Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mify

ABORCJA

Polecane posty

Gość 111111111111111111111111
a psycha zabójstwa to co?

dla mnie to są dzieciobójczynie

Kuki123, taka stara, a taka glupia. Gdybym znizala sie do Twojego poziomu, zyczylabym Ci uposledzonych wnukow, ale w odroznieniu do Ciebie dnia nie umila mi gnojenie kogos. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, dlatego wiem, ze jesli urodze to nie bede umiala oddac :(

Gość zygota
mify spierdalaj z kafeterii bo dajesz zly przyklad ty tepa szmato rozlozylas nogi to teraz powinnas urodzic to niewinne dziecko

zygota, zrobilam wszystko zeby w ciazy nie byc wiec - dopasowujac jezyk to Twojego, zebys zrozumiala - stul pysk.

spalić nimfy na stosie amen

Gość nie moge miec dziecka
wiecie co najgorsze jest dla mnie to ze staram sie z mezem od 9 miesiecy o dziecko i nie mozemy bo ja mam problemy hormonalne i naprawde strasznie mi smutno jak czytam ze ty mify chcesz jutro zabic swoje dziecko a ja nie moge zajsc w ciaze czemu swiat jest taki niesprawiedliwy??????????????????

Gość nie moge miec dziecka
:(:(:(:(:( dlaczego????????dlaczego to ja nie zaszlam w ciaze zamiast ciebie dlaczego ?????

wiem coś o tym i cię szczerze rozumnie

Spalcie mnie na stosie. To ja jestem winna za to, ze inne kobiety nie moga zajsc w ciaze - jasne :( Naprawde zal mi kazdej z was, obojetnie co jest przyczna i rozumiem, ze wkurza Was to, ze wy chcecie a nie mozecie, a ja mam niechciane ale taki juz jest ten dziwny swiat :O

nie moge miec dziecka, naprawde mi przykro. Tez wolalabym zeby to w Twojej macicy byl ten okruszek

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Swiat jest niesprawiedliwy to fakt

Gość niedobrze się robi
Jareeeeeee Musisz zrozumieć, że zakaz aborcji nie spowoduje, że przestanie ona istnieć. Wręcz przeciwnie, tam gdzie aborcja jest nielegalna kwitnie tylko przestępcze podziemie i lekarze zarabiają krocie na nielegalnych zabiegach. Lekarz w przychodni państwowej będzie się powoływał na klauzulę sumienia, ale w swojej piwnicy wykona zabieg za 5 tyś. i sumienie go nie będzie gryzło. Czy nie lepiej, żeby kobieta poddała się zabiegowi tak jak mify, po rzetelnej konsultacji z psychologiem i lekarzem, w sterylnych warunkach pod opieką lekarską niż żeby na własną rękę próbowała usunąć ciążę lekami niewiadomego pochodzenia, będąc sama w domu, bez pomocy, ryzykując własnym życiem? Każde życie jest cenne, życie tej kobiety też. I niestety, zakazem aborcji nie zmusisz kobiet do oddawania dzieci do adopcji (w tym kraju to nie jest możliwe, bo zaraz wszyscy będą pytać, co się z dzieckiem stało, a jak się dowiedzą co to obsmarują i zlinczują, że wyrodna matka) Poza tym, powinno się spojrzeć na problem trochę szerzej, bez niepotrzebnych emocji. Ale ja widzę, że tutaj potraficie tylko sloganami rzucać typu 1. "dziecko to cud" 2. "macierzyństwo to najcudowniejsza rzecz na świecie i w ogóle tylko sielanka, miłość i piękno i 3. "jak będzie dziecko to już wszystko się ułoży" (bo dziecko ma taką cudowną moc, że potrafi rozwiązać wszystkie problemy życiowe, i rachunki zapłacić i do garnka jedzenie włożyć itp. ) 5. "można urodzić i oddać do adopcji", bo przecież tyle jest bezdzietnych par i zaraz to dziecko znajdzie kochający dom, a domy dziecka świecą przecież pustkami, a poza tym, ciąża i poród to sama radość, bez ryzyka i konsekwencji zdrowotnych. I oczywiście "życzliwi" ludzie nie będą się pytać, gdzie się dziecko podziało. 6. "na pewno będziesz żałować do końca życia, że susnęłaś", a jak urodzisz to pewnie żałować nie będziesz, będziesz żyła w szczęściu i dostatku 7. "byle jakie życie, ale życie", nie wazne, że to dziecko będzie siedzieć w bidulu do 18-stki a później zostanie wykopane na mróz z jedną walizką i radź sobie. Bo ktoś wam tak powiedział, a wy to przyjęliście bezkrytycznie, bo po co się zastanawiać, przecież myślenie boli.

Gość tez bym chciala miec dziecko
no to witaj w klubie ja tez mam problemy z zajsciem juz ponad rok sie staramy i ja sie lecze ile bym dala gdybym na tescie wreszcie zobaczyla 2 kreseczki!!!!!!!!!:( coza ironia losu!!!!!!!!!!ona jutro usunie ta malutka kruszynke a ja juz tyle lez wylalalm gdyz batdzo bym chciala miec dziecko

Gość kuki123
ale B ale doczekasz się tego dzidiusia wiem

Gość ojeju ale to smutne

Gość kuki123
i życzę Ci z całego serca

Gość ojeju ale to smutne
hej ale nie wyzywajcie mify dlatego ze podjela taka decyzje tez nie popieram jej ale ludzie badzcie na poziomie zrobi jak zechce a te ktore nie moga miec dzieci wierze ze wkrotce zobaczycie na tescie 2 kreseczki

Tez bym chciala miec dziecko, rozumiem Twoje rozgoryczenie ale to o moja kruszynke chodzi, nie o Twoja wiec nie pisz prosze tak jakbym to ja nie dawala Ci zajsc w ciaze. Zycze Ci jak najlepiej🌻 Niedobrze się robi, niewiele moge dodac. Zwiezle, zgrabnie i na temat

Gość niedobrze się robi
no i jeszcze: "dzieciobójczynie" "zabiłyście największy skarb" "bo ja nie mogę mieć, a ty usuwasz, pomyśl o bezdzietnych matkach" - to, że ona nie usunie nie oznacza, że ty przestaniesz być bezpłodna" To wszystko brzmi ja wyklepane slogany, które ktoś wam wtłoczył do głów, rzucane bez zastanowienia, w dodatku w jakimś dziwnym amoku i zapamiętaniu.

Gość tez bym chciala miec dziecko
stracilam nadzieje ale iskierka sie tli

a autorka tematu bedzie tez miec dzidziusia wtedy gdy tego naprawde zapragnie, ja mam drugie dziecko które bardzo chciałam miec i kocham nad życie. Nieprawda ze po aborcji są problemy z zajsciem w ciaze, moze są u paru procent kobiet

niedobrze sie robi - dobrze piszesz

Gość blas blas
UK: będzie dochodzenie w sprawie ataku na Irak

Gość blas blas
Polska: zatrzymano strażaków-podpalaczy

Gość blas blas
Pięciu młodych strażaków, którzy podpalali budynki gospodarcze i trawy, a potem gasili powstałe pożary, zatrzymali policjanci z Komendy Powiatowej Policji w Krakowie - poinformował rzecznik małopolskiej policji Dariusz Nowak.

Gość niedobrze się robi
I jeszcze jedno, jeśli kobieta chce usunąć ciążę, to ja usunie, znajdzie na to sposób. Wasze sprzeciwy tutaj nie pomogą. Ta która nie chce usunąć urodzi. I dobrze, jeśli takie ma przekonania.

Gość irakijka
zmience temat panienki autorka i tak nie zmieni zdania wiec nie ma sensu jej ublizac a aborcja i tak itak bedzie stosowana

Gość mocherek rowerek
ta sprawa juz sie zajal rydzyk mify jest namierzana i zostanie zakamieniowana pod oltarzem