Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIKI09

Historia podobna do mojejnadzieja na dziecko

Polecane posty

Ja sie czuje troche lepiej. Nadal mam cysty na jajnikach i przesto bol przy poruszaniu. Moj maz twierdzi ze juz lepiej wygladam. Kiki moj brat ma Yorka i jak dobrze pamietam to bylo duzo roboty z pieskiem. Codziennie go szczotkowal i oliwkowal. Fragola ja pamietam Asie,to mlodziutka dziewczyna i zdziwie sie jak zrezygnowala ze staran,jak sie nie myle to nie byla jeszcze zdiagnozowana co jej dolega.

FRAGOLA!!!!!!!!!!!!!!zadowolona????? Ja też pamiętam Asie:) To dobrze Ascha dbaj o siebie i dzieciaczki:)

Hej! Kiki fotki czadowe, Ty to zawsze fajnie wygladasz, wszystko dobrane idealnie :) Mnie kręgosłup nawala od ciężaru już chyba. A mój mały rozrabiaka tak kopie, że szok!

Agnieszko i tak bym wolala mieć wszystko to co ty i wyglądać tak samo jak ty :) no ale cóż.... nie pisane mi to jest:) Dziękuje za komentarze !! Do jutra idę wyprowadzić Tadeusz ;)

Kiki przepieknie wygladalas na weselu:) Na zdjeciu z poprawin po twoim czerwonym nosie wnioskuje ze wesele bylo jak najbardziej udane:D:D:D

Kiki super kreacje,jak na ciebie szyte. U mnie codziennie wieczorem leci mecz :(

Cześć. Aga ja też dziś robię rosół,już tylko muszę doprawić i na cały dzień spokój. Mnie coś głowa boli już drugi dzień no i w ogóle od kilku dni nie najlepiej się czuje :( Nie wiem co mi jest! Najchętniej to bym się położyła i spała cały dzień. Nie mam ochoty ani sprzątać ani nic robić.

hej dziewczyny!! jestem jestem, nigdzie nie uciekam. Czytam Was ale nie pisałam bo ostatnio mało czasu zresztą nic u mnie się nie zmienia. Ostatnio jak byłam u lekarza to powiedział ze chyba czas przygotowywać się do inseminacji, kazał porobić badania mnie i partnerowi. A on znowu ma opory przed tym i tak się wywołała awantura że teraz sama myśle co dalej? czy kolejny raz zmienić lekarza czy co? bo ja nie mam owulacji nie ma sznas na ciąże pozdrawiam Was wszystkie razem zi z osobna:)

Hejka, mog do was dołączyć? Ja właśnie czekam na @ a raczej na jej brak. Od tygodnia pobolewa mnie brzuch, jajniki, krzyż, jak przed okresem. Ale ciągle mam nadzieje. Dodam że mam monitorin jajeczkowania, ale mąż słabe nasionka.

czesc wszystkim :nowym i "starym":D Asia zagladaj czesciej,a bierzesz cos na wywolanie owulacji? czy po prostu lekarz radzi inseminacje i tyle? Dziewczyny dzis ostatni dzien podwojnej zmiany(caly tydzien znow tak robilam) jestem padnieta jak i ty Fragolka a o zadbaniu o siebie juz nie wspomne...;)

czesc Blanka,napisz cos ...dlugo sie juz staracie ,ile masz lat ? No i gdzie mieszkasz:)

Warszawa- Bemowo, dokładnie. Mam 24, we wrześniu 25, staramy się od 2,5 roku. Tyle bez zabespieczenia itd, ale leczymy się od stycznia tego roku. Dodam, że mąż ma 9 letnią córkę. Więc może, tylko ma słabe nasienie. A ja byłam kiedyś w ciąży. Raczej ze mną wszystko ok. Teraz robiłam hormoniki. Inne badania super.

A wiec powinno sie wam wszystko poukladac;) I w niedlugim czasie napewno zajdziesz w upragniona ciaze:) Ja zmykam robic obiad i znow do pracy . Milego dzionka pa pa

Tak, myślę, że tak. Ale jestem coraz bardziej sfustrowana. Tym bardziej ze mąż ma dziecko. Do mnie mówi ciocia gdy jesteśmy we troje. A ja tak bardzo prgne być tą jedyną mamą :)

Asia znam to ze faceci nie lubia sie badac jesli chodzi o nasienie. Ale bez tego ani rusz. Ja bym prosto z mostu powiedziala lekarzowi zeby mi dal cos na owulacje,a jak nie zajdziesz to wtedy inesminacja. Fragola ja bylam bez sily i zle sie czulam na poczatku ciazy. Niepoznaje cie kochana,taka zawsze bylas pelna energii i entuzjazmu! Mam nadzieje ze niedlugo zdecydujecie sie na inseminacje i wszystko sie ulozy. Sisi teraz czas na piekna pogode i zebys sobie odpoczela:) Do nowej kolezanki-z tego co piszesz ciaza powinna byc tylko kwestia czasu;)

Wiecie co, a mój mąż nie daje po sobie poznać, że badanie spermy nie jet fajne. Trzeba to trzeba, bez jakichkolwiek oporów nie długo poleci na 3. Mówil tylko czasem że jak sobie tylko pomyśli o wizycie u adro...itd.to go aż boli. Chyba chce mi tym pokazać, jak bardzo chce tego dzidziusia ze mną. Bym nie przeżywała, że ma tamto itd. Też tak myślicie?

Oczywiście by mnie ktoś źle nie zrozumiał, myślę, że wasi jako że pierwsze np.to chcą jeszcze mocniej... :)

Ascha wiesz ja też nie wiem co się ze mna dzieje... Od kilku dni mam biegunkę. Dziś kreci mi się w głowie i mam ochote wymiotowac.Zero siły! Ostatni zaczełam jeść coraz wiecej owoców i warzyw moze jakieś zatrucie pokarmowe.Nie mam pojecia.Bo jakoś nie wierze że to ciąża! Poszłam spać o 12:30 i wstałam o 15:20 ale na siłe,teraz mogłabym iść i dalej spać. Nie mam na nic siły :( Oby to minęło do jutra bo jak nie to się wykończe. Witam cię Blanka. Asiu miło że się odezwałaś do nas. trzymaj sie,zawsze jakoś się wszystko poukłada.

To co was tak męczy, to może pogoda, bo ja tak samo nie wyraźna jak ona... Ja mam za to inaczej...pewnie miał ktoś tak, bół jajników tydzień przed okresem i troszkę mokro :) plis plis trzymajcie kciuki, że tym razem :D

Byłam kiedyś w ciąży, ale pamiętam już etap mdłości, wcześniej nie zauważyłam bo nie czekałam...a teraz...ja mam 23 dzień cyklu, korci mnie test, ale się powstrzymuje...

Witam nową koleżankę:) Fragola moze to ciąża???no właśnie ktory to dzień? Asiu fajnie że się odezwałaś:) ja też zamierzam poddać się inseminacji jeszcze jeden raz spróbuje -ostatni i prawdopodobnie zakończe mój rozdział w życiu ;nie spełnione macierzyństwo.....:( Fragola terraz twoja kolej męża masz ok zdrowy a ty to kwestia czasu :) Dzięki za komentarze na N-K;)

Blanka :) miło widzieć z kim sie klika coż nie możemy się spotkać ale na N-K dobrze jest kogoś zobaczyć!prawda?chociaż tyle:-P Jesteśmy ze sobą tak blisko;) Wiesz my jak byśmy się spotkały to pierwsze to imprezka na maxa!!!!

A więc to mój 22 dc. W ciąże nie uwierzy ale tylko wtedy kiedy zobacze brzuch . Glowa nadal boli ale nie chce sie faszerować tabletkami. Dziś straszna burza hormonów :p Z kazdym się kłóce. No cóż zobaczymy jak to bedzie za tydzień.

Fragola ja tez na poczatku ciazy mialam biegunke. Ale musimy u ciebie z tydz.potrzymac kciuki i poczekac. Blanka my sie znamy juz rok czasu i dlatego odwazylysmy sie ujawnic i pozapraszac na nk.