzie pozniej ... pozdrawiam

malutka aga dzieki za wsparcie-naprawde to wiele;);* jasne ze bede pisac jak narazie dzisiaj brzuch nie boli zobaczymy moze ta wredna @ wkoncu nie przyjdzie...w takim razie Tobie tez zycze aby @ nie przyszla...;) pozdrawiam:)

asiak ja do @ mam jeszcze troche czasu i staram sie wogole nie myslec czy sie uda czy nie poprostu sie kochamy co bendzie to bendzie pozdrawiam

hej dziewczyny...:(:(:( @ wczoraj przyszla...;/ myslalam na poczatku ze to bedzie tylko plamienie ale dzisiaj jest juz normalny okres;/ kolejny miesiac staran do d*py!:( ja juz rezygnuje poddaje sie...:(

Gość extazzka
asiakk witam na forum..... oj niemartw sie.....bedzie dobrze...zobaczysz aumnie to mam zapalenie krtani i uszow leze w lozku jak kloda i mam juz dosc....nawet niestaralismy sie bo nawet niemysle o tym...zle sie czuje...

Gość extazzka
czy ktos jes.........

Gość tera31
witajcie dziewczynki! :) u mnie wszystko stoi w miejscu chce a nie mogę bo mam dziś 44dc.dalej nic!a co u was ? zmienilo się coś?czy komuś z was się udalo?

Hej dziewczynki juz myslalam ze zostalam sama :) Mam male pytanie w polowie cyklu dostalam brazowe plamienie to nie jest @ czy moze ktoras z Was miala kiedys podobna sytulacje badz wie cos na temat takich plamien w tamtym miesiacu tez to mialam i teraz powtorka myslalam ze to poprostu organizm troche z glupial ale drugi raz ??? pozdrawiam

asiak nie martw sie bendzie dobrze nie rezygnuj z seksu tylko korzystaj i bierz z niego to co najlepsze a obliczenia daty i wyliczenia odluz na bok i poprostu kochaj sie i nie mysl czy sie udalo czy nie :)a bendzie dobrze:) tera31 a bylas u lekarza ? :):):):):):):) mnie czeka wizyta i to obowiazkowo tylko ta angielska sluzba zdrowia :(

exztazza wspolczuje mam nadzeje ze szybko wrocisz do zdrowka i poszalejesz jeszcze troszke na urlopie za nim wrocisz do szarej rzeczywistosci:) pa

Gość tera31
malutka aga nie bylam u lekarza podobno po laparoskopi okres moze się spożnic nawet do 3 tygodni.

hej dziewczyny;) to znowu ja;P tak sie jeszcze ostatnio zastanawiam czy zaczac robic juz badania na plodnosc czy probowac jeszcze i inwestowac w testy owulacyjne rozne leki ziolka...? poradzcie cos:) z gory dziekuje:*

Gość extazzka
czesc wam laseczki jak u was z samopoczuciem??/bo ja koljny dzien leze w lozku i mam goraczke....ja jak bede w pazdzierniku w polsce ide razem z mezem do lekarza i juz walczymy zeby bylo lepiej pierw zapytam sie o droznosc jajowodow,apotem badanie zatrzymania dni plodnych by zajsc w ciaze....zobacze... jak bylam ost u fryzjera to moja kolezanka ktora starala sie zajsc w ciaze po 3 latach wkoncu jej sie udalo jest w 3 msc zazdroszcze jej ale tez robila badania na wszystko przytyla mocno ale sie tym nieprzejmuje...

Gość extazzka
czy ktos jest???/

Gość tera31
witam !jestem.extazzka?a ty ile sie starasz?nie robilaś zadnych badań?

Gość extazzka
tera31 ja juz w sierpniu mija 2 lata robilismy badania nasienia wyszly dobre ja biore tabletki na wyregulowanie okresu juz jest w porzadku i dalej nic niewiem w pazdzierniku ide do lekarza i zrobie wszystkie badania..aty jak dlugo???

Gość tera31
lepiej nie mówić!!! :( 5latek :(

Gość extazzka
ojjjj to dlugo a wy jakies robiliscie badania???

Gość KIKI09
tak my wiemy w czym jest problem.pisalam o tym na początku.