Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przy kawie

Kupiłam buty.. jak myslicie?? FOTO

Polecane posty

autorko, 1 czy 2 cm w te czy wefte Cie nie zbawi przeciez, tka wielkiej różnicy nie będzie widać, ale jednak uważma, że te buty, co kupiłaś nie sa zbyt eleganckie do takiej sukni w takim dniu. Facet Cie podniesie żeby przez próg przenieść w sali a tu takimi kapciami zaświecisz? Przeciez nawte na minimalnym obcasiku inaczej już wygląda cała sylwetka, inaczej się chodzi, porusza..to widać. Dla mnie te są super: http://www.bialebuty.com.pl/index.php?m=System&f=ViewPicture&id=6117&dir=assortment albo te http://www.bialebuty.com.pl/index.php?m=System&f=ViewPicture&id=9526&dir=assortment wydaje mi się, ze te, co kupiłas mimo wszytsko-nie sa odpowiednie.

suknia sliczna, sama bym chciala taka miec, ale buty kompletna porazka.. jeszcze moze jakby nie bylo tego sciagacza przy kostce..brzydko to bedzie wygladalo :O

Gość agatannnn
czy te buty sż wykonane z materiału??

Gość nicola****
balerinki to dobry pomysł zwłaszcza jak jest wysoka do tego sa plaskie a wiec wygodne ale te nie pasuja sa lekko tandetbe bardziej do dzinsów a suknia piekna skromna elegancka proponuje biale klasyczne baleriny bez ozdób zadnych gładkie moze satynowe?:)pozdrawiam

Gość bfbfbfbfbfbf
To idź w japonkach, wygodnie i spod sukni przecież nie widać...

przy kawie- japierdziele, nie widzisz tego, że te Twoje buty, TO BŁĄD???? Czemu tak się upierasz, czasem nie wszystko to co tanie i wygodne dobrze do wszytskiego wygląda...po jaką cholerę zakładasz topic, skoro nawet nie bierzesz pod uwagę zamiany obuwia?

Sukienka przecudna, sama bym chciała taką, a butki tez mi sie podobaja i uważam, ze pasuja do sukienki. Dziewczyna przynajmniej bez bólu stóp bedzie sie swietnie bawic. Nie słuchaj tych uwag Przy kawie. Jeżeli dobrzez sie czujesz w tych butkach to ja uważam ze bedzie dobrzez. zwłaszacza ze buty i tak sa na weselu prawie nieidoczne. A poza tym sto razy są ładniejsze od jakichs badziewnych złotych sandałków jak z jarmarku. Mi sie w każdym razie podoba, bo ja jestem za oryginalnościa ale taka jak ty zaproponowałas, a nie białe czy złote buty ble ble ble :)

Gość bfbfbfbfbfbf
Za oryginalnością? Raczej za brakiem gustu...

Chociaż te które zaproponowała sękata (te dwie pary z minimalnym obcasikiem) tez sa sliczne:) Ale na pewno nie te na pierwszej stronie obleśnie złote sandały:)

Gość nena89
ekstra, mi sie bardzo podoba:) sukienka cudowna i buty tez mi sie podobaja...nie sa wiesniackie jak wiekszosc slubnych:) rozumiem cie bo tez mam troszke nizszego faceta:)

Sukienka jest piękna, buty...koszmarne :O Nawet jeśli jestes wyższa od narzeczonego, to kup buty na delikatnym obcasie ( eleganckie!!!!) Nigdy w zyciu nei wpadlabym an to, ze te buty mogłybybyc do słubu. Wyglądaja jak kapcie :o

Gość do cholerka
cholerka sama wygladasz jak kapeć

O, jakiś walnięty pomarańcz sie znalazł :D jak dla mnie kapeć, dziewczyna pytała sie o zdanie, aj sie nie pytam :D

Gość do cholerka
lepiej być pomarańczem niż kapciem tak jak ty:D

Gość bedziesz wygladac jak
w papuciach:/ obciach, jesli nie lubisz standardowych butow (czuby,koronki itp) to poszukaj ladnych pantofelkow w stylu empire z zaokraglonymi noskami,na lekkim niewidocznym obcasiku i superwygodne,ale moj boza nie idz w kapciach na wlasny slub! masz suknie w stylu empire,wiec niech i buty do tego pasuja!

myśle, ża autorce nie przegada chociaż sama pytała, że będzie pasować a teraz kurde wszytskim dogaduje, po cholere sie pytala skoro ma gdzieś zdanie innych (i to w 98% na NIE)

Suknia przesliczna! A mi sie wydaje ze jak Ci sie podoba to mozesz ubrac. Suknia jest lekka i buty tez. (choc lepsze by byly faktycznie bez kokardy) a skoro jestes wysoka (a jesli do tego szczupla) to nie bedzie to zle wygldac. nie przejmuj sie zdaniem innym wazne zebys Ty dobrze sie czula

Gość wiaderrko
Moim zdaniem skoro zdecydowałas sie na płaskie buty, to lepiej wybrac nie mogłaś. Sukienka zajebiaszcza, buty wspaniałe

Ja bym się nie upierała przy butach na obcasie. z powodu tego durnego założenia, że obcas musi być mają oboje czuć się niekomfortowo? Z pewnością mężczyźnie nie jest \"na rękę\", że jest niższy a 6-7cm zrobi różnicę. Na płaskim obcasie ok, ale absolutnie nie te. Niech będą srebrne ale bardzo klasyczne. Te mało, że wyglądają tandetnie to nie są eleganckie i pasują do sukni jak przysłowiowy kwiat do kożucha. Aaaa...mi też nie podobają się ślubne buty typowe :o Jednak pomiędzy Twoimi a \"ślubnymi\" jest jeszcze wiele innych, bardziej odpowiednich ;)

Gość ice teaaaa
mnie sie podobaja lubie takie balerinki

Autorko - mnie się te buty średnio podobają, ale wg mnie z suknia pasują, więc nie zgodzę się z większością. Jak widzę te ślubne buty (niektore co dziewczyny tu pokazywały) - to rozpacz, kicz i koronki. A te sandałki do ślubu to też tragedia. Jesli jestes wysoka -moim zdaniem prześlicznie będą wyglądały te balerinki. Będziesz wyglądała inaczej, niż te wszystkie TYPOWE I SZABLONOWE panny młode. Sukienkę też masz śliczną, delikatną - dziewczęcą. Do takiej sukienki, ciętej pod biustem będą ślicznie wyglądały te balerinki.

czemu sandałki mają być tragedią? jesli ktos ma zadbane stopy, jest lato, to niby czemu nie? bo takie są wyznaczniki?

Gość kompletne niezadowolenie
Skoro autorka tak sie uparła na balerinki, to może coś bardziej w ty stylu? http://allegro.pl/item664578289_eleganckie_balerinki_a19_szare_r_36.html http://allegro.pl/item668440939_eleganckie_balerinki_skora_extra_cena.html Te sandałki tez są dla mnie kiczowate :o Poza tym autorka się uparla i pójdzie w tych swoich balerinach, tylko nie rozumieme po co pytała sie o zdanie?