Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to napisac

sprawilam corce lanie

Polecane posty

Gość gość
Z tego co wiem niejeden mąż zone feminizm pasem ze łba wibija. Tylko się wstydzą przyznać. I zona wie gdzie jest jej miejsce i ma służyć mężowi

Gość gość
mi maz kupuje kwiaty, czekoladki, zabiera do restauracji teatru, daje prezenty i codziennie mowi mi ze mnie kocha. :) do tego opiekuje sie dziecmi, pracuje, gotuje i sprzata. ;) mam wspanialego meza. :) a twoj toba gardzi, bpomiatacie szanuje osob ktore same siebie nie szanuja i pozwalaja soba pomiatac

Gość gość
gardzi, bo nie szanuje

Gość gość
Mysle ze zadne zachowanie dziecka nie usprawiedliwia rodzica ktory sprawaia lanie... To naprawde do niczego nie prowadzi.

Gość gość
Prowadzi feminizm wybić ze łba i tyle. Bite potem się boją ze mąż bic będzie bił i będą mu służyły

Gość gość
Ty się nie sanujesz. Twój mąż gotuje sprząta. Szanująca się kobieta i dziewczyna matka córka by nie pozwoliły na to. Aby mąż syn też gotował sprzątam.

Gość gość
Ja się przyznam że kilka razy od męża pasem dostałam lanie. Ale słusznie bo powiedziałam raz żeby sam obiad sobie zrobił wtedy mąż zdha pasa u może ze 30 razy mnie walka od tej pory mąż ma zawsze pod nos obiad. I za nieposłuszeństwo mężowi dostałam. Teraz jestem mężowi wdzięczna bo jestem dobrą żoną i matka naszego kochanego syna. I córkę też tak wychowywać trzeba na dobrą oddana zone mężowi

Gość gość
gdybym miała do wyboru być taka jak ty albo umrzeć w męczarniach, wybrałabym bym ta druga opcje, bo zycie takie to wieczna meka, a tak pomecze sie krócej

Gość gość
Pięknie jest umzec w mekach i ofiarować te cierpienie przed śmiercią Bogu w ofueze za swe grzechy w ten sposób możesz się uratować przed piekłem. Lepiej na ziemi cierpieć 100 lat niż jeden dzień w piekle. Bóg mówi ze jak kris jest niewiezacy całe życie i się naweuci od razu przed śmiercią to zostanie uratowany. Teraz jesteście feministka i ale mam nadzieję że jak będziecie umieramy to poprisucue Boga o wybaczenie i będziecie żałować za grzechy swoje. To was uratuje. Kobiety nawrućcie się

Gość gość
Będziecie też na tamtym świecie przed Bogiem odpowiadać rodzice za złe wychowanie dzieci. A trzeba wychowywać w wierze chszescijanskiej. Przeczyajcue książkę TRAFIONA PRZEZ PIORUNA glori polo. A dowiecie się więcej to kurtka Książka za 1 gidz można perzeczytac

Gość gość
jestem kobieta, zyje w konkubinacie od 9 lat (jest moim pierwszym chlopakiem), on dla mnie gotuje, sprzata, daje mi prezenty, opiekuje sie mna i mnie szanuje, nie zamierzany ani brac slubu ani miec dzieci. :) a teraz moj facet robi dla mnie goferki. ;)

Gość gość
"Żona twoja jest jak szczep winny Płodna w twoim domu a Synowie twoi jak szadzonki zasiadających dookoła twego stołu" Cytat z Bibli. Dobrze jest mieć synów każdy mężczyzna chce synów.

Gość gość
jesli uznajesz tylko stary testament to nie jestes katolikiem

Gość gość
Wasze córki niszczą naszych ukochanych synów mężczyzn. Zabierajcie je. Żadna nierzadnica feministka nie skrzywdzić mego syna!!!!!!

Gość gość
Biczować je trzeba za krzywdy wyzadzone synom naszym ukochanym.

Gość gość
Mam nadzieję że twój syn przyjdzie któregoś dnia, w****** cie, bijąc pasem po twarzy i parząc wrzątkiem, a na końcu zakatuje na śmierć, to będzie dobra kara dla ciebie. Jeśli oczywiście to nie jakiś troll z gimbazy. Wtedy mam nadzieję że zrobi to twój kolega ;)

Gość gość
A cię będą bic w piekle ale nie pasem tylko siłą szatanska niedoziesienia ale śmierci ue będzie tam tylko wecznisc w cierpieniach. I twoje córki szatan poniewierac będzie.

Gość gość
Córkę trzeba przy garach trzymać niech gotuje braciom i im podaje służąc

Gość gość
Syn w domu mąż jako mezczyzini są nawazniejsi

Gość gość
Wsze kochane synki zaliczają lski w szkole i na osiedlu. A wy córki bijecie. Aby mąż was tak bił za to, że jesteście kobietami.

Gość gość
Synowie nasi to mezcxyxnni i oni są ofiarami dziewczyn i do nich pretensji nie należy mieć. Tylko wasze córki powinny być bucziieane a od naszych synów wara

Gość gość
mnie jak maz uderzyl to gorzko tego pozalowal! jeszcze tej samej nocy przywiazalam go do lozka, udalo mi sie to bez problemu bo spi jak kamien, a potem zaczelam go z calych sil n*******lac kijem, tyle razy dostal ze krwawil potem goraca woda go oblalam i jaja skopalam, teraz to pewnie jest bezplodny hehe a potem i limo mu nabilam, od tej pory jest grzeczny i chodzi jak w zegarku wie ze jestem jego pania i ma sie mnie sluchac

Gość gość
Jak rak żona mężowi może zrobić. Co za czasy bezstresowo wychowane żony szacunku nie mają do męża.

Gość gość
Każda kobieta powinna być uczona od małego gdzie jest jej miejsce aby potem była dobra żoną zachiwojaca dziewictwo mężowi

Gość gość
A w kościele Cie nauczyli że mężczyzna ma pomiatać innym człowiekiem ? Ze dzieci maja być niewolnikami rodziców i trzeba ich bić ?

Gość gość
Ja się ciągle modlę aby mój syn miał zone która odda mu dziewictwo i będzie porządna i mu będzie służyła. Bo tak robi pożadna dziewczyna. Jak się dowiem ze Zina mego syna mu dziewictwa nie dichiwala to ja będę karcic i poniewierac!!!!!

Gość gość
Bójcie swoje córki potem za to będą dobrymi żonami. Trzeba abyvsue bała bo wtedy będzie posluszna mężowi bo się bedzie bała ze od męża dostanie.

Gość gość
I dzięki temu ze je bujecie i uczucie całkowitego oddania i posłuszeństwa. I jako Zina będzie poddana mężowi. I tak ma byc zona ma być posluszna mężowi we wszystkim i z pokorą unizac się mu i służyć. Równouprawnienia niszczą wasze córki i was matki feministki wyksztakciuszki po studiach. I co feminizmu wasze córki uczucie i ksztalcicie. I temu się k***ią i cnoty mężowi nie dochowują. Chcieliście riwnouorawnien to macie zepsuty świat seksem i feminizmam kariera matek niszczy wszystko. I dbanie i wykszakcenie tylko. Córki dziewczynki do garów pogonić. A o snów dbać bo oni będą panami domu. I dbać aby żadna k***a feministka go nie skrzywdzila.

Gość gość
STOP z rownouorawnieniami. Won ze szkul i uniwersytetów dziewczyny. A kobiety matki won z stanowisk. I z córkami do garów i k******a nie będzie.

Gość gość
Przez wasze równouprawnienia kurestwi jest aborcje mordowanie dzieci. Na śmietniki wywalacie je. Bo pieluch zmieniać nie chcecie przy garach stać. Bo taka po studiach nie będzie tak żyć lepiej wywalić dziecko na śmietnik. A matki też jak dzieci wychowują córki abyvstudia kończyły dibrzevsue uczyły. A potem taką w ciaze zajdzie i oznajmia mężowi ze do pracy chce a dziecko ma się uczyć i uczyć. I tak w kulki to idzie. Albo do pracy idzie uvusuwa ciążę