Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola..

karmiąca kobieta dziecko w kosciele

Polecane posty

Gość seftsdgteryg
dla kogo najpiękniejsze, dla tego najpiękniejsze :o Mnie to obrzydza i nic na to nie poradzę.

Gość czasem trzeba
Nie bede komentowac niektorych wypowiedzi bo szkoda mojego czasu.Powiem jedno niedawno chrzcilam swoje dziecko i ksiadz mi powiedzial ze w razie gdyby dziecko zglodnialo mozna smialo usiasc w lawce z boku i nakarmic maluszka.

Gość A od kiedy to karmienie
bo masz nie po kolei pod sufitem. Dawanie dupy cię nie obrzydza? Albo robienie loda z połykiem ? :O

Zdecydowanie nie ma w tym nic zdroznego ani niewlaściwego. Matka Boża też karmiła Jezusa co uwiecznili liczni malarze świętych obrazów. Jak ktoś ma negatywne odczucia po prostu niech nie patrzy.

Gość seftsdgteryg
Nie obrzydza mnie to. Ale karmienie piersią owszem. Niektórych obrzydza patrzenie jak ktoś inny rzyga, a niektórych nie. Każdy jest inny i nikt mi nie będzie mówił, że mam uważać za piękne coś, co dla mnie nie jest.

Gość ło matulu
> a od kiedy... był tu już kiedyś topik na ten temat - sporo głupot można było poczytać, chyba nie uczestniczyłaś w tych igrzyskach, bo nie wiesz na co się narażasz swoim postem, ale... zgadzam się z Tobą w pełni... tylko poczekaj co za chwilę spadnie i na Ciebie, i na mnie i inne mające taaakie poglądy rodem z ...życia...

A niech sobie spada ;) Nie przejmuję się pisaniną psychiatrycznych ;)

Gość ło matulu
ja też się nie przejmuję, mnie tylko czasami irytuje jak śmierdzące z daleka gówniarstwo (co czuć przez monitor) wypowiada się na temat, o którym ma pojęcie jak świnia o niebie...

Gość czasem trzeba
seftsdgteryg chyba cie matka nie karmila piersia.Mniejsz o to, ale zal mi juz twoich dzieci ktore beda glodne a matka nie nakarmi piersia bo ja to obrzydza:-D

Gość czasem trzeba
seftsdgteryg po twoim linku widac ze matka dzieciom daje co dla nich najlepsze!!

Gość seftsdgteryg
Matka karmiła mnie piersią. Jestem alergiczką. Nie zamierzam mieć dzieci, toteż problem obrzydzenia do karmienia piersią rozwiązany ;) Jeśli wpadnę, nie będę karmić.

Gość ło matulu
co tam cycki, co tam fałdki na brzuchu... jakie dzieciaki fajne... a piersi wcale niebrzydkie, fałdy natomiast niejedna z wypowiadających się ma większe, choć dzieci nie ma...

Spokojnie, z wibratorem się nie wpada :D

Gość ło matulu
> a od kiedy... daj spokój, nie zniżaj się do ich poziomu niektóre z nich mają poglądy jakby były na etacie w agencji towarzyskiej...

Gość ło matulu
wybrałaś chyba najbrzydsze cycki na świecie....sama masz podobne i dlatego obawiasz się karmienia.... Ja mam mniejsze, zgrabniejsze, jędrniejsze, z małą plamą sutkową, co prawda nie fotografowałam się przy tej czynności... Pokazując to i komentując w taki sposób wystawiasz sobie jak najgorsze świadectwo. Rzeczywiście - obyś nie miała własnych dzieci!

Gość ryrtuyrtuytgdf
Cóż dziękuję, mam nadzieję, że nie będę miała. Zazdroszczę ci również twoich nadzwyczajnych zdolności do oceniania wyglądu moich piersi po komentach na kafeterii :classic_cool:

Gość ty poprostu jestes ...
seftsdgteryg kto ci sie kaze na te piersi patrzec,czemu nie spojrzysz na slodkie dzieciaczki tylko od razu na cycki!cos mi sie zdaje ze ty jestes lesba i dlatego nie planujesz dzieci no i wciaz patrzysz na te cycki i poprostu cie obrzydza widok normalnej karmiacej kobiety bo ty pewnie uwazasz ze cycki sa do mietolenia.Dobranoc!!

Gość ło matulu
na dobranoc.. widziałyście jak ten mały z prawej przytrzymuje sobie taką tłuściutką, śliczną rączką? prawda ty głupia seftsdgterg?

Gość butek
Bardzo mnie to dziwi jak można wyjść z domu z głodnym dzieckiem ? Już nie wspominam , że dla mnie to jest żenujący widok, obojętnie czy to w sklepie, czy w kościele. Idąc za tokiem myślenia niektórych z Was, to jak mnie zaswędzi w kościele kroczę, to też mam drapać sie bez opamiętania, bo to przecież normalne ? Są pewne normy, których się nie przekracza, a jak przekaracza się, to trzeba liczyć się z niesmakiem innych.

Gość ło matulu
skoro porównanie tak prostackie to.. moja droga trzeba kroczę przed wyjściem z domostwa umyć wtedy nie będzie swędziało...

Gość ryrtuyrtuytgdf
To przytrzymywanie mnie nie rusza. Nie jest wcale piękne. Nie jestem lesbą, a moje piersi są przeznaczone dla mojego mężczyzny.

Gość Ale z ciebie glupia dupa
ryrtuyrtuytgdf ale z ciebie glupia dupa wolisz dac cyce obcemu facetowi do lizania niz dla swojego wlasnego dziecka.Tylko ze czasami zdarzaja sie na tym swiecie choroby piersi i wtedy trzeba piers usunac ciekawe czy twoj facet tez by byl zachwycony tym widokiem moglby z przerazenia cie zostawic a dziecko zawsze bedzie obok ciebie ty glupia dupo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi zamieszczne zdjęcia bardzo sie podobaja. Nie mozna na ne patrzec tylkow kategoriach estetycznych ale poprzez ładunek emocjonalno-uczuciowy. Prezentują one piękno prawdziwego, realnego macierzyństwa. Jak ktoś lubi oglądać wycyzelowene cizie na obrobionych komputerowo fotkach to niech sobie poogląda Payboya :classic_cool: Ja kocham kobiety za ich naturalne piękno! 🌻

Gość baruuuuummmmmm
lo matulu - jestem krotko na tym forum, ale nie spotkalam bardziej zapatrzonbej w swoje poglady osoby tak ublizajacej innym. To, ze jestes juz w jakims tam wieku to nie znaczy, ze masz umniejszac zdanie innych osob, tylko dlatego, ze sa mlodsze. I nazywac ich gowniarzami. To, ze ktos ma inne zdanie niz Ty nie znaczy, ze jest gowniarzem. A jak widze komentarze, ze jestesmy wyrodne, bo niby nasze dzieci nie doznaja karmienia piersia - BZDURA! Wiekszosc tutaj piszacych kobiet w tym ja, ktore sa przerciwne karmieniu publicznemu - chce karmic swoje dzieci w przyszlosci, lub juz teraz karmi, lub juz karmily. ALE NIE ROBILY TEGO PUBLICZNIE!! I to Wy jestescie jak osoby z agencji toewarzyskiej - skoroi nie wstydzicie się wystawic piersi w publicznym miejscu. Co do matki boskiej - ja nie jestem osoba wierzaca, wiec to, ze sa obrazki takie wlasnie, oraz fakt, ze ksiedzu to nie przeszkadza nie dziala na mnie wcale - bo mnie to obrzydza. A wierzace osoby niech sie zastanowia nad swoja wiara, skoro tak slepo ufaja w obrazy (ktore sa namalowane przez smiertelnikow w dawnych czasach, kiedy panowale zupelnie inne zwyczaje, ludzie bekali prz\y stolach, zabijali sie z nic itp) oraz ufaja zdaniu ksiedza - wystarczy przeczxytac biblię, aby wiedziec....ze...UWAGA...wiara w takie bezdety jest zwyklym grzechem. Ale to taki off topic.

Gość albartos33
jestem 33 letnia kobieta,wiec tez nie gowniarzem i tez jestem przeciwna karmieniu w miejscu publicznym.. Tym co nie maja nic przeciwko..ok-wasza sprawa, ale uszanujcie tych, ktorzy nie lubia tego widoku.Ja bardzo lubie dzieci, ale karmienie piersia dla mnie to nie jest piekny widok,nie mowiac juz o karmieniu duzych dzieci, ktorym juz zeby rosna, bo to juz jest wrecz oblesne...Nie wyobrazam sobie, gdybym miala karmic 2 letnie czy starsze dziecko...to jest juz chore.. A wiec mamuski, zapatrzone w swoje pociechy i sluzace piersia na kazde zawolanie..oszczedzcie widoku tym , ktorzy sa go nieciekawi! Dla mnie mozecie i karmic 5 letnie dziecko, ktore wam nawet stolek przyniesie , aby wam bylo wygodniej ( znam taki przypadek), ale robcie to tak,zeby ci, ktorzy nie pragna tego widoku nie musieli go ogladac!

Gość ale Albatros niemadry
albartos33 TO NIE PATRZ JAK MATKI KARMIA PO CO TE GALY TAM WPATRUJESZ!!!!!!!!!!Dzieciaczek glodny to kobieta karmi i napewno robi to tak aby nie kazdy jej piersi widzial durna babo!!!!33lata ciekawe jak ciebie matka karmila chyba coca cola jak bylas glodna.

Gość ale Albatros niemadry
naturana kolej rzeczy jestesmy ssakami!!!!!!!!!!!!rodzisz,karmisz na zawolanie!!!!!!!!