Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIKI09

Historia podobna do mojejnadzieja na dziecko

Polecane posty

Sisi!!! jak do tego doszłas??długo ci to zajęło!!!:-D

Udalo mi sie na szczescie:D:D:D Chcialam z moim zatanczyc to pies sie na mnie rzucil ,bestia wredna:(

Wlasnie konczymy szalenstwa ,czas na kapiel i....spaciulus:D Milej nocki dziewczyny i tobie Kiki duzooooooooooooooooooo zdrowia;)

Dzięki siska :) bawcie sie dobrze ;) Pa 🖐️ Dobranoc laski...

Malutka spojrzałam na moje testy, które robiłam( bo oczywiście robiłam 2) i na tym jednym są wyraźne dwie krechya na drugim jedna kreska jest gruba a ta druga cieniutka, więc nie stresuj się kochana, to musi byc ciąża!!!!!!!!!!!!! :) Fragolka dotrzymam Ci towarzystwa wśród niepijących :) Nie będziesz sama ;) Dobranoc kobietki!

Dziekuje Wam dziewczyny:) Ja wprawdzie w to nie wierze ze to ciaza, ale tak mi milo ze mnie wspieracie i ze bede mogla sie pozalic jesli jutro zobacze jedna kreche:( Ide nyny, chociaz ostatnio nie umiem cos spac:/ Wierce sie jak pchla:P ( ale mi sie porownalo) :P Dobranoc:*

Dziewczyny u mnie bylo bara-bara :)dlatego mnie nie bylo. Mnie cos nie ciagnie do picia jak tak zimno i deszczowo. Moze cos jutro wypije za zdrpwie Mani. Kurde ale to dziwnw u malutkiej kilka dni plamienia i nie przyszla@ u mnie by znaczylo ciaze;) Fragola dobrze robisz ze odpyskowujesz ludziom,ja tez pomalu tego sie ucze i o dziwo lepiej sie czuje jak odplace pieknym za nadobne. Czasem sie ciesze ze jestem z dala od rodziny i znajomych bo nie slysze glupich pytan.

Gość fasada tralka
jak jedna kreska jest gruba a driga cienka to znaczy że się towr kończy buehhhhehhheheheh

Maniu!!!!!! W tym dzisiejszym dniu radości, życzę 100 lat pomyślności. Niech Ci życie w szczęściu płynie, niech Cię radość nie ominie! Dziś chcę złożyć Ci życzenia, szczęścia, zdrowia, powodzenia. Niech Ci słońce jasno świeci i w radości dzień przeleci. Niech odejdą smutki, troski, by nastąpił dzień radości. Te życzenia choć z daleka, płyną niby wielka rzeka. I choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone...

cześć dziewczyny! dziękiuje za zaproszenia na nk. Maniu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dużo zdrówka szczęscia i milości a przede wszystkim spełnienia wszystkich marzeń :) Malutka pisz co i jak bo czekamy na wieści niecierpliwie:) fragolinka a czemu jesteś taka wkurzona?? ja wczoraj bbyłam u dentysty kolejny lekarz który zdziera kase! za plombe 100 i 150 zł za wizyte ortodontyczną (bo nosze aparat na zębach) kiedyś zbankrutuje. Miłego dnia dziewczyny!

fragolinka takie życie, ciągła monotonia też mam takie dni że dostaje nerwicy bo własciwie każdy dzień wygląda tak samo.... a co do odchudzania to na zdjęciach wyglądam "normalnie" bo wtedy też sie odchudzałam i schudłam ale teraz wszystko wróciło jakieś +15 kilo do tego co na zdjęciach i lekarz kazał zrzucić:( jeżdziłam wczoraj na rowerku 20 km + 250 brzuszków. mam nadzieje że do końca maja zrzuce chociaz z 7 kilo:/ teraz to wogóle zero radości z życia bo napić się nie moge bo biore metformax zapalić tez nie bo nie dawno rzuciłam pilnować co jem...eh co to za życie!!!! ale wytzymam wszystko by być kiedyś mamą....

Czesc dziewczyny! Maniu wszystkiego naj,naj,naj i rzeby to najwieksze marzenie sie spelnolo! :) Malutka zaczynam sie martwic ze nie piszesz jeszcze :( Fragola przydalo by ci sie prawko moze wtedy sama bys szybko gdzies czmychnela np.do sklepu. No ale jakby ktos zostal z tesciem. Asiu mi rzucily sie w oczy twoje wlosy-masz 2 razy tyle co ja hi,hi.

Czesc dziewczyny:) Tak jak myslalam - jedna kreska:( Drugiej kreski jakis blady cien ale to chyba to fabrycznie pokazane miejsce gdzie ma sie pojawic druga krecha:( Nie chce mi sie nawet o tym wszystkim gadac:/ Biore luteine 2x1 ale pod jezyk bo taka mam. Pobiore przez 7 dni i potem moze przyjdzie @ a jak nie to ide do gina:( Maniu:) Zycze Ci w tym wyjatkowym dniu radosci z kazdego dnia, sukcesow w codziennosci oraz szczescia w spelnianiu marzen:D Buziaki kochane:)

no fakt włosów to mam dużo:) moja fryzjerka zawsze ma dużo pracy jak chodze na pasemka. kurde mysle o jakiejś dobrej oczywiście dietetycznej sałatce dzis do obiadu, usmaże sobie na oliwie z oliwek piers z kurczaka z pieczarkami i mysle nad sałatką. macie może jakies wyprobowane dobre? bo mi moje się wszystkie znudziły chce coś nowego :)

Salatka moze z kapusty pekinskiej? Fragola ostatnio cos wspominala,ja przepisu ci Asiu nie dam bo nie jestem za dobra kucharka.

hmm znalazłam cos nowego ale nie wiem czy będzie dobra a juz na pewno nie obiadowa ale może jutro do pracy na lunch :) zielona sałata + orzech włoskie +gruszka+ ser kozi + sos z cytryny oliwy z oliwek soli i pieprza. na rysunku w książce wygląda ciekawie, hmm może się skusze

Malutka!!!!!!!!! 😠 😠 myslalam że tobie sie uda co za przeklęte życie!!niesprawiedliwe!!!

U mnie dzisiaj juz troszke lepiej :)i całe szczęscie :-P Asiu27katowice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ty mieszkasz w Mysłowicach????????

Malutka,ale ja nie wierzę w to,co piszesz!!!To niemożliwe!!! Idz do ginka czym prędzej,okresu nie masz,pierwszy test pokazał słabiutką krechę.A może jednak??? Fragolinko-masz rację-życie jest poje.... Ja skostniała,w domu 12 stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie chce mi się myć,depilować,włosy tluste,bo nie wejdę do wanny-nie mamy korka dobrego,tamten za mały i przecieka :O:O Za zimno na mycie dyńki....Bleeeeee

malutka kochana wiem jak sie czujesz ale trzymaj się nie tym razem to następnym....widzę zę ty masz takie problemy jak ja mialm ....

Katarymnkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa do diabła gdzie ty się wyprowadziłaś na Antarktydę ???????????????tobie pewno sopel pod nosem wisi hahhah :-P :-P