Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola..

karmiąca kobieta dziecko w kosciele

Polecane posty

Gość renia..
u mnie w domu bratowa karmila dzidziusia i odslonila najpierw cala piers i dziecko jadlo a ona zakryla ja lekko ale i tak sporo bylo widac to tak w zwiazku zalozonym tematem ja poczulam sie lekko zawstydzona ale potem juz udawalam ze to normalne czyli jesli moja rekacja byla taka to cos w tym musi byc i nie jest do konca takie bez obciachu

Gość jesli ty poza mlekiem ze
swojej rozlazlej piersi widzisz tylko coca cole to sama mleko ze swojej piersi pijesz czy zawsze cole? dla mnie to glupia matka,ktora wychodzi z dzieckiem glodnym, i to jest wlasnie wyrodne,a nie ganienie publicznego karmienia

Gość albartos33
"ale Albatros niemadry " - tak kurwa..karmila coca cola!! idioto Jak jestesmy sssakami i to wszystko jest takie naturalne, to srajmy ba trawnikach w miescie, bekajmy, bo to zdrowo, smarkajmy jak glosno sie da,chodzmy bez ubran w lecie, bo to przeciez tez natura.. Po to mamy rozum, po to jestesmy ludzmi, aby miec pewne reguly zachowania i sie nimi kierowac, bo ssakami jestesmy, ale nie zachowujemy sie jak zwierzeta! Czy tak ciezko ci zrozumiec innych!!???

Gość ale Albatros niemadry
sama mam dziecko malutkie i staram sie wychodzic jak dziecko jest nakarmione ale zdarza sie ze dziecko nadal jest glodne po godzinie a wtedy co mam zrobic jak jestem daleko od domu czy w jakims publicznym miejscu.Siadam tak aby nikt nie widzial moich piersi i przykladam dziecko czy to takie straszne przeciez nikt mojej piersi nie widzi.Robie to dyskretnie i obracam sie w strone gdzie jest najmniej ludzi.I zapewniam ze kobiety specjalnie nie pokazuja piersi i robia to napewno dyskretnie.Chyba ze jakies niemadre ktore pokazuja tu i tam bez skrepowania.

albartos33 sranie a karmienie dla ciebie to samo?dziewczyno idz do psychiatry!!!!!

Gość jesli ty poza mlekiem ze
jesli dla ciebie kulturalniej wywalic o]piers niz odcianac mleko i wziac butelke to wracaj do szympansow

Gość mmmmmmmmmmm
karmienie piersią rzecz naturalna no ale chyba można dziecko nakarmić przed wyjściem z domu!!!! ja rozumie maleństwo ale 2-letnie to chyba na zawołąnie już raczej nie potrzebuje i faktycznie można wyjść a nie na kościele...

Kobieto a gdy twoje dziecko bylo lub jest glodne o ile karmisz lub karmilas piersia to co mu dajesz? patrzysz na ludzi?

Gość nina777
jest jeszcze cos takiego jak butelka...mozna sciagnac mleko i miec w razie czegos.Pewnie zaraz powiecie,ze nie kazde dziecko chce pic z buteki.Pewnie, jak je trzymacie tylko przy piersi przez pare lat, to nie dziwne, ze nie wie jak sie pije z butelki,.Dziecko trzeba przyzwyczaic do butelki ( nie mowie od razu o mleku modyfikowanym, ale o mleku matki) kazde dziecko mozna przyzwyczaic do tego, tylko trzeba troche wysilku w to wlozyc..

Gość Izka89
wiecie moze faktycznie przegiecie z tym kosciolem.ja jak musze nakarmnic mija mala to zakrywam cyca pielucha. co do wychodzenia z glodnym dzieckiem... nieraz mleko jest niewartosciowe i dziecko szybko glodnieje a nieraz nie chce jesc a za 20 min placze bo glodne, tak moja corcia(6 mnies.)robi...prze spacerem daje jej cyca ale i tak go wypluwa a nieraz za 15 czy 20 min jest krzyk.ale kosciul to chyba faktycznie przegiencie... i prosze tu matek karmniacych do murzynow nie porownywac ;P pozdrowionka

Gość albatros33
ja zawsze mialam butelke ze sciagnietym mlekiem przy sobie w razie potrzeby, a mam 2 zdrowych dzieci jakos inne kobiety potrafia!!!! wiec daruj sobie i prosze nie wyzywaj mnie od durnych bab

mmmmmmmmmmm czasem po godzinie dziecko robi sie glodne.TU NA TYM FORUM JEDNA NAPISALA ZE PIERSI SA DLA JEJ FACETA pustak poprostu!!

Gość Izka89
a do nina... moje dziecko nie umnie pic z butelki, smoczka tez nie bierze. dostaje soczki z kubeczka ale zaraz pluje bo tez pic nie umnie..i pewnie nie jestem wyjatkiem...choc jak to byl 2 latek to juz mozna nauczyc jak sie chcby niekapka pije :)

Gość tylko w polsce
mozna miec takie problemy. Mieszkam juz dosyc dlugo w UK i jakos tutaj nikt nie ma z tym problemu. Widze kobiety w parku siedzace na lawkach, ktore karmia dzieci i jakos sie tym nikt nie przejmuje. W kawiarniach to samo - bo przeciez gdzie maja sie spotykac takie mamy z dziecmi - oczywiste ze nie pojda do pubu. A jak dziecko jest glodne to troszke ciezko szukac odpowiedniego miejsca. A poza tym jak ktos jest kulturalny to sie nie gapi i tyle. ja sama jestem w ciazy i tez nie zamierzam sie stresowac jak na spacerze dziecko bedzie chcialo mleka - usiade sobie i poprostu nakarmie. Mam specjalny stanik i koszulke dla karmiacych wiec powinno byc spoko

ja tez mieszkam w Uk

skopiujcie caly link i posluchajcie

Gość Izka89
Wlasnie... nic obrzydliwego... polecam link! moze osoby od tych "murzynow" zrozumnieja

Gość albatros22
ja tez mieszkam w UK i przyznam sie,ze w ciagu tych 5 lat jeszcze nie widzialam kobiety karmiacej dziecko piersia w miejscu publicznym

""jesli ty poza mlekiem ze""-Dziecko potrzebuje bliskosci matki wtedy sie uspokaja gdy jest przy piersi i czuje sie bezpiecznie i nie zawsze mozna podgrzac w publicznym miejscu sciagniete mleko,a poza tym nie kazdy chce sciagac mleko bo ma dystrybutor przy sobie wiec po co.

Zresztą wyzej dałam link nie ma sensu dyskutowac.Ta od szympansa tez powinna posluchac co mowia w linku

Gość tak to czytam i uśmiecham się
bo to troszkę zabawne.Dla mnie kobieta może nawet nago latać by wywołać uśmiech na twarzy swojego dziecka. Mnie tam jej ciało czy piersi nie obchodzą. Mogę się tyko dziwić, że ktos chce pokazywac pierś w miejscu publicznym tym bardziej na zawołanie dużego już dziecka. Jesli chodzi o mnie to już mam troszkę latek nie jestem gówniarą i mam nawet dziecko. Ale nie karmiłam piersią, bo nie chciałam. Wiem, wiem, straszna ze mnie matka:classic_cool:

Gość dobrze ze wiesz
tak to czytam dobrze ze wiesz jaka z ciebie matka

Gość dobrze ze wiesz
nikt na piersi nie musi ci patrzec jak sie troche zaslonisz np.pieluszka a ze dalas odrazu dziecku modyfikowane bo nie chcialas to jak juz sama napisalas wiesz jaka z ciebie matka.Przypomne ci tylko ze karmienie piersia chroni przed niebezpiecznymi chorobami dziecka.

Daj sobie z tym spokój, ja byłam chowana na butli i jestem zdrowa. Dziecku to obojętne jak sie je karmi. Ty pamiętasz jak byłaś karmiona? Chyba, że mama cie do 5, 6 roku życia piersią karmiła. Podobnie jak dla dziecka to obojętne w jaki sposób przyjdzie na świat. To, że straszna matka ze mnie to była ironia:P Uważam, ze bycie dobrą matką nie jest zalezne od tego czy karmi się piersią czy mlekiem modyfikowanym.

Gość dobrze ze wiesz
To dla ciebie tylko ironia.A ja uwazam ze nie dalas swojemu dziecku tego na co "zasluzylo".Tak bylam karmiona piersia dosc dlugo i moja mama jest nadal piekna kobieta z pieknymi piersiami.Poczytaj jakie sa zalety karmienia piersia.Nie dalas dziecku tego czego potrzebowalo najbardziej!!bo pewnie chcialas zostawic dla faceta do mietolenia a dzieckiem musisz sie przeciez zajmowac wiec uwazasz siebie za dobra matke.Rozumiem kobiety ktore nie moga karmic piersia ale nie rozumiem takich jak ty ktore patrza tylko na siebie .Uroda ci minie dziewczyno!!!!!!!!!a tak bys miala satysfakcje ze zrobilas wszystko dla swojego dzieciaczka.Nie chce mi sie z toba dalej dyskutowac!zal mi cie!

Gość dobrze ze wiesz
dziecku to obojetne jak sie je karmi?dziewczyno moze podrzuce ci pare linkow bo ty chyba nic nie wiesz o karmieniu!zes dowalila mna maxa.

dobrze niech ci bedzie mnie żal:) A gdzie ja napisałam, że nie karmiłam by mieć ładne piersi? Akurat nie zachowanie ich jędrności było powodem dla, którego nie karmiłam. Pewnie cię to dziwi, ale są też inne powody dla których nie chce się karmić piersią. Ale wiesz to moja sprawa i nic ci do tego, zajmij się swoim lepiej dzieckiem, bo moje jak na razie ma się bardzo dobrze.

no mi to obojętne jak mnie matka karmiła. I tak tego nie pamięta się przecież. I nie wyskakuj mi tylko z więzią matki i dziecka bo ja mam świetny kontakt z moją mamą. Dziwne co? W końcu byłam na butli wychowana.

Gość dobrze ze wiesz
widocznie masz to po matce!i dlatego wlasnie kobiety powinny karmic piersia aby nastepne pokolenie nie mialo na to takiego spojrzenia jak ty.I nie chodzi tu o wiez.Widze ze nie zrozumialas tego co napisalam kiepsko z twoja inteligencja!